Dodaj do ulubionych

Pati,a Twoja piosenka..

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:35
..."leciała" dziś jak chodziłam z Denikiem po wokulskim.Jak ją usłyszałam,to
powiedziałam:o piosenka Pati.I zaczęliśmy sobie ją nucić.Powiedziałam
braciszkowi,że nie wyjdę,dopóki piosenka się nie skończy. :)

Ps .a co sądzicie o nowej piosence Anastacii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:38
      To moja piosenka ostatnich dni. Bardzo mi sie podoba! Ma powera! Jeszcze sie z
      nia nie osluchalem calkowicie. Za kazdym razem coraz bardziej mi sie podoba i
      coraz nowe dzwieki w niej odkrywam.
    • Gość: Agatka Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:43
      Anastasje tez lubie a mozesz napisac jaka to piosenka Pati, bo nie kojarze.
    • Gość: Beki Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:09
      Przez chwile sie zastanawialam co to za piosenka byla ale chyba "On your eyes
      Kylie. Bez zagladania, prawda to?
    • Gość: Pati Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 18:26
      To bardzo mile Nataliaa! :-)
      • Gość: Nataliaa Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 14:35
        Pati,odbiegając od tematu-ale wciąż muzycznie-płytke Alicii uważam za
        rewelację.Są piosenki,które nadają się na hity i są też takie,które hitami by
        się nie stały(na szczęście). Słucham jej na okrągło i nie tylko ja się tak
        zachwycam.
        • Gość: Czarodzi Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:39
          Czy bedziecie od 1 marca wybierac piosenke marca?

Czarodziej
          • Gość: Nataliaa Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 19:01
            Będziemy! :)

• Gość: Nataliaa Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:19
              Pati.a teraz co dwie godzinki leci piosenka,która mi się bardzo podoba.Sophie
              coś tam.Więc w pracy słucham vigora. :)
              • Gość: Pati Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:35
                Chodzi o Twoja Sophie Bextor (te ktorej piosenke wczesniej nam reklamowalas)? A
                teraz to pewnie jest ta trzecia Murder in the Dance Floor?

Przygotuj sie na 1 marca! Musisz otworzyc glosowanie na nowy miesiac! :-) Mam
                juz moja pewniaczke na marzec! Az sie wyrywam zeby Ci powiedziec ale nie,
                zaczekam regulaminowo do marca :-)
                • Gość: Nataliaa Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:45
                  Zgadłaś co do Sophie.A teledysk widziałaś?To jest ten,co ona bierze udział w
                  konkursie tańca?I wykręca jakieś numery ,by wygrać?
                  Ja na marzec mam chyba piosenkę,która po pierwszym razie aż tak mi się nie
                  podobała,ale teraz im cześciej ją słucham tym bardziej mi się podoba.Nie tylko
                  mi zresztą,bo jednemu naszemu koledze też(o tym chyba nawet na tym wątku) :)
                  • Gość: Loona Re: Pati,a Twoja piosenka.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 23:30
                    Ja widzialam teledysk tej wokalistki (ale ona ma trudne nazwisko). Fajny,
                    wszystkie jej piosenki mi sie podobaly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka