ziolo.zielone 09.02.09, 14:24 Tak na chwilę weszłam, bo ostatnio czas nie pozwala mi pisać. Chciałam tylko pochwalić się powrotem do... korzeni Niestety zielonego zioła nie mogę odzyskać-buuuuuuuuuu. P.S. Może lepiej będzie bez wątku imiennego, bo moja sygnaturka mówi prawdę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 zgubić rękawiczke to przykra rzecz 09.02.09, 14:54 ale znam przykrość znacznie szerszą Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: zgubić rękawiczke to przykra rzecz 09.02.09, 16:50 ?????Ale to nie ja zgubiłam rękawiczkę, mylisz się Ja zgubiłam okulary. Odpowiedz Link
darima_ka Re: zgubić rękawiczke to przykra rzecz 09.02.09, 16:59 Rękawiczki też często się gubi rzadziej chyba okulary Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: zgubić rękawiczke to przykra rzecz 09.02.09, 17:02 Ja nieczęsto nosze rękawiczki, a jeśli już, to zwykłe włóczkowe. Skórzane zawsze gubię. Chyba wiem o kogo chodziło Odpowiedz Link
ziolo.zielone Aaaaaaaaaa! 09.02.09, 17:05 Chodzi o rękawiczkę z mojej sygnaturki (ale jestem spostrzegawcza;P). Miałam na myśli kogoś, kto zgubił (znów) rękawiczkę i pisał o tym na innym forum. Czas mi się skończył. Pa Odpowiedz Link
darima_ka Witaj :D 09.02.09, 16:59 Miło że jesteś Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem , chociaż nie rozumiem dlaczego ma nie być wątku imiennego , każdy je ma ,taka tutaj tradycja Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Witaj :D 09.02.09, 17:01 Witaj! Miło mi, że Tobie jest miło E tam życzenie, e team rozkaz. To była tylko propozycja na zaoszczędzenie czasu, palców i klawiatury. Ja tu nie rządzę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Tak to sygnaturka :) 09.02.09, 17:11 "Zgubić rękawiczkę to przykra rzecz ale znam przykrość znacznie szerszą. Zgubić rękawiczkę ,wyrzucić druga precz a potem znaleźć gdzieś te pierwsza" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witaj :D 09.02.09, 18:35 Palców żałować nie będę, czasu też ,a wyjątków w takim razie robić nie będę i jak każdy watek imienny mieć powinnaś Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ...bry:) 10.02.09, 14:02 Ziółeczko witaj , i bywaj na ile czas pozwoli oczywiście Odpowiedz Link