anisua 17.02.06, 14:18 nowi single? Bo starym się chyba znudziło pisać) A może już nie jesteście singlami? Przyznać się)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 14:22 anisua napisała: > nowi single? > Bo starym się chyba znudziło pisać) Zimowa niemoc mnie ogarnęła... anisua napisała: > A może już nie jesteście singlami? > Przyznać się)) Jestem - wciąż i niezmiennie, a co ciekawe ten stan mi odpowiada Odpowiedz Link
anisua Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 14:39 )))))))))) czyli....jest nadzieja i dla nas? Odpowiedz Link
herezja Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 14:44 żeby nie powiedzieć czule - ramole forumowe Odpowiedz Link
monikson Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 15:04 > Bo starym się chyba znudziło pisać) Starzy są starzy i zmęczeni... > A może już nie jesteście singlami? Jesteśmy specyficznym przypadkiem nie-singla, ech... Ale jestem Odpowiedz Link
spey Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 19:16 jeśli chodzi o singlowanie, to możesz na mnie liczyć Odpowiedz Link
spey Re: Są tu jacyś....... 18.02.06, 15:33 anisua napisała: > aż tak lubisz ten stan?) > czy lubię?....lubię niezależność...kiedy jestem sam - mogę wszystko.Kiedy jestem z kimś, muszę zwracać uwagę na potrzeby i zdanie tego kogoś.Muszę się dostosować...nie podporządkować,ale iść na kompromis...zrezygnować z wielu sytuacji ,które mnie cieszą,które lubię....chyba że spotkałbym kogoś ,kto stałby się dla mnie najważniejszy...kogoś ,kto nadałby nowy sens mojemu życiu...kto sprawiłby że każda chwila przy nim byłaby jak zmartwychwstanie, a każda sekunda bez niego jak powolna śmierć.....Tak...wtedy przestałbym lubić nawet moją niezależność.... Odpowiedz Link
anisua Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 16:26 to chyba problem wielu singli.... niezalezność, którą żal zostawić ale z tą właściwą osobą chyba ciekawiej Odpowiedz Link
spey Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 21:36 anisua napisała: to chyba problem wielu singli.... > niezalezność, którą żal zostawić > ale z tą właściwą osobą chyba ciekawiej to nie kwestia żalu...jeżeli czegoś żal, to się tego po prostu nie robi i nie ma czego żałować...Wiem że to brzmi jak truizm,że takie proste,ale proste rozwiazania są najlepsze.To oszczędza wiele stresów Jeżeli jesteśmy z kimś i żałujemy poprzedniego życia, to znaczy że nie jesteśmy gotowi do bycia z kimś,albo że....to nie ta osoba...w obydwu przypadkach najlepiej zakończyć taki związek...nie tylko dla naszego dobra,ale przede wszystkim żeby nie oszukiwać tej drugiej osoby... A z tą właściwą osobą jest o niebo ciekawiej dlatego nie żałuje się poprzedniego stylu życia Teraz siedzę,sączę reńskie winko i... gadam z komputerem ... a przecież mogło by być...delikatne ogniki świec z blaskiem pełgającym po ścianach...opium tlące się w kadzidełku...plasterki mozzarelli z plasterkami pomidora,świeżymi listkami bazylii,skropione oliwą i balsamicznym octem...butelka Chianti...i te oczy,roziskrzone w płomieniach świec...usta kusząco poruszające się w rytm wypowiadanych słów...dziwne, wtedy gadatliwość kobiet wcale ni nie przeszkadza ......Tak. chyba za dużo dziś tego Reinhessen Qualitatswein.... > Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 20:04 co to znaczy nowi single ,czy to tacy co dopiero nimi sa czy tacy ,ktorzy sa od x czasu a dopiero weszli na forum,a moze jeszcze inna opcja?? Odpowiedz Link
herezja Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 20:12 słuszne pytanie. tacy co dopiero nimi sa - na prawo, ,ktorzy sa od x czasu a dopiero weszli na forum - na lewo... a na srodku zostają starzy forumowicze, którzy właśnie znowu zostali singlami Odpowiedz Link
anisua Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 16:29 nowi na forum? zawsze jakiś powiew świeżości)) Odpowiedz Link
nedfan Re: Są tu jacyś....... 17.02.06, 21:18 Jestem! Jestem sam i chyba mi z tym dobrze. A że stary... no cóż, tak czasem bywa Odpowiedz Link
anisua Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 16:30 oj, nie bierz tego tak do siebie tej starości)) dobrze Ci z samotnością??? trudno uwierzyć.... Odpowiedz Link
nedfan Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 21:06 Dobrze, bo odchorowałem nieszczęśliwą miłość... Odpowiedz Link
aretah Re: Są tu jacyś....... 18.02.06, 08:05 Mam trzydziechę na karku, więc młoda nie jestem... ale na razie nowa tutaj i jeszcze odrobinę cicha, nie rozkręcona... wszystko przede mną... Odpowiedz Link
anisua Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 16:35 cicha woda brzegi rwie to czekamy.....na rozkręcenie się;P Odpowiedz Link
zebra1234 Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 21:59 ja jestem nowa, a wrecz super nowa ! bo dopiero dzisiaj odkrylam to forum, chociaz singlem jestem juz cale 5 m-cy ! ale jakos tak smutno u was.... za to na forum wnetrza to dopiero sie dzieje )) pozdrawiam wszystkich singli, starych i nowych ) Odpowiedz Link
herezja Re: Są tu jacyś....... 19.02.06, 23:24 smutno? chyba sie zapłaczę O wnętrzach mieszkań mowisz, czy o innym? Odpowiedz Link