map4 Re: Szczecin 15.05.09, 19:43 dyrgosia napisała: > gratuluje Wrocławowi Hm. Wrocław gratuluje zdrowego rozsądku Szczecinowi. Odpowiedz Link
arek5001 Re: Szczecin 15.05.09, 20:00 Idąc się upić gratuluję sobie znakomitego wyboru.. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Szczecin 15.05.09, 20:00 Mapie mów za siebie, nie jesteś przecież z Wrocławia. Odpowiedz Link
map4 Re: Szczecin 19.05.09, 07:36 sztuk6mistrz napisał: > Mapie mów za siebie, nie jesteś przecież z Wrocławia. Ależ oczywiście, że jestem. Co prawda mieszkam teraz poza miastem, ale nie jesteśmy w Ameryce, żeby zapominać o korzeniach. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Szczecin 15.05.09, 20:15 dyrgosia napisała: > gratuluje Wrocławowi > Chyba bardziej współczucie się należy. Ja już się boję... Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Szczecin 16.05.09, 12:13 hurysa1 napisała: > dyrgosia napisała: > > > gratuluje Wrocławowi > > > > Chyba bardziej współczucie się należy. Ja już się boję... mam podobne przeczucia. lato 2012 w breslau. najebani kibole ganiani przez policję po mieście. kurwy okupują wszystkie hotele od środy śląskiej po oławę. zatory komunikacyjne. na maślicach znowu w 5 km korku, a tramwaj plus zablokowany w deadlocku na śródmieściu. ceny w sklepach i knajpach podskoczyły o 30%. sekretarz kancelarii prezydenta grzegorz s. wskazuje palcem winnych - karygodne zaniedbania magistratu, prezydenta rafała d. i jego zauszników. całe szczęście, że pod pyrzowicami samolot z kibicami zapalił się przy lądowaniu i zginęły 82 osoby. można było powrócić do staropolskiego kochajmy się i ogłosić żałobę narodową... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Szczecin 18.05.09, 00:52 Piękna wizja. Ale będzie jak zawsze, więc bez histerii drodzy panowie i panie. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Szczecin 18.05.09, 15:10 Mam nadzieję,że dla znajomych kiboli nocleg się znajdzie ? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Szczecin 18.05.09, 19:19 Jak wyjadą ci niezadowoleni, to będzie pełno miejsc do noclegowania. Odpowiedz Link
tw.ubek Re: Szczecin 18.05.09, 23:17 dyrgosia napisała: > Mam nadzieję,że dla znajomych kiboli nocleg się znajdzie ? Oczywiście, wszystko koordynujemy, do 2012 zwolni sie wiele prywatnych kwater, jako upadłość będa tanio dostepne, a eksmitowani otrzymają estetyczne Centrum Wysiedleń. Odpowiedz Link