orrla 21.06.08, 22:13 Właśnie odkryłam - fantastyczne doświadczenie! Polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurhlanna Re: Facebook 24.06.08, 00:32 orrla napisała: > Właśnie odkryłam - fantastyczne doświadczenie! Polecam;) a moze wyjaśnienie do czego to słuzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Facebook 01.05.09, 14:40 Bez Facebooka nie wyobrażam już sobie życia :). Świat jeste pełen cudownych ludzi, których nigdy bym nie poznała, gdyby nie FB :D Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: Facebook 04.05.09, 12:25 Jakoś słabo tam kumam. o co tam chodzi? Zarejestrowałam się i......co dalej, jak kontaktować się i z kim i o czym? tam nie ma nic do wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Facebook 05.05.09, 00:24 Tam albo szukasz ludzi, których znasz, a którzy mogą już tam byc, albo w wyszukiwarce wpisujesz Meet New People i masz dostęp do aplikacji w której klikasz na ludzi, z którymi chciałabyś nawiązac kontakt. Możesz też wpisac nazwisko autora, aktora, nazwę kraju lub miasta, tytuł filmu czy książki itp. i dołączyc do grupy fanów albo dyskusyjnej. Zresztą po jakimś czasie zaczniesz dostawac zaproszenia na listę przyjaciół (tak jak na naszej klasie). Też jak tam założyłam konto parę lat temu to nie wiedziałam co z tym robic, ale w końcu się rozkręciło i dzień bez Facebooka to dzień stracony ;). Jakby co, pytaj dalej :). Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: Facebook 05.05.09, 11:01 A ta wyszukiwarka to ....czy to lupa?, czy jak i gdzie mam to wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Facebook 05.05.09, 11:31 Tak, tam gdzie jest narysowana lupa. Nie wiem jak to się nazywa po polsku, bo używam wersji angielskiej. I właśnie w tamto okienko wpisujesz jakieś hasło, nazwisko albo nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
karollan7 Re: Facebook 30.09.09, 14:49 nom fajna sprawa ale to juz od dawna działa.ja juz kilaka lat temu założyłem konto.podoba mi sie ze ma dużo możliwości. najlepsza aplikacja to maffia wars:P Odpowiedz Link Zgłoś
anka125 Re: Facebook 04.10.09, 12:01 Ja jednak wolę Naszą klasę. W tym facebooku nic sie nie dzieje i rzeczywiście nie wiem czym się zachwycacie. Chyba że ja nie umiem tego obsługiwać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: Facebook 04.10.09, 12:17 Bo poruszasz sie po polsko-jezycznych stronach. Tam rzeczywiscie ludzie jedynie szkolami sie lacza, i patrza co tam u kogo, ile sie dorobil dzieci i pieniedzy - czyli tak jak na Naszej Klasie. Jesli wyjdziesz poza ten krag - np. zaczniesz uzywac angielskiego, zobaczysz ze caly swiat w Facebook siedzi i ludzie lacza sie zainteresowaniami, wspolnymi tematami, dziela sie doswiadczeniami, oglaszaja, rozglaszaja itp. Mam juz przyjaciol z Kanady, Nikaragui, Nowego Yorku, i innych zakatkow swiata. Sa tam tez strony popularnych ludzi - piosenkarzy, artystow, politykow - mozna sobie czytac bezposrednio co maja do powiedzenia, sluchac muzyki, ogladac co stworzyli lub rozmawiac z nimi. Ogrom Facebook jest fascynujacy! Odpowiedz Link Zgłoś
maryellen Re: Facebook 04.10.09, 20:58 To znaczy,że z rodakami w naszym ojczystym języku możemy tylko o dzieciach i pieniądzach rozmawiać...? Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Facebook 04.10.09, 21:32 proponuję ponarzekać, nasz sport narodowy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zoffja Re: Facebook 25.06.10, 09:17 orrla napisała: > Właśnie odkryłam - fantastyczne doświadczenie! Polecam;) Cześć dziewczyny:) też powoli odkrywam facebooka. I zgadzam się, że jest narzędziem globalnym, a nk lokalnym. Ale każdy portal społecznościowy ma swoje dobre i złe strony. Wiele informacji uzyskuję od znajomych na jednym i drugim. Jednakże facebook daje więcej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: Facebook 25.06.10, 19:21 Ciesze sie. nk to rozgladanie sie i porownywanie kto co ma i jak mu sie powiodlo. Na facebook gwiazdowanie ale i duzo, duzo informacji na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
marciulenia Re: Facebook 30.06.10, 17:34 Na facebooku jest wiele wiele możliwości spędzenia wolnego czasu, ja np z nudy gram sobię w fotoquiz - co tu innego robić, a przecież wciąga to i zabawa jest spoko, najtrudniejsza jest 6 zagadka chyba tam na niej najdłużej utknęłam tu macie foto quiz apps.facebook.com/pomaranczowyfotoquiz/?_fb_fromhash=450258fba330b4e15c1c4520264715bf Odpowiedz Link Zgłoś