Dodaj do ulubionych

Lublin w sieci

28.02.07, 02:06
i to jest dobra wiadomość...
podobnie jak ta ze miasto zakupi 300 koszy na smiecie (co prawda za 300 tys.
zł ale zawsze...)
no i Łątka się nie wypowiada jest nadzieja ze może wreszcie pracuje nad ISO...
Obserwuj wątek
    • clavi Lublin w sieci 28.02.07, 07:32
      www.lublin.pl - to wirtualne okno na świat.
      Oby widoku nie przesłoniło morze reklam.
      Termin kwietniowy bliski - czy nie primaaprylisowy?
    • Gość: yo Buhaha sam bym ten serwis zmienił w miesiąc IP: *.eranet.pl 28.02.07, 08:58
      a tu musi być ZESPOL ROBOCZY pod kierownictwem Łątki.. w listopadzie to powinno
      byc zmienione.
      p.s. ciekawe czy to jakis kumpel jego zmienia ten serwsi za "jedyne" 34.984 pln
      czy był konkurs.. :) Wasilewski przyklepuje wszystko,co mu podsunie Łątka, zero
      myślenia, zero inicjatywy, HELP. przynajmniej niech już idzie na sznurku
      Palikota, a nie tych tłuków.
      • Gość: Internetowy szpera Re: Buhaha sam bym ten serwis zmienił w miesiąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:30
        Jeśli nowa strona Lubmana będzie taka jak dotychczas,to lepiej niech nie będzie.
        Wstyd,aby Lubman UMCSowi wystawiał taką wizytówkę.I miastu.
        Dotychczasowa strona internetowa lepiej by była zrobiona przez początkującego niż "specjalistów" z Lubmana.
        Wstyd.
    • shawman Re: Lublin w sieci 28.02.07, 12:07
      "Widmo internetowe" - dobre określenie. Mam nadzieję, że ta strona stanie się
      wreszcie pełnowymiarowym, prawdziwym miejskim portalem. Jeśli chodzi o samą
      techniczną stronę tego przedsięwzięcia, to żaden problem. Pozostaje jeszcze
      kwestia dobrego zespołu redakcyjnego, żeby ten portal żył i był dobrym źródłem
      informacji.

Aha... Tylko, żeby portalu nie robiła firma Enzo... Nie to, że mam coś do ich
      umiejętności, ale to byłby konflikt interesów (vide K. Łątka).
      • shawman Re: Lublin w sieci 28.02.07, 12:09
        Nie doczytałem, przepraszam uniżenie - Enzo nie może się tym zajmować, bo będzie
        robił to Lubman. Może to moja obsesja na punkcie Łątki. :D
        • carrera4 Re: Lublin w sieci 28.02.07, 23:41
          Ale jak Lubman nie da rady, to ENZO na pewno pomoże;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka