Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:41 Proszę o informacje na temat dr Wdowiaka, czy jest dobrym specjalistą od leczenia niepłodności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyszła mama Re: dr Wdowiak IP: 212.106.28.* 05.10.07, 20:08 witaj. to zależy czym ta nie płodność jest spowodowana. Ja leczyłam się u niego nie całe 3 miesiące i lada moment będę rodzić, ale są dziewczyny które leczą się u niego latami i bez efektu. ale myślę że to nie zależy tylko od lekarza ale od przyczyny niepłodności. Opinie o nim są różne. Ale ja osobiście polecam. jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dr Wdowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 18:40 Dziękuję za odpowiedz, ja mam problem z pękaniem pęcherzyka Graffa czyli z owulacją. Leczyłam się dopiero miesiąc, jeszcze nie przyniosło to pozytywnych efektów, z natury jestem bardzo niecierpliwa i jestem raczej pesymistką nie wiem czy na pewno dobrze wybrałam, a Pani jakie miała problemy jeśli można zapytać ? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: dr Wdowiak IP: 212.106.28.* 07.10.07, 18:53 ja miałam problemy z nieregularnymi miesiaczkami, które były spowodowane wysokim pozimem prolaktyny. do tego miałam cykle bezowulacyjne i także problemy z pekaniem pęcherzyków. Rzoumiem że ty masz już zdiagnozowany problem i przyczynę niepłodności? Bo ja do dr Wdowiaka trafiłam bez diagnozy i to on takową postawił, ale przedtem zlecił masę badań, także badania męża. Jeśli masz jakieś pytania to proszę pytaj, chetnie odpowiem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dr Wdowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 19:17 Dobry wieczór ja obecnie mam takie same problemy jak ty miałaś, też nieregularne cykle, wysoki poziom prolaktyny brak owulacji.Jakie leki brałaś od niego? bo ja clostilbegyt, norprolac,pregnyl na pęknięcie pęcherzyka ale po pierwszym cyklu leczenia nie doszło do owulacji, mój mąż miał też badanie nasienia i ja dużo badań z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś