ronja 06.06.03, 18:54 Otwieramy flachy!!!!:))))) Pijemy za mamę, dzieciaka i Lucyfera!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Lucyferzątko!:)))))) 06.06.03, 19:37 to tak się sprawy mają?. Gratulacje!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucyferzątko!:)))))) 06.06.03, 19:47 Gratulacje serdeczne:))) A waga jaka maleństwa? Czy imię juz wybrane??? Zdrowia życzę całej trójce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.it-net.pl 06.06.03, 20:07 Zachciało mu się do EUROPY ? Niech zdrowo idzie, nie obzierajęcy sie na nikogo!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.resetnet.pl 06.06.03, 21:49 Wasze zdrowie Lucyferki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Lucyferzątko!:)))))) 06.06.03, 23:15 Lucyferki, żyjcie nam 100 lat. Lucyferku - seniorze ;) wielkie gratulacje. A z drugiej strony ;) to nasze pierwsze Forumowe dziecko ;) Jeśli Szanowni rodzice jeszcze nie wybrali imienia... ;) Pomożecie Drodzy Forumowicze?? Pomożemy !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lucyferzątko!:)))))) 07.06.03, 06:47 Pepperoni, pierwszy mdzieckiem forumowym jest dzidziuś Mopsa (USA). Niestety wredna Mops zachwyca się nim cały czas i od tamtej pory nie odzywa sie a ja tęsknię. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucyferzątko!:)))))) 07.06.03, 11:31 Empi, przypominam, ze drugim dzieckiem forumowym była córeczka Lasera;) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lucyferzątko!:)))))) 07.06.03, 19:52 popatrz Laser też zamilkł, coś w tym musi być. Spoważnieli czy co?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 15:31 No własnie mogliby od czasu słówko o sobie napisac... Miłoby byłoby wiedzieć, że wszystko OKi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.lublin.mm.pl 07.06.03, 00:11 Wielkie gratulacje,kłączę się w radości :-)))) Jak dziewczynka to oczywiście Lucy? jak chłopak te toż Lucy ale z fair :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Lucyferzątko!:)))))) 07.06.03, 01:00 a ja znowu na końcu... a tak po sąsiedzku... ech... wszystkiego dobrego lucyferki;)) dużo zdrówka i słodyczy ciocia renia dzieciątku życzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: 217.153.156.* 07.06.03, 18:38 Gratulacje. A jesli dobrze widze przyszlosc, a widze ja bardzo dobrze. To 4 dzieckiem forumowym bedzie dziecko niejakiej...Malpy.... ;]]]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.lublin.mm.pl 07.06.03, 18:43 ...hm........no nie wiem......może niejaki hm` coś zmajstruje , boć przecie liczne przygody erotyczne przeżywa i doświadczony jest w klimacie wielce co niejednokrotnie dał odczuna forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: 217.153.156.* 07.06.03, 18:50 Ale to Malpka jest na dobrej drodze do malych malpiatek. Czego wszyscy sobie zyczymy.. Prawda??? ;]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.ppp.eranet.pl 08.06.03, 00:49 W imieniu własnym i mojej piękniejszej połowy dziękuję za gratulacje, a w imieniu lucyferzątka za życzenia. Mały czarcik jest płci pięknej, ponad 3kg Jej Diabelskości, a imię dostała bynajmniej nie szatańskie, lecz od pewnej pszczółki, o której śpiewał kiedyś pan, znany z tego, że wpisano go do rejestru zabytków za utrzymywanie na swojej głowie ostatniej polskiej strzechy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.resetnet.pl 08.06.03, 11:22 Wiedźma Maja :D:D:D - składam szczere gratulacje, trochę po czasie (oj wstyd :( Z poważaniem ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Lucyferzątko!:)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 15:24 Niech rosnie isie rozwija na pocieche rodzicom na chlube OJCZYZNIE i na herc klekoty meskiemu gatunkowi . Bezspiecznego spokojnego lajfu . Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Lucyferzątko!:)))))) 09.06.03, 07:42 Gratulki, kobitki są w ogóle jak diablice, a co dopiero te po tacie lucyferze?:-))). Odpowiedz Link Zgłoś