freon 30.11.01, 01:12 Wlasnie wyznalam, ze lubie MacDonalda. Czekam na Wasza krytyke! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alterego Re: Co powiecie na Big Maca 30.11.01, 14:30 Jesli skrywasz jeszcze wiecej wad niz te dwie, ktore wymienilas na forum - przyznaj sie od razu :-) Z tej milosci do Mc Donalda to jeszcze mozna cie wyleczyc. Ale z tym Sienkiewiczem to ciezka sprawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.swipnet.se 30.11.01, 14:46 Tu zaczeto McXXL serwowac - wielki bochen chleba przelozony cwiartka krowy. Trzeba miec samochod kombi zeby to zabrac z McDrive'a. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Co powiecie na Big Maca 30.11.01, 15:02 U nas McXXL nie chwyci. Mamy recesje na rynku samochodow. Niewielu Polakow stac na kupno kombi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 14:26 Zresztą chyba wołowina dziś nie w modzie (:o) Ja osobiście tak na szybko, to wolę zjeść kebab z sosem czosnkowym. Bije macka na łeb !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: Co powiecie na Big Maca IP: 195.116.167.* 02.12.01, 16:18 A gdzie jadasz ten dobry kebab????I za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.devs.futuro.pl 03.12.01, 10:38 No właśnie teraz tu mam problem. Najlepsze jakie jadłem to w "Głodny królik",ale słyszałem o bojkocie tych lokali i nie miałem na to potwierdzenia.Podobno kiedy był atak terrorystyczny w stanach to właściciel świętował zwycięstwo.Podobno też taksówkaże i policja nie stołują się też od tamtej chili w tych lokalach,a kiedyś zawsze ich samochody stały tłumnie. Czy mógłby ktoś to potwierdzić? Aby nawiązać do tematu to zawsze wybrałbym kebeb od macka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:40 Gdzie jest ten lokal (sieć lokali "Głodny królik"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.swipnet.se 04.12.01, 16:08 I kto wpadl na pomysl nazwania baru z kebabami Glodnym Krolikiem. Sok z marchwi mieli przynajmniej??? A kebaby dobra rzecz. Zdrowa i dobra..... Lepsza od marchewek...:) Odpowiedz Link Zgłoś