Dodaj do ulubionych

Co powiecie na Big Maca

30.11.01, 01:12
Wlasnie wyznalam, ze lubie MacDonalda. Czekam na Wasza krytyke!
Obserwuj wątek
    • alterego Re: Co powiecie na Big Maca 30.11.01, 14:30
      Jesli skrywasz jeszcze wiecej wad niz te dwie, ktore wymienilas na forum -
      przyznaj sie od razu :-)
      Z tej milosci do Mc Donalda to jeszcze mozna cie wyleczyc. Ale z tym
      Sienkiewiczem to ciezka sprawa ;-)
    • Gość: eor Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.swipnet.se 30.11.01, 14:46
      Tu zaczeto McXXL serwowac - wielki bochen chleba przelozony cwiartka krowy.
      Trzeba miec samochod kombi zeby to zabrac z McDrive'a. Zapraszam.
      • alterego Re: Co powiecie na Big Maca 30.11.01, 15:02
        U nas McXXL nie chwyci. Mamy recesje na rynku samochodow. Niewielu Polakow stac
        na kupno kombi. :-)
        • Gość: laser Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 14:26
          Zresztą chyba wołowina dziś nie w modzie (:o)
          Ja osobiście tak na szybko, to wolę zjeść kebab z sosem czosnkowym.
          Bije macka na łeb !!!
          • Gość: dina Re: Co powiecie na Big Maca IP: 195.116.167.* 02.12.01, 16:18
            A gdzie jadasz ten dobry kebab????I za ile?
            • Gość: laser Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.devs.futuro.pl 03.12.01, 10:38
              No właśnie teraz tu mam problem.
              Najlepsze jakie jadłem to w "Głodny królik",ale słyszałem o bojkocie tych lokali
              i nie miałem na to potwierdzenia.Podobno kiedy był atak terrorystyczny w stanach
              to właściciel świętował zwycięstwo.Podobno też taksówkaże i policja nie stołują
              się też od tamtej chili w tych lokalach,a kiedyś zawsze ich samochody stały
              tłumnie.
              Czy mógłby ktoś to potwierdzić?
              Aby nawiązać do tematu to zawsze wybrałbym kebeb od macka
              • Gość: flip Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:40
                Gdzie jest ten lokal (sieć lokali "Głodny królik"?
                • Gość: eor Re: Co powiecie na Big Maca IP: *.swipnet.se 04.12.01, 16:08
                  I kto wpadl na pomysl nazwania baru z kebabami Glodnym Krolikiem. Sok z marchwi
                  mieli przynajmniej???

A kebaby dobra rzecz. Zdrowa i dobra..... Lepsza od marchewek...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka