Dodaj do ulubionych

co robic w dluzszy weekend

IP: *.umcs.lublin.pl 28.04.03, 11:35
Czy ktos ma jakis pomysl??? jesli nie isc do pracy to co robic???
Obserwuj wątek
    • Gość: Stach Re: co robic w dluzszy weekend IP: w3cache:* / 192.168.0.* 28.04.03, 11:42
      Czyżbyś była pracoholiczką????
      Możesz popracować również w domu, na działce a najlepiej odpoczywać:)))
      • Gość: ryża małpa Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.lublin.mm.pl 28.04.03, 12:00
        Odpoczywać Satchu tez trzeba umieć :-)
        Ja serdecznie zazdroszcze i zawiszczę tym co maja w dugi łikend spokojna
        bańkę ....:-( i gdzieś jadą, i odpoczywają, i tarzac się będa na zielonej
        trawce, i grillowac i pic piwo, i poczytajha , i nadrobia zaległości
        czytelnicze, i będa się bawić kolejką...a najbardziej zadzroszczę tym co jada
        nA RYBY !!!!!! :-((((((

Waaaaakaaaaacjiiiiii,, wujku Enriqe - przyjedx i zabierz mnie do
        waaakaaacjiii...:~`-(
        • pepperoni78 Re: co robic w dluzszy weekend 28.04.03, 16:07
          A ja będę pracował. Z własnej, nie przymuszonej woli. I będę klął na Urząd
          Skarbowy, który jeszcze nie zwrócił mi pieniędzy, na które tak liczyłem przed
          długim weekendem. Wrrrr...
          • Gość: gosc Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.umcs.lublin.pl 29.04.03, 11:09
            Masz racje, praca z nieprzymuszonej woli jest b. dobra.
    • Gość: **** Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.ltk.com.pl 28.04.03, 19:58
      To będzie aż 4 dni.Warto je spędzić na zwiedzaniu lubelskich kosciołów,których
      jest prawie sto.Do każdego kościoła gdy się wejdzie,chwila zadumy,par ęgroszy
      do skarbonki i do następnego.25 kościołów w ciągu jednego dnia.A później
      będziemy się licytować,gdzie jest najładniejsza świątynia i gdzie
      najdziwniejsza.Już na wstępie mogę podać,że kościół przy al.Kraśnickiej (w
      pobliżu skody) ma najśmieszniejszą wieżę (nieco przypomina psie prącie)
      • Gość: monik Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.umcs.lublin.pl 29.04.03, 11:08
        Hn... calkiem niezly pomysl, ale chyba przy 5 kościele mozna popaść w nudę.
        ps. Ale porównianie - wieży kościoła do psich narządów. Ale skojarzenia...
      • Gość: lucy_fair Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:24
        Gość portalu: **** napisał(a):

> To będzie aż 4 dni.Warto je spędzić na zwiedzaniu lubelskich
        kosciołów,których
        > jest prawie sto.Do każdego kościoła gdy się wejdzie,chwila zadumy,par
        ęgroszy
        > do skarbonki i do następnego.25 kościołów w ciągu jednego dnia.A później
        > będziemy się licytować,gdzie jest najładniejsza świątynia i gdzie
        > najdziwniejsza.Już na wstępie mogę podać,że kościół przy al.Kraśnickiej (w
        > pobliżu skody) ma najśmieszniejszą wieżę (nieco przypomina psie prącie)

No jak rany...podziwiam porównanie kolegi (koleżanki?). Ale dlaczego akurat
        psie??? Porównywał szanowny przedmówca do prąć innej zwierzyny? A może warto
        do swojego?
        • pepperoni78 Re: co robic w dluzszy weekend 29.04.03, 16:48
          Lucy_fair, a Ty nam podpadłeś ;) Domyśl się dlaczego ;)
          • lucy_fair Re: co robic w dluzszy weekend 30.04.03, 09:32
            pepperoni78 napisał:

> Lucy_fair, a Ty nam podpadłeś ;) Domyśl się dlaczego ;)

Mea culpa! Wiem od jednej pani dlaczego ;) Sorry, byłem w Lublinie około
            dwunastu godz. tylko, a że stęskniłem się za rodziną, nogi (czy też koła) same
            mnie poniosły w stronę odwrotną niż trybunał :) Wybaczta rodacy!
            • Gość: ryża małpa Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.lublin.mm.pl 30.04.03, 13:15
              łaskawie wybaczamy acz oczekujemy zadośćuczynienia :->
              • Gość: monika Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.umcs.lublin.pl 30.04.03, 15:26
                Prosze nie omawiac swoich, sobie tylko znanych spraw na konkretnym forum
                tematycznym!!!!!!!!!!!
            • Gość: monika Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.umcs.lublin.pl 30.04.03, 15:27
              Proszę nie omawiać sobie tylko znanych spraw na określonym tematycznie
              forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • lucy_fair Re: co robic w dluzszy weekend 30.04.03, 15:37
                Gość portalu: monika napisał(a):

> Proszę nie omawiać sobie tylko znanych spraw na określonym tematycznie
                > forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O rany, po co się tak unosić, a? Mam nadzieję, że to było żartobliwie z tymi
                wykrzyknikami. Bo jeśli nie, to czuję się zmuszony oświadczyć, że będę sobie
                omawiał co mi się tylko żywnie podoba na każdym możliwym wątku (a nie forum),
                jeśli tylko będę miał rozmówcę i nikogo, kto nie zasłużył, moimi wypowiedziami
                nie obrażę. Pozdrawiam serdecznie.
                • Gość: monika Re: co robic w dluzszy weekend IP: *.umcs.lublin.pl 30.04.03, 15:59
                  Tak to nie było całkiem poważnie, tylko troszeczkę poważnie.
                  Oświadczenie przyjęłam z pokorą.
                  • lucy_fair Re: co robic w dluzszy weekend 30.04.03, 16:16
                    OK, dziękuję, mile mnie zaskoczyłaś tą "pokorą" ;) Ale też nie warto
                    przesadzać z tą pokorą, czasem przyjemnie się z kimś troszeczkę pokłócić na
                    forum. Zresztą, nawet liczyłem na maleńki łomocik przed weekendem, a Ty mnie
                    zdradziecko rozbroiłaś ;) Pozdrawiam, miłego dłuższego życzę.
    • velvet0 Re: co robic w dluzszy weekend 29.04.03, 12:27
      w dłuższy weekend najlepiej dłużej pospać... i powypoczywac dłużej też można...
    • jetbang Re: co robic w dluzszy weekend 29.04.03, 17:10
      cóż samochód rowery na dach i zwiedzać okolicę!!!
      Miałem jechac w góry ale jak to mówią czudze chwalicie a swego nie znacie.

współczuję tym co bedą mieli summer in the city wrrrrrrrrr

Pozdrawiam!!! :)
    • czarna33 Re: co robic w dluzszy weekend 30.04.03, 19:41
      No niestety ja łikend mam z przerwą robotną w piątek,ale co tam jutro
      rower,pojutrze rower po pracy.W sobote kolezanka dawno nie widziana i spacerek
      po lesie i pogaduchy.No i mam nadzieję się wyspać.Hmm do kina może by w
      niedziele poszedł,ale raczej odpada-wolę na łonie.
      • big_boss__ Re: co robic w dluzszy weekend 02.05.03, 16:56
        ja tez bym chetniena lonie poodpoczywal tylko gdzie tego lona szukac ;)
      • Gość: hm` Re: co robic w dluzszy weekend. Do Czarna33. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.03, 20:26
        Hm, rowerzystka z Ciebie Czarna33. Moze wystartujesz w wyscigu jakims???
        Pokoju czy cos takiego..
        pozdr. hm`
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka