empi 18.04.07, 11:47 No i zacznie się, festiwal autorów sukcesu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) 18.04.07, 12:26 A po co znowu elementy teorii spiskowej. Jeżeli gó..arze,to niech podstawiają łapę do podkucia. Dla nas to okazja do przeworsowania kilku tematów,przyspieszenia rozwiązania problemów komunikacyjnych. Myślcie pozytywnie. Na swoim wątku napisałem o tej nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:42 Co nasz region będzie miał z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke figa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:11 Gość portalu: lublinianka napisał(a): > Co nasz region będzie miał z tego? Mimo, że teoretycznie jesteśmy (poza Rzeszowem) najblizej sąsiadów - współorganizatorów, jak zwykle jako region nic nie skorzystamy ... Sportowcy, działacze, dziennikarze i politycy będa latać samolotami, a głowną drogą lądową pozostanie Przemyśl-Rzeszów-Kraków ... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) 18.04.07, 12:56 Już go zacząłeś Empi pisząc "Sukces PiS!" ;p Czy sukces, to się okaże dopiero po. A czyj? Sukces ma wielu ojców. Porażka z reguły okazuje sie nagle sierotą. Ważne, żeby to był sukces dla Polski i jej obywateli niezależnie od poglądów politycznych i wiary. "Pomysł wspólnej organizacji finałów ME w 2012 roku w Polsce i na Ukrainie narodził się w 2003 roku. Z inicjatywą wyszła strona ukraińska, a stosowne porozumienie podpisano pod koniec września 2003 roku we Lwowie, w czasie spotkania prezesów federacji piłkarskich obu krajów. Ideę poparli ówcześni prezydenci obu krajów Leonid Kuczma i Aleksander Kwaśniewski. 25 stycznia 2005 roku rząd polski przyjął uchwałę, popierającą zorganizowanie przez Polskę wspólnie z Ukrainą piłkarskich ME w 2012 roku. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman to będzie wielki blamaż IP: *.centertel.pl 18.04.07, 13:35 za chwile zacznie sie podział konfitur: koncesje, preferencje, kredyty, pełnomocnictwa, zlecenia. Potem zacznie sie zadyma na zasadzie: dlaczego ja nie dostałem? Następne w kolejce obrywy: komu ile da sie ukręcić z kasy na swoje konto. Potem nastapi bezwład organizacyjny, kaczory pójdą w PiSdu i zostawią cały syf następcom. A ile czarni zarobią, pokropki co kilometr autostrady, namnoży sie pomników papieskich. Każdy stadion bedzie miał kaplicę wielkości kościoła, oczywiście za państwową kasę, którą czarni chetnie łykną, kapelana. A Polska? Polska bedzie miała jedno wielkie G z tego i bedzie pośmiewiskiem Europy.Jak tu ktoś pisze: bleeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) 18.04.07, 16:11 Doćku, ja tego nie widzę jako ich sukces!. Śmieszy mnie jednak to, że już nawet prezydent piłką nożną się zachwyca. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) 19.04.07, 12:13 :))) Jeżeli pamiętasz Empi film "O dwóch takich...", to jednakowoż pojawia się tam wątek rywalizacji praktycznie "sportowej". Jak widać nasze najwyższe władze miały jednak w życiu ze sportem "coś wspólnego" ;p. Chodzi mi o te wyścigi w mieście garbatych. Co prawda nawet tam chłopaki zagrali "nie fair" wobec pozostałych zawodników biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Mistrzostwa w Polsce! Sukces PiS ! :) :) 19.04.07, 15:03 Rząd zagwarantował już wybudowanie dodatkowych kościołów, które zapewnią kibicom wszystkich drużyn miejsca gdzie w spokoju i ciszy będą mogli pomodlić się o sukces swojej drużyny, ponadto PiS oraz Radio Maryja zapewnili już teraz właściwą ochronę mistrzostw. W pogotowiu do walki z najbardziej krewkimi kibicami czekają oddziały doskonale przeszkolonych Moherowych Beretów zdolnych do przeprowadzania skutecznych akcji zaczepno-sabotażowych. Są one wyposażone w najnowszy sprzęt zakupiony od USA: różaniec do smagania po plecach oraz wodę święconą i krucyfiks. Na specjalne zlecenie premiera minister Roman Giertych zapewnił ujednolicone uniformy-mundurki dla trenerów, masażystów i zawodników biorących udział w ME 2012. O maskotkę mistrzostw zadbał Ojciec Imperator a będzie nią wielka chodząca skarbonka... Dalsze elementy "Euro 2012 - plany rządu na nadchodzące lata" można odczytać z witryny: www.joemonster.org/article/7207/euro-2012--plany-rzadu-na-nadchodzace-lata Odpowiedz Link Zgłoś