Gość: arek IP: *.lublin.mm.pl 06.06.03, 14:53 moim zdaniem mulitmedia są oki ,internet mi sie nie zawwiesza a jakos odbioru telewizji mi sie poprawiła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: multimedia są ok!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 06.06.03, 15:03 popieram przedmówcę moim zadniemodbór telewizji sie znacznie polepszył, nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: multimedia są ok!!!!!!!!! 06.06.03, 19:27 Gość portalu: kamila napisał(a): > popieram przedmówcę moim zadniemodbór telewizji sie znacznie polepszył, nie > rozumiem dlaczego ludzie narzekają No tak, szef przed Waszym pójściem do domu kazał Wam szybko napisać coś pozytywnego. Nie przyłożyliście się, to było na odwal, bez przekonania. Może i Wy macie w domu Multimedia?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: multimedia są ok!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 06.06.03, 20:26 empi napisał: > No tak, szef przed Waszym pójściem do domu kazał Wam szybko napisać coś > pozytywnego. Nie przyłożyliście się, to było na odwal, bez przekonania. No pewnie. Autor: Gość: arek IP: *.lublin.mm.pl mm = MultiMedia? Co, nie chciało się pość do kawiarenki, by te paszkwile na forum posyłać, tylko ze służbowego serwera nadawać? Oj, już po premii... Wszystko spieprzą. Nawet posty na forum. mk Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: multimedia są ok!!!!!!!!! 06.06.03, 18:14 Potomstwo szefa firmy się włączyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: multimedia są ok!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 06.06.03, 18:56 Gość portalu: arek napisał(a): > moim zdaniem mulitmedia są oki ,internet mi sie nie zawwiesza a jakos odbioru > telewizji mi sie poprawiła Odbior jest, jaki był, internet chodzi, jak chodził. Repertuar programowy skandaliczny w porównaniu z ofertą LTK. W programach radiowych Jedynka w mono i bez RDS, zamiast dwóch programów zagranicznych za LTK (RTL Radio i Jam FM) dali chałowy Klassik Radio za to zaszumiony i z "swierszczem". Nie daje sie słuchać. Multimedia to patałachy nie potrafiące profesjonalnie robić tego, na co otrzymali koncesję. PATAŁACHY!!! mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Multimedia nie są ok!!!!!!!!! IP: *.pkp.com.pl 25.06.03, 15:24 Gość portalu: mk napisał(a): > dali chałowy Klassik Radio za to zaszumiony i z "swierszczem". Gwoli sprawiedliwości powiem, że od pewnego czasu nie szumi i nie świerszczy. > Multimedia to patałachy nie potrafiące profesjonalnie > robić tego, na co otrzymali koncesję. Opinii nie zmieniam. Jedynka (radio) ciągle w mono. Dlaczego? LTK mogło dawać Jedynkę w stereo, Multimedia nie? > PATAŁACHY!!! mk Odpowiedz Link Zgłoś