ahtaga1 17.07.07, 18:27 Hej, czy ktoś zakładał sobie stały aparat na zęby w Klinice Pięknego Uśmiechu na Narutowicza? Jakies wrażenia? Bardzo mi zależy bo zastanawiam się nad założeniem aparatu u dr Pucek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:35 Jakiś czas temu ja miałem założony i bardzo polecam dr Pucek. Przemiła osoba i podobno najlepszy fachowiec w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahtaga1 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 07:30 haloo, moze jescze ktos sie wypowie kto miał styczność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:48 Zgadzam się to najlepszy fachowiec w Lublinie. z moją szczęką cudu dokonała. Bardzo bardzo bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:16 Przejrzyj jeszcze forum ortodoncja. Jest tam parę opinii o ortodontach z Lublina. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.lublin.mm.pl 17.09.11, 11:48 Mam aparat stały od 16 miesięcy, mam go ściągać za 2 wizyty... Opóźnienia są tragiczne, ale obsługa fachowa i miła. Co do ceny zdjęcia aparatu - teraz wynosi 1710 zł ! Wiem, mi również szczęka opadła jak się o tym dowiedziałam. Naturalnie doktor Pucek o tym nie wspomniała przy zakładaniu, a ni przy kolejnych wizytach... Mój zgryz doprowadziła do porządku bez wyrywania zębów lub podobnych rzeczy. Kasy poszło w ciul i jeszcze troche, ale cóż za piękny uśmiech trzeba płacić ... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowechrupki Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 26.07.07, 23:49 hej, ja miesięcy chodzę na narutowicza i nie jestem pod wielkim wrażeniem. klinika ma profesjonalny wygląd, ale niekoniecznie usługi. Przede wszytskim irytują mnie regularne opóźnienia przed wizytą u dr Pucek. Zawsze zamiast o umówionej godzinie wchodzę godzinę później, to zupełnie niepoważne, robi się taka "masówka" aby jak nawięcej klientów przyjąć. Poza tym ceny cały czas wzrastają, co jest zupełnie nieuzasadnione. Ciężko powiedzieć coś o samym leczeniu, ale przeciąga się ono w porónaniu do początkowych prognoz pani dr Pucek. Poza tym zaprzyjaźniony stomatolog odradzał mi tę klinikę ze względu właśnie na niedbałość prez przyjmowanie jak najwiecej osob w jak najkrotszym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.chello.pl 03.08.07, 00:52 Mój kolega nosi aparat już 3,5 roku. A na początku dr Pucek mówiła, że aparat będzie noszony rok, maksymalnie dwa. Teraz będzie miał zakładany aparat 'stabilizujący' (czyli zdejmowany) i za zdjęcie starego aparatu (stałego) plus jakieś tam usługi z tym związane plus chyba ten zdejmowany aparat ma wyłożyć blisko 1300zł :| Dla mnie to trochę paranoja. Z tego co mówił dr Pucek nic o tym nie wspominała, kiedy zaczynała leczenie. Skończyło się noszenie aparatu stałego, a teraz nikt nie wie ile będzie nosił zdejmowany. A co do masówki to faktycznie godzinne opóźnienia to standard. W sumie leczenie łącznie z tym nowym aparatem wyniosło już około 8500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazela Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 13:05 zgadzam się z Tobą. Opóźnienia są koszmarne, jest to bardzo irytujące a poza tym leczenie zbyt długie w porównaniu do przedstawionych na początku prognoz przez Panią doktor, no i za takie pieniadze jakie tak zapłaciłam spodziewałam się lepszych efektów bo jak na razie to już ciągle śpię z aparatem w zębach i jakoś końca mojego leczenia nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.nplay.net.pl 02.01.09, 18:55 Byłam z córką w temacie szóstki,lecznie plus wypełnienie,przy placeniu szok bo 370zł.,bo 200zł.skaling i piaskowanie(bez uprzedniego uzgodnienia)150 wypełnienie i 20 znieczulenie,wyglada wszystko profesjonalnie ale nie byłam przygotowana na taką sumę,konsultacja ortodonty bezpłatna ale przy jak wydawało mi się prostych zębach propozycja usunięcia szóstek i oczywiście aparat,jestem trochę skołowana tym wszystkim,sama klinika to raczej dla mnie jakiś kombinat gdzie ludzie przychodzą,wychodzą i jak roboty płacą,płacą,płacą taśmowo...fabryka:) jestem oszołomiona cenami ale nie bardzo widzę wyjście,może skonsultuję jeszcze u innego ortodonty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.blue-net.com.pl 28.08.07, 15:23 ..lepiej poszukac gdzies indziej , moim zdaniem zarowno dobrze i taniej mozna znalesc.... Odpowiedz Link Zgłoś
aina92 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 28.08.07, 17:20 ja mam aparat 1,5 roku ale nie na narutowicza tylko na ul. basniowej chodze duzo osob mi polecało tam sa czasami opoznienia jak sa klienci na 2 fotele a ktoras pani zachoruje czy cos ... ale to max 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb60 Re: Licówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:31 a może ktoś robił tu licówki, czy są dobre i ktoś ma jakieś doświadczenie, może w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
stiopa69 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 17.06.08, 19:13 Hej. Ja właśnie noszę aparat na stałe , które załozyła mi pani dr. Pucek. Potwierdzam opinie internautów , pani doktor to przemiła osoba i bardzo dobry fachowiec i z czego się ciesze z panią Pucek da sie dogadać co do płatności.Co najważniejsze - wreszcie pozbyłem się kompleksu krzywego zgryzu:) , którego tak sie wstydziłem przez tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.nplay.net.pl 06.01.09, 16:09 w kontekście płatności to kontrolna wizyta ze 120 wzrasta do 150 w tym roku,mówisz,że można negocjować?to koniecznie muszę wypróbować Odpowiedz Link Zgłoś
bastet_007 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 26.01.10, 16:07 ciekwae ile tdo tego czasu wydałas kasy za leczenie i ile ci pani dr przedłużyła Odpowiedz Link Zgłoś
polityka6 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 10.02.09, 23:05 Też korzystałam z usług dr Pucek tylko jeszcze jak leczyła na Jana Sawy. I potwierdzić mogę kolejki i wieczne obiecywanie że za chwile mi zdejmie aparat. Leczenie bardzo drogie, oczywiście po stałym aparacie trzeba się wyposażyć w taki zdejmowany. Ja miałam nosić ok. 1,5 roku, a przeciągnęło się do 2,5 roku miałam już serdecznie dosyć, choć ciężko się złościć na panią dr, bo to bardzo miła kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
wiki0420 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 06.04.09, 11:12 mialam założony aparat w grudniu 2008 roku. jestem z niego zadowolona bo zęby mi sie prostują. bardzo polecam DOKTOR MARZENĘ PUCEK, ponieważ jest miłą, pogodną, zawsze uśmiechniętą osobą. jest stomatologiem ortodontą i specjalistą. najlepsza w lublinie ! a moze i w Polsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toothie Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 212.106.23.* 22.04.09, 16:28 uważam że pani dr Pucek jest naprawdę godna polecenia, zna się na rzeczy. Jeśli ktoś narzeka, niech dowie się jak to jest gdzie indziej. czasem wada wymaga dłuższego leczenia, ale chyba lepiej ponosić dłużej aparat niż potem patrzeć jak zgryz / zęby wracają do momentu wyjścia.... (co zdarzyło się wielu moim znajomym po np roku noszenia) polecam Klinikę P Us. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzącA Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.chello.pl 02.12.09, 23:56 Jestem studentka stomatologii i leczyłam się u pani dr, ale po przeciągającym się leczeniu ponad 2,5 roku zażądałam zdjęcia aparatu. nie prawda jest ze dłuższe leczenie jest lepsze ponieważ jest wiele skutków ubocznych leczenia ortodontycznego o których pani dr nie informuje pacjentów. ja z racji studiów mam wiedzę na ten temat i dlatego nie chciałam przedłużać leczenia. proponuje państwu o dopytanie się dr o ubocznych skutkach leczenia. ciekawe czy pani dr rzetelnie państwa poinformuje. a jak nie to proszę chociaż poczytać informacje na stronach internetowych odnosnie resorpcji korzeni zębów i ich przyczyn. Życzę powodzenia żeby to się państwu nie przytrafiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 212.182.84.* 11.10.09, 13:30 moj kolega robil wlasnie tu aparat, w kwietniu tego roku i jest bardzo zadowolony, mow ze placil 300 zl plus za wizyte 150 ale podobno swietnie mu to zrobili. pozdrawiam ;) ps. ja tez prawdopodobnie bd miala stal aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 91.123.166.* 08.12.09, 10:16 Fakt pani dr.Pucek jest z pewnościa profesjonalistka w swoim zawodzie, miłą osoba ale dziwie sie, ze ma tak nie miły personel, zwłaszcza w rejestracji pani jest arogancka i po prostu chamska. Tuż przy wejsciu jestem traktowana jak intruz i placąc 150 zł co miesiąc. Jest takie przepelnienie ze trudno wybrac odpowiedni dla siebie termin, chyba ze rano, a wtedy ja tez pracuje. Pani doktor nie szanuje w ogole pacjentow, bo jak to nazwac skoro jest godzinne opóznienie a zadzwoni ktokolwiek zaiteresowany załozeniem aparatu i jest przyjmowany natychmiast!! Ostanio bylam swiadkiem jak dr.Pucek beztrosko rozmawiala z osoba zaiteresowaną apartatem a w poczekalni czekalo 8 pacjentow!! Każdy kto zadzwoni po porade jest przyjmowany natychmiast a stali pacjenci czekaja godzinami w poczekalni. Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.nplay.net.pl 08.12.09, 12:19 Łapie kobieta kogo może a później jako stały pacjent i tak wróci i odczeka swoje,fakt tam można się czasami wyczekać... znam ludzi którzy porezygnowali kiedy doktor podniosła się na 150zł. i przenieśli się w inne miejsce... doktor jest miła a co do reszty personelu to mam wrażenie,że już wpadli w rutynę i nie chce im się starać,tylu pacjentów,że jak się komuś nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredkaa Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 16.12.09, 18:36 Ja również zakładałam aparat u pani doktor i to dobre kilka lat temu, jak jeszcze przyjmowała na Jana Sawy. Na szczęscie w tamtym czasie nie było tak długich kolejek jak teraz, co mnie również doprowadza czasami do furii. Bo jak można w ten sposób traktować ludzi, i nie szanować zupełnie ich czasu. Pacjenci powinni zwracać uwagę na tą sytuację, to moze wtedy cos by się zmieniło.Wiadomo pieniądze robią swoje. Ale mimo wszystko, nie żaluję, że wybrałam panią doktor, jestem bardzo zadowolona z efektu. Nie sądziłam, że wyjdzie on tak dobrze. Więc jeżeli ktoś chce mieć naprawde ładny uśmiech, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.10, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 94.254.248.* 15.01.10, 15:36 Mi aparat pani dr zakładała w krasnymstawie i po pewnym czasie z niewiadomych przyczyn zostałam przeniesiona do lublina i na każdą wizytę muszę dojeżdżać 70km,co nie jest zbyt fajne."na bank" zdejmie mi aparat w tym roku,ale jak to będzie w praktyce to zobaczymy. nie miałam pojęcia,że zdjęcie aparatu też kosztuje i, że później też nosi się aparat zdejmowany.ale mimo wszystko jestem zadowolona z rezultatów leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marycha987 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 26.01.10, 08:58 ja miałam zakładany aparat pod koniec tamtego roku w Luxmedzie przy Tesco, załatwiłam to szybko i jak na lubelskie ceny niedrogo, bardzo podobają mi się wizyty tam u ortodonty bo pani dr jest dla mnie bardzo miła, polecić mogę szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
grudzien_marek Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 22.04.10, 11:04 swojego czasu wstawiany miałem aparat stały w gabinecie ortodontycznym u dr Munir, cena niebyła wygórowana a uśmiech po jego zdjęciu prosty i piękny:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olllllciaa Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:55 Gdy zakładałam aparat w tej klinice w styczniu 2009 roku miałam go nosić 1,5 roku.Kilka miesięcy temu dowiedziałam się ze będę miała zdjęty aparat w wakacje,po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się ze jednak pod koniec roku.Wg mnie zęby mam juz proste trzeba tylko kilka rzeczy poprawic co zajeloby góra 2 miesiące...a nie 6 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowana Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.siedlce.vectranet.pl 27.04.11, 21:58 Pani doktor Pucek poinformowała mnie, że jak wezme aparat droższy to bede miala wizyty co dwa miesiace a nie co miesiac a efekt bedzie taki sam jak przy tanszym aparacie. To inaczej drozszy aparat o 1000 zł Czy to jest mozliwe, zeby istaniały 2 modele metalowego aparatu, podkreslam zamki mam metalowe, zadne tam porcelanowe czy inne mniej widoczne. Podobno mam ten drozszy aparat. Pochwaliłam sie siostrze która nosi aparat założony u innej ortodontki a ta ortodontaka powiedziala, ze ona nie wie o nic o takim lepsiejszym aparacie metalowym. Proszę o informacje w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.range86-180.btcentralplus.com 01.07.11, 15:47 ja nie jestem zadowolona, jest strasznie drogo, trzeba dlugo czekac w poczekalni- zawsze czekam ponad godzine, poza tym mialam drut za 700 zl ktory mial byc przez pol roku a byl przez dwa miesiace, Pani doktor najpierw mowiła że ósemek nie trzeba bedzie wyrywac po pół roku zmienia zdanie. Bardzo często po wizycie odklejają sie zamki i trzeba wracac zeby je z powrotem przykleili. I jeszcze wciskają droższy aparat mówiąc ze jest lepszy dla dziąseł - bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.nplay.net.pl 05.07.11, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 91.123.166.* 07.07.11, 17:16 Moje dziecko miało mieć zdejmowany aparat we wrześniu- po około 4 latach leczenia!! ostanio dowiedziałem się ze jednak będzie to grudzień albo styczeń!! Poza tym pytałem co póżniej tzn. czy aparat retencyjny czy zdejmowany na noc i ile to będzie kosztowało. Dr Pucek na początku mówiła ze jeszcze nie wie, zobaczymy jakie będą efekty leczenia, w końcu ostatnio mówi: u nas jest to kompleksowa usługa czyli zdejmowanie kamienia, zdjęcia wyciski i 2 aparaty, jeden retencyjny i jeden na noc, w sumie koszt 1700zł. I co wy na to ? dwa aparaty jednocześnie? za tyle kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaleczony pacjemt [...] IP: *.info 26.08.13, 11:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
druciara-1 Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 27.07.11, 18:47 Bardzo proszę o kontakt osoby którym udało się zmienić ortodontę w trakcie leczenia druciara-1gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 15:48 Ja zmieniłam na panią Marzec na os Świt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efja Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.static.vip-net.pl 06.01.14, 00:10 Chodzilam do Puvkowej 3,5 roku wyciagnela ze mnie 10tys za aparat... i kazda wizyta 150zl .. po ponad trzevh latach odkladania zdjecia aparatu zmienilam ortodonte na dr. KOLODZIEJCZYKA. Dr widzac moje zeby zalamal sie... aparat zalozyl mi raz jeszcze na 6 mc i pl tym zasie zakonczylam leczenie. Polecam doktora kolodziejczyka naprawde fachowiec jakich malo bardzo konkretny i uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 16:35 Ja jestem bardzo zadowolona, nosiłam aparat stały 1,5 roku teraz mam zdejmowany. Już mam piękny uśmiech. Tak kolejki są, 150 zł wizyta przy aparacie stałym a 70zł (jakoś tak) przy aparacie zdejmowanym. Może i nie jest najtaniej, ale ja i moja przyjaciółka jesteśmy bardzo zadowolone i nie żałujemy że wybrałyśmy Dr. Pucek. Warto czekać w tych kolejkach by mieć piękny uśmiech ;) A te kolejki właśnie świadczą o tym że Dr. Pucek jest świetnym fachowcem, dlatego ma tak wielu pacjentów. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga pulawy Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: 2.106.203.* 13.10.11, 16:55 witam bylam pacjetka dr Pucek i naprawde goraco polecam , jes dobrym lekarzem i ma bardzo dobry kontakt z pacjetami . Mialam duza wade i juz myslalam ze nigdy nie bede sie usmiechac , ale dzieki Pani doktor to wszystko sie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaleczony pacjent [...] IP: *.info 26.08.13, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaleczony pacjent [...] IP: *.info 26.08.13, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o [...] IP: *.info 26.08.13, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaleczony pacjemt [...] IP: *.info 26.08.13, 11:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APEL I SKARGA [...] IP: *.info 28.08.13, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY PACJENT [...] IP: *.info 29.08.13, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 29.08.13, 13:13 mnożysz posty pod różnymi nickami. Pamiętaj, że możesz być pociągnięty do odpowiedzialności karnej przez obiekt twoich oskarżeń, to już na forum się zdarzało. Wszystkie posty z tego IP cenzuruję. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
logilink84 Z tego co mi wiadomo to lepiej omijać szerokim 29.09.13, 14:08 łukiem. Polecam MULTIMED i dr Słotwińską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh... Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.17, 22:02 ja założyłam tam aparat i nosiłam go ponad 7 lat .. . Już samo to powinno dać ludziom dużo do myślenia na temat sposobu działania tej kliniki i jakości usług. Straciłam mnóstwo czasu na oczekiwanie na wizyty, mnóstwo pieniędzy na wizyty i sam aparat oraz wiarę w to, że w takich miejscach człowiek ma do czynienia z profesjonalizmem. Zdecydowanie i bez jakiegokolwiek zawahania: NIE polecam tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniol Re: Klinika pięknego uśmiechu/aparaty stałe 26.12.18, 18:34 Hej, Leczylam sie u Pani Dr Pucek przez 2 lata. Mialam krzywy zgryz oraz wade trudna do wyleczenia. Wiekszosc ortodontow twierdzila ze jedynie uda sie to wyleczyc poprzez chirurgie szczeki... Pani Doktor podjela sie zadania leczenia mnie aparatem lingwalnym (tzw incognito), dodam ze bardzo ciezko znalezc jest specjaliste, a juz nie wspomne o tym ze dobrego specjaliste, od leczenia tym aparatem. W kilku zadaniach powiem ze jestem ZACHWYCONA profesjonalizmem, poziomem, opieka medyczna oraz zaangazowniem z jakim Pani Doktor mnie leczyla! Na dodatek tego wszystkiego mieszkalam na stale w Lublinie i moglam byc w Polsce jedynie raz na trzy miesiace. Pani Dr Pucek zawsze znajdowala czas (nawet po godzinach!!) zeby mi pomoc i sukcesywnie prowadzic leczenie. Rezulaty sa naprawde niesamowite – wada zostala poprawiona, zgryz wyprostowany a zeby wygladaja naprawde wspaniale. Dostaje wiele pytan co zrobilam z zebami ze wygladaja teraz naprawde jak licowki... :D za kazdym razem z wilka radoscia kieruje wszystkich do Pani Doktor a potem dostaje od nich telefony z podziekowaniami za polecenie! Odpowiedz Link Zgłoś