Dodaj do ulubionych

Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki :)

22.06.03, 02:43
Jak pamiętacie miesiąc temu uruchomiłem stronę umożliwającą wysyłanie maili
do radnych z protestami przeciwko nowemu cennikowi MPK. Na sesji Rady Miasta
odroczono głosowanie do 26 czerwca. Okazuje się jednak, że przez ten okres
projekt nie został poprawiony - a jeżeli tak, to w minimalnym stopniu,
więc 'protestacyjna' strona powraca... Poprzednio radni odczuli Waszą
aktywność, więc myślę, że i tym razem może być podobnie. Zapraszam do
wysyłania maili, adres ten, co poprzednio:

www.polityczna.republika.pl/protest.html
Pozdrawiam
Shawman

P.S. ostatnio mało bywam na forum, ale sesja, rozumiecie... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki : IP: *.lublin.mm.pl 22.06.03, 10:11
      Ja już!!!!
      • mwt Re: Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki : 24.06.03, 16:06
        Wiec up!!!! Do wieczora, a moze nawet do rana jest czas :-))))

wisia
        • dociek Re: Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki : 24.06.03, 16:27
          Załatwione!
          • mike79 Re: Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki : 24.06.03, 16:30
            a ja sie zapytam, jak myslisz jaki procent z tych ktorzy nazywaja siebie
            radnymi czyta swoje maile ??
            • dociek Re: Protest w sprawie MPK - powtórka z rozrywki : 24.06.03, 16:34
              Obawiam się, że niektórzy to nawet... mają psychiczne zahamowania wobec
              komputera :-(, ale każda metoda jest dobra, jeżeli wywoła jakąś reakcję, choćby
              mawet jednostkową.
              • mike79 dziwny pomysl... 24.06.03, 17:00
                tak przyszedl mi do glowy dziwny moze pomysl, ze powinno sie zlecic ulozenie
                rozkladu lini mpk w lublinie osobie znajacej lublin na tyle dobrze, ze wie
                gdzie sa potrzebne polaczenia komunikacyjne, ale zeby byla to osoba ktora
                nigdy nie skazila sie jazda mpk i nie zna ukladu lini, nie ma chorych nawykow,
                typu ze 3 maja wyjezdza pod gore kilkanascie autobusow, a np. dlaczego zaden
                autobus oprocz jeszcze chyba 44, nie jezdzi po czechwoskiej, np. 10 lub 57
                ktorych linie sie pokrywaja na dosc duzym odcinku, a na leszczynskiego i
                czechowskiej jest kilka urzedow ! tym abrdziej ze przystanek pod parkiem
                saskim i tak jest przepchany i przesycony liniami mpk, a nastepny przesuniety
                wiec mozna sie smialo zatrzymac wyjechawszy dlugosza pod gorke !
                dlaczego np. i 5 i 18 jezdza ulica, skoro niewiele juz brakuje azeby polaczyc
                ulice willowa z ulica slawinkowska ? a 2500 mieszkancow osiedla botanik nie ma
                zadnej lini autobusowej !
                powinno sie usprawnic piesze coagi komunikacyjen i zdywersyfikowac komunikacje
                autobusowa, moze wtedy zamiast jednego krakowskiego mielibysmy wiecej ladnych
                uliczek w centrum, a nie jedna aleje spacerowo-browarno-sklepowo-ogrodkowa !
                jest kilka mozliwych do realizacji, tanich w wykonaniu pomyslow ktore
                usprawnily by komunikacje w tym miescie ale po co ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka