kokolores 21.03.07, 20:24 Temat banalny ,ale dla mnie wazny ,bo jak cie widza ..... Czy ktos moze mi polecic fryzjera ,ktory potrafi dobrze scinac wlosy . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golarz Re: Fryzjer w Lublinie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:39 www.pf.pl/serwis/Fryzjerskie+usługi,+salony-Lublin-V1_YP.html?client=adword-pf&gclid=CNzutf_ahosCFREXEAodUEKkFw a tu wizyty domowe (pełna obsługa) www.lupus1.com.pl/salon_fryzjerski.html www.arka.sklep.pl/salon.php Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fryzjer w Lublinie ?? 22.03.07, 18:32 A ty jak już tutaj naskrobałaś to nie mogłaś się mnie spytać? Zresztą jak będziesz to cię zawlokę do Agi Guciowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Fryzjer w Lublinie ?? 22.03.07, 19:57 To mi juz tam termin zrob :)) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Fryzjer w Lublinie ?? IP: *.lublin.mm.pl 13.04.07, 18:11 Salon Noemi na Jutrzenki(Czuby- z tyłu za Championem na Jana Pawła II)ale tylko do pani Marzenki.Rewelacja i ceny normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna Re: Fryzjer w Lublinie ?? IP: *.lublin.enterpol.pl 21.04.07, 22:18 Pani Magda w salonie przy Altanowej 4. Wspaniałe wyczucie smaku,doradzi,pomoże i ceny rewelacyjnie niskie. Odpowiedz Link Zgłoś