Dodaj do ulubionych

dietetyk w lublinie

IP: *.devs.futuro.pl 06.06.07, 21:25
witam.mam problemy z "nadwaga".nigdy nie byłam filigranowa ale rok temu
urodziłam córke i nie wygladam najlepiej.szczególnie ten brzuch!!!!!!!!!!wiem
wiem trzeba cwiczyc co przychodzi mi najgorzej.poza moja i wiekszosci znana
teoria szukam jakiegos specjalisty.z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: eliza Re: dietetyk w lublinie IP: *.chello.pl 08.06.07, 00:23
      Polecam pania Agnieszke Gruszke, jest dietetyczka w Szpitalu MSWiA, Grenadierów
      3 (boczna Dr. Męczenników Majdanka), tel. 728-45-25, zadzwon popros o numer
      telefonu do jej pokoju i umow sie z nia, jestem pewna ze ci pomoze, najpierw
      robi szczegolowy wywiad nastepnie uklada diety indiwidualnie do osoby w
      zaleznosci od trybu zycia, tego co lubisz itd...
      • Gość: wunia83 Re: dietetyk w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:20
        Ale umawia się z pacjentami w szpitalu czy przyjmuje też gdzieś prywatnie?
    • Gość: wik Re: dietetyk w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:14
      Odstawiłam z diety zupełnie cukier pod każdą postacią - (nawet cukry roślinne)
      słodkie owoce, soki itp oraz odstawiłam biale pieczywo. W ciągu miesiąca
      schudłam 5kg, a wciągu kolejnych czterech miesiecy kolejne kilogramy tak, że
      obecnie utrzymuje wagę 14 kg niższą od wyjściowej. Polecam - bez dietetyka.
    • szyszunka82 Re: dietetyk w lublinie 13.07.07, 08:51
      A ja polecam dietetyka G. Kowaluka, pracował jako właśnie dietetyk w Magnum
      Sport, Paco, ale obecnie chyba ma swoje porady w Luxmedzie. Polecam, bo to dobry
      dietetyk, szwagier w akcji "schudnij z Kurierem" za jego pomocą schudnął ok 20
      kg i nie ma efektu jojo, zna się na tym co robi, z resztą to jego wielka pasja!
      W razie co podaję linka z informacjami na jego temat i szczerze naprawdę polecam...
      www.paco.pl/dietetyk/
      Pozdr mamuśka z takim samym problemem, wiec może obie skorzystamy......... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka