Dodaj do ulubionych

Sklep z butami na terenie lublina.

09.05.07, 18:46
Siema może mi ktoś polecić jakiś fajny sklep z butami na terenie lublina,
jestem z Biłgoraja i przyjadę busem to najlepiej jak by mi ktoś powiedział jak
dojść do tego sklepu...wielkie dzięki tym co się pofatygują i odpiszą mi :P
Obserwuj wątek
    • Gość: szewc Re: Sklep z butami na terenie lublina. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:12
      Jakie to mają być buty?Czy walonki,obuwie ortopedyczne czy też ochronne (BHPowskie)?
    • Gość: ccc Sklep z butami na terenie lublina - czy to możliwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:22
      Mój świętej pamięci wuj gdy miał ponad dziewięcdziesiąt lat zawsze gdy go
      odwiedziłem powtarzał, że chciałby pojechać do Krakowa i kupić sobie ładne buciki.
      Wydaje mi się, że w tym co mówił było sporo racji.
      • Gość: ryża małpa Re: Sklep z butami na terenie lublina - czy to mo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:51
        Oj, tak tak.
        Ja kupuje ładne buciki tylko w Krakowie
        • Gość: ryża małpa Wracając do meritum czyli gdzie sa sklepy z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:51
          • Gość: ryża małpa oj.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:56
            1. Deptak - kilka sklepów z butami typu ccc czy amber ( ambra?) - tanie butki,
            cudów się nie spodziewaj.
            Duzy wybór męskich butuów jest na Chopina w sklepie bodajże Lastmak - róg
            Chopina i Okopowej.

- wsiądziesz przed dworcem PKS w 10, 57, 39, 11, 6,5 czy cokolwiek co jedzie na
            ul.3 Maja i wysiadasz na następnym przystanku.
            Mozesz tez przejśc na piechotę z dworca Lubartowska w góre - po drodze tez
            kilka skleów z butami

2. Kilka sklepów bucianych jest w Olimie - ta taka "galeria handlowa" na al.
            Spółdzielczości Pracy - przechodzisz na druga strone dużej ulicy pod dworcem
            PKS, po stronie Zamku wsiadasz w 31 , które wywiezie cie jakieś 4 - 5
            przystanków ( nie wiem dokładnie).

powodzenia
            • 100procentt Re: oj.... 09.05.07, 20:28
              Mi chodzi o jakieś buty typu Nike i tp,,,jakiś sklep sportowy czy coś :P
              • Gość: ryża małpa Re: oj.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:03
                No to pisz od razu a nie samo łyse "buty".
              • Gość: Anka Re: oj.... IP: *.chello.pl 09.05.07, 22:28
                buty sportowe tzw. "firmienne" - deptak (Nike, Reebok, Adidas itp)po lewej i
                prawej stronie idąc od Bramy Krakowskiej oraz przy Krakowskim Przedmieściu za
                skrzyzowaniem z ul. Ewangelicką (po prawej stronie, sklep nosi nazwę "Levis",
                ale w głębi sa i buty). W zasadzie jak zaczniesz tuz za bramą, a skończysz na
                skrzyzowaniu z Lipową - kupisz sobie te snobistyczne obuwie sportowe.
                • Gość: [...] Re: oj.... IP: *.pronet.lublin.pl 09.05.07, 22:49
                  Outlet -w galerii Orkana na dole naprzeciw Jysku.

A czy ktoś wie gdzie można kupić buty firmy Wojas? Takie zwykłe męskie do
                  codziennego łażenia. W realu jest sklep firmowy, ale tam strasznie drogo. Kiedyś
                  były w sklepie na ul. Świętoduskiej ale już nie ma tego sklepu.
                  • bu2m Re: oj.... 09.05.07, 23:00
                    Oczywiście Heavy Duty na Kapucyńskiej (naprzeciwko Galerii Centrum). Tylko nigdy
                    nie maja takiego rozmiaru jaki chce.
                  • Gość: małpa Re: oj.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 08:44
                    Kiedyś widzialam na chopina w Lastmak.
                  • Gość: aa Re: oj.... IP: 212.182.117.* 10.05.07, 12:10
                    Na ul 1 Maja (w tej otwartej części, bliżej Mosiru)kiedyś był sklep gdzie można
                    było kupić buty tej firmy ale nie wiem czy on jeszcze jest.
                  • Gość: bosman Re: oj.... buty Wojas IP: *.centertel.pl 10.05.07, 12:34
                    zabrzmi śmiesznie, ale największy wybór butów tej firmy jest na Bazarze Pod
                    Zamkiem na ul. Unii Lubelskiej. Duzo taniej niż w sklepach. Zawsze tam kupuję.
                    Daja normalną gwarancję i paragon, każde stoisko.
                  • Gość: Anka Wojas IP: *.chello.pl 10.05.07, 16:58
                    hurtownia obuwia Wojas była na Bursakach. Trzeba wrzucić w google
                    wojas+bursaki+lublin i se poszukać. Ale nie daję gwarancji, że jeszcze tam
                    jest. Młodzieżowe obuwie tej firmy jest w Olimpie przy fontannie. Buty sa w tym
                    sklepie tańsze niż w firmowym z reala. Kiedyś Lastmak współpracował z Wojasem -
                    nie wiem jak jest teraz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka