pepperoni78 06.07.03, 17:53 ...z dworca Świdnik - Miasto w okolice ronda z helikopterem?? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igła z przystanku autobusowego bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 21:42 a z dworca dojść do ulicy nad ulicą i iść, cały czas wzdłuż ulicy,w kierunku południowym (mniej więcej) lepiej jechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła link na stronę z planem miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 22:00 www.pilot.pl/przelotowki/08395_2_swidnik.gif helikopter jest przy rondzie Lotników Polskich-Racławicka Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: link na stronę z planem miasta 07.07.03, 17:32 Pepperoni, to jest proste...jak drut bo ulica biegnie prawie przy dworcu. A nie prościej autobusikiem? Igiełka dała super namiary:)) Zaraz ten plan wrzucę sobie do ulubionych bo czasami mi potrzebny. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: link na stronę z planem miasta 07.07.03, 17:35 Nie, plan mi nie odpowiada bo nie widać Niepodleglości, która jest główną ulicą jak i nie jest zaznaczona moja ulica, która jest też dość znaczną ulicą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: link na stronę z planem miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 22:10 znalazłam kiedyś lepszy plan ten był wystarczający do tego żeby pokazać drogę z dworca poszukam tego lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła nie znalazłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 13:26 wyszukiwarka znajduje tą stronę, na której kidyś był ładny plan, ale niestety jest nieaktywna. znalazłam tylko jakąś stronę ze zdjęciami z miasta :) www.avix.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nie znalazłam 08.07.03, 18:49 Igiełko, swietnie ze takie zdjecia znalazłaś. Można porozsyłać znajomym:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nie znalazłam 09.07.03, 11:46 Dzisiaj stronka nie daje się otworzyć:((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Igiełko 10.07.03, 17:10 Igiełko, stronka chwilowo nie dawała się otworzyć ale juz jest dobrze. Hmm, nawet nie wiedziałam, że nasz Świdnik taki ładny... Zdjęcia są super zrobione, brawa dla autora strony!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Igiełko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 18:14 zielone miasto :) miejmy nadzieję że tak zostanie, bo ostatnio trochę tej zieleni znikało stronkę znalazłam przypadkowo i specjalnie nie przyglądałam się zdjęciom są zdjęcia z różnych miejśc Świdnika, dużo ich nie ma (może będzie więcej), ale wystarczy żeby pokazać komuś ja wygląda Świdnik :) Odpowiedz Link Zgłoś