Dodaj do ulubionych

Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie

11.07.07, 18:34
Ale o co chodzi gazecie? że to wariat niby? śmieszna historia z nierealnymi
pomysłami wybrańca narodu, i to z pisu (wrażenie po przeczytaniu)? sam kiedyś
stałem pod cyrkiem i krzyczałem, że cyrk jest śmieszny - nie dla zwierząt, i
nie przypuszczałbym że akurat radny pisu może rozważać taki pomysł. chociaż w
krakowskich wyborach wystawiali byłego hipisa. budują raj? prawo i
sprawiedliwość jako warunki konieczne do peace and love? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.07.07, 20:16
      A dlaczego pomysł został przyjęty z rozbawieniem?
      To niby śmieszne?
      bardzo dobry pomysł.
      Zakazałabym jeszcze cyrkom podstepnych "promocji " w szkołach i przedszkolach -
      nie życze sobie, zeby moje dziecko było nakłaniane do takiej rozrywki za
      przywoleniem placówek edukacyjnych.
      • tetlian Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 11.07.07, 20:42
        Bo on sam cyrk robi.
        • Gość: józef cieśla wykorzystywanie zwierząt dla rozrywki IP: *.org.pl 18.07.07, 07:23
          więcej: empatia.pl/str.php?dz=4
    • Gość: encke Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.metronet.pl 11.07.07, 20:20
      Witam, mysle ze to swietny pomysl z zakazem wstepow cyrkow ze zwierzetami do
      miast. Jak ktos chce ogladac zwierzeta niech jedzie na safari. Ciekawe jakie to
      uczucie podrozowac w tak malych klatkach? I tak od miasta do miasta caly czas
      w trasie. Raczej to nie jest przyjemne. Chyba ze komus zwisa los zwierzat i
      robi jeszcze na tym kase. " Miara czlowieczenstwa jest milosc do naszych
      mlodzych braci " Tak trzymac radny Kisiel popieram w 100%
      • andrzej.sawa Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 11.07.07, 20:37
        Ja mam lepszy pomysł - zakaz pisania takim palantom jak ty - dożywotni ban dla
        idiotów.
        • Gość: aaa Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:23
          Ty coś sawa pisałeś, że bosman jest chamski. Słowo "palant" przez ciebie użyte,
          jak mniemam dotyczy gry towarzyskiej z kijkiem i piłeczką?
      • kosand A dlaczego zaraz zakazy? A moze wolny wybór? 12.07.07, 11:27
        Wódke tez nalezałoby zakazać: tragedie rodzinne, tragedia na drogach, choroby.
        Moze zacznijmy od takich spraw? Ani ja ani moje dzieci do cyrku nie
        uczęszczają, od dzieciństwa były uswiadamiane ze to jest niewola dla
        zwierząt.Wiele rzeczy mozna zakazać tylko po co? Żebranie jest karane i jakoś
        ludzie dają pieniądze, przeciez świadomy obywatel nie powinien tego
        robić.Nastepnym krokiem wprowadzenie talonów, kartek i przydziałów?
    • Gość: Adam Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:27
      Dlaczego sejm jest okrągły?
      czy to jakaś aluzja...
    • Gość: chełmianin Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:43
      Przepraszam w imieniu Chełmian, za największego palanta na tym forum Asawasa.
      Wybaczcie. Chełmianom wstyd za to co sawas wypisuje.
      • Gość: zorro Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.lublin.mm.pl 11.07.07, 23:10
        A zabijanie byka w Hiszpanii to rozkosz dla zwierzaka!
    • sceptyk31 Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 12.07.07, 08:54
      Ma racje ,co za dużo to nie zdrowo, powinien im wystarczyć cyrk PiS.
      • Gość: zorro Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.lublin.mm.pl 12.07.07, 09:13
        Ma jeszcze dodatkowo dwa mniejsze - do wyboru!
        • folkatka Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 12.07.07, 09:27

No, Andrzejku, lekko mówiąc, nie popisałeś się:((
          A pana radnego oczywiście popieram. Nie ważne z jakiej jest opcji, gdyby był z
          SLD tez bym go poparła. Grunt że ma rację. Cyrkowa tresura zwierząt to
          prymitywna rozrywka dla troglodytów.
          • _aaa_ Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 12.07.07, 09:46
            Tak czytając wczorajszą tfuuurczośc sawy, doznaję wrażenia, że był łaskaw
            pozostawać pod wływem środków odurzających typu alkohol.
          • Gość: ef Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.it-net.pl 18.07.07, 10:22
            Andrzejek jak ostatnio cos pier..olnie to ani to na temat ani to smieszne,
            znizajac sie do Twojego poziomu zapytam tak prosto z mostu : zona Ci nie daje
            czy co?
            a co inicjatywy - bardzo mi sie podoba, zwlaszcza, ze to przedstwiciel pisu ,
            partii , ktorej premier delikatnie mowiac przyrode ma w glebokiej pogardzie i
            ktorego minister dalej forsuje utopijny plan drogi przez rospude mimo sprzeciwo KE
    • Gość: jarek donald Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:03
      Naoglada sie cyrku w TV i widzi swoje malpy jak skacza i kaczorki to i nie ma
      checi cyrku na zywo jego wybor i jego malpy
    • Gość: ML Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:27
      Brawo Dominik Kisiel!
      To jedna z bardzo niewielu sytuacji,w których popieram PiS.
      • joannabarska Głupi,jak nie tylko Hiszpan, ale i Polak... 12.07.07, 11:25
        Ostatnie doniesienie TVN24 z godz.11.23 w czwartek 12 bm. W Pumpelanie
        (Hiszpania) przy "zabawie" z bykami bardzo cięzko ranny w krocze został 29-
        letni Polak, teraz trwa jego operacja. W sumie byki zraniły dziś rano 13 osób,
        pędzącymi wraz z nimi uliczką. Przyczynek do wątku cyrkowego. Puścić lwy (jak
        są) na widownię - imprezy więcej już nie będzie!
        • Gość: folkatka Re: Głupi,jak nie tylko Hiszpan, ale i Polak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:27

A propos lwów to przypomniał mi się kawał:
          Starozytny Rzym, Koloseum. Przybiega niewolnik do cezara i woła: Boski Cezarze!
          Chrześcijanie pożarli lwy!
          Cezar: a mówiłem żeby nie dawać tych z LPR
      • Gość: zojek Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.hr-online.de 18.07.07, 13:01
        popieram. i slepa kura czasami ziarnko znajdzie.
    • Gość: annetje oboc "Cyrku Zalewski" pare lat temu IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 18.07.07, 09:06
      znaleziono martwego wielblada (jegoszczatki raczej)= sprawa naglosniona przez
      Fundacje "Empatia".

NIE DLA CYRKOW ZE ZWIERZETAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK POWINNO BYC WSZEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jarek Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: *.malopolska.mw.gov.pl 18.07.07, 12:33
      DO ROBOTY DZIADY!!!
    • Gość: Ania Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie IP: 87.243.197.* 18.07.07, 13:10
      Brawo dla pana radnego. Inni powinni brać z Niego przykład. Jeśli cyrk chce
      występować to bez udziału zwierząt. A akurat o Cyrku Zaleskim nie mam
      najlepszego zdania.
      • magosia55 Re: Radny PiS nie chce cyrków w Chełmie 18.07.07, 16:01
        Zgadzam się z przedmówczynią :) Są kraje, w których występy z udziałem dzikich zwierząt zostały
        całkowicie zakazane. Należałoby wziąć z nich przykład i zrobić to samo. Co to za przyjemność oglądać
        jak tresowany z użyciem prądu tygrys lub niedźwiedź zachowuje się zupełnie nienaturalnie? Czy to jest
        kontakt z ich naturą? ABSOLUTNIE NIE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka