Gość: lucy_z Re: To ide robic herbatke, narazie IP: 192.168.0.* 24.11.01, 12:36 freon napisał(a): to idę robić herbatkę..... A skąd Freonko:) stukasz??? Jesteś już w Lublinie,bo coś mi się wydawało, że byłaś, hen - w Szwecji? A może mi się pokręciło coś? Nie bądź smutna;) Ludzie w weekend zajmują się rodziną i mają odpoczynek od komputera:) Ja już rodziną się zajęłam a teraz mam chwilowy odpoczynek od komputera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: To ide robic herbatke, narazie IP: 192.168.0.* 24.11.01, 12:41 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > komputera:) Ja już rodziną się zajęłam a teraz mam chwilowy odpoczynek od > komputera:)) Ktoś mi przeszkodził, miało być - odpoczynek od rodziny, ale nie na długo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Lucy 24.11.01, 13:15 Wrocilam i teraz z Warszawy stukam. Ciemno tam bylo i ponuro. Nie wiem jak ten Eor moze wytrzymac. Jak duza ta rodzina, Lucy, ze trzeba sie od niej w weekend odrywac? Gromadka dzieci, czy moze najazd krewnych, co? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy 24.11.01, 15:15 freon napisał(a): > Jak duza ta rodzina, Lucy, ze trzeba sie od niej w weekend odrywac? Gromadka > dzieci, czy moze najazd krewnych, co? :-))) No rodzina normalna, jak to rodzina. Nie za duża, nie za mała, taka w sam raz;))) A jeszcze dochodzi pies i kot - to też rodzina:) I każdy coś chce:((((( Pozdrawiam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Saturday night fever (la,la,la) IP: *.swipnet.se 24.11.01, 15:44 Slyszalem, ze na goraczke najlepszy jest czosnek, la,la,la... Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Saturday night fever (la,la,la) 25.11.01, 17:33 Na moja dzisiejsza goraczke najlepszy bedzie alkaprim. Odpowiedz Link Zgłoś