leniak 28.02.07, 02:06 i to jest dobra wiadomość... podobnie jak ta ze miasto zakupi 300 koszy na smiecie (co prawda za 300 tys. zł ale zawsze...) no i Łątka się nie wypowiada jest nadzieja ze może wreszcie pracuje nad ISO... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clavi Lublin w sieci 28.02.07, 07:32 www.lublin.pl - to wirtualne okno na świat. Oby widoku nie przesłoniło morze reklam. Termin kwietniowy bliski - czy nie primaaprylisowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Buhaha sam bym ten serwis zmienił w miesiąc IP: *.eranet.pl 28.02.07, 08:58 a tu musi być ZESPOL ROBOCZY pod kierownictwem Łątki.. w listopadzie to powinno byc zmienione. p.s. ciekawe czy to jakis kumpel jego zmienia ten serwsi za "jedyne" 34.984 pln czy był konkurs.. :) Wasilewski przyklepuje wszystko,co mu podsunie Łątka, zero myślenia, zero inicjatywy, HELP. przynajmniej niech już idzie na sznurku Palikota, a nie tych tłuków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internetowy szpera Re: Buhaha sam bym ten serwis zmienił w miesiąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:30 Jeśli nowa strona Lubmana będzie taka jak dotychczas,to lepiej niech nie będzie. Wstyd,aby Lubman UMCSowi wystawiał taką wizytówkę.I miastu. Dotychczasowa strona internetowa lepiej by była zrobiona przez początkującego niż "specjalistów" z Lubmana. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Lublin w sieci 28.02.07, 12:07 "Widmo internetowe" - dobre określenie. Mam nadzieję, że ta strona stanie się wreszcie pełnowymiarowym, prawdziwym miejskim portalem. Jeśli chodzi o samą techniczną stronę tego przedsięwzięcia, to żaden problem. Pozostaje jeszcze kwestia dobrego zespołu redakcyjnego, żeby ten portal żył i był dobrym źródłem informacji. Aha... Tylko, żeby portalu nie robiła firma Enzo... Nie to, że mam coś do ich umiejętności, ale to byłby konflikt interesów (vide K. Łątka). Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Lublin w sieci 28.02.07, 12:09 Nie doczytałem, przepraszam uniżenie - Enzo nie może się tym zajmować, bo będzie robił to Lubman. Może to moja obsesja na punkcie Łątki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
carrera4 Re: Lublin w sieci 28.02.07, 23:41 Ale jak Lubman nie da rady, to ENZO na pewno pomoże;) Odpowiedz Link Zgłoś