Gość: phi IP: *.pronet.lublin.pl 05.06.07, 06:00 czy ktoś leczy ząbki u tej pani doktor? słyszałam,że jest super tylko ma długie terminy. Zadowoleni? tylko w instytucie czy przyjmuje gdzieś jeszcze? z góry dzięki za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phi Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.pronet.lublin.pl 14.06.07, 04:06 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azatea Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.devs.futuro.pl 18.06.07, 14:19 Przyjmuje w newdent na szopena. Mój syn jest zadowolony. Ale ceny ....szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.pronet.lublin.pl 07.08.07, 09:31 Ale to nie jej prywatny gabinet, tylko ona u kogoś pracuje z tego co wiem. Ceny nie od niej zależą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azatea Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.devs.futuro.pl 07.08.07, 09:39 Oj coś czuję, ze dr Ścibak sama sobie reklamę robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azatea Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.devs.futuro.pl 07.08.07, 09:44 Jeszcze dodam - Sympatyczna to pani doktor ta Pani Scibak- co do cen to faktycznie to ta młodzież tam zatrudniona /jakś pani z aparatem na zębach - chyba lekarz i rejestratorka??? pod nieobecnośc szefowej i pani Sciabk / na własną rękę dyktują ceny pacjentom. Tak podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena6911 Re: dr Ścibak-stomatolog 07.08.07, 20:49 Oj ja nie polecam! troszki chciała na ubytki p ponaciągać ale się nie dałam! Zdrowych ząbków Pani doktor nie należy dziurawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.devs.futuro.pl 10.08.07, 12:44 Masz rację też tak miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.pronet.lublin.pl 10.08.07, 16:59 chciała borować zdrowe zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Zosi Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.chello.pl 14.08.07, 10:39 Właśnie TAK!!! Chciała borować zdrowe zęby!!! Ale czego nie robi się dla pieniędzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 13:41 Pani dr Ścibak sympatyczna ? Tylko wtedy jak ma w tym interes.Pozory mylą.Istotnie-poświeca się tylko pracy ;-)Nawet nie ma czasu na dzieci.Tylko jak w przypadku dzieci i zdrowia nie można za bardzo przedłużać tzw terminów i ich przekraczać -poniewaz bedzie za późno.Pieniadze to nie wszystko.Jeśli cenicie czas i swoje zdrowie -odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: dr Ścibak-stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:43 Te terminy u niej! miesiącami zanim wyleczy ostatniego zęba (co jej się chybanie zdarza) już sie psuje ten pierwszy. Ja leczę u niej zęby i leczę i końca nie widać. W końcu poszłam do innego stomatologa i po dr ścibak mam 4!!! zęby do poprawki!!! Powinnam chyba pójść z reklamacją, ale już mam jej dość! Kto to widział takie terminy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Ścibak-stomatolog IP: 212.106.18.* 09.12.07, 19:58 no rzeczywiscie, pani doktor jest bardzo mila, ale bardzo lubi pieniadze co nie robi jej dobrej reklamy wsrod pacjentow. leczenie zdrowych zebow jest u niej na porzadku dziennym... no ale kto nie lubi pieniedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś