Dodaj do ulubionych

laser Vectus a Light Sheer ???

19.02.14, 08:52
czy Vectus daje długotrwale efekty? Nie znalazłam jeszcze opinii osoby, która miała robioną depilacje Vectusem kilka miesięcy temu ....
Obserwuj wątek
    • an_ia83 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 28.10.14, 17:28
      Treść: Hej dziewczyny,jestem po epilacji laserem Vectus i muszę powiedzieć że efekty po zabiegu są genialne!!! Długo się zastanawiałam czy zaczynać ze względu na koszty.....ale po długim szperaniu w sieci zdecydowałam się bo trafiłam na fajną klinikę w Warszawie która od niedawna się otworzyła i z racji tego mają rabaty na wszystkie zabiegi epilacji laserowej Vectus do końca października 2014 ;D miałam farta ;D posyłam link do kliniki www.beautyskin.com.pl/ Pierwszy zabieg na jaki się zdecydowałam to paszki już po 10 dniach widziałam pierwsze efekty , obecnie czekam na kolejny zabieg .
      • karolinadanicka Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 10.02.15, 15:57
        tylko light sheer nie daj się nabrać poczytaj na forach, vectus coraz bardziej rozjasna wlosy,a nie usuwa on ich nie spala,bylam juz w kilku miejscach i probowalam wszystkiego rodzaju laserow. Sciema ze usuwa jasne wlosy, bzdura jakich malo. Tyko Light sheer to jest prawdziwy laser diodowy, poczekaj na efekty pond rok, a zobaczysz jak ci wszytsko odrosnie...
    • cytrynka123321 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 01.11.14, 11:44
      Ja mogę Pani polecić Light Sheer salon De LUX maja dobre ceny, działają w wielu miastach w Polsce (Bielsko-Biała Gdańsk KaliszK ielce Kraków Łódź Opole Poznań Sosnowiec Toruń Warszawa, Wrocław). Z efektów jest bardzo ale to bardzo zadowolona, Pani otrzymać zniżkę 20% na pierwszy zabieg, jeżeli jest Pani zainteresowana (albo ktokolwiek inny:)) proszę o kontakt bm5@o2.pl
    • ania2531 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 02.01.15, 15:52
      Znam świetny gabinet we wrocławiu Dermedic (ul.Armii Krajowej 13/3)
      Mają tam Laser Vectus ŚWIETNY!!!!!
      Na dodatek dostałam super znizki!!! POLECAM!!!! :)
      • renatawroclaw Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 19.06.15, 14:10
        Ja byłam we Wrocławiu na ul. Piłsudskiego , oni mają tam Vectusa i powiem ze jestem BARDZO zadowolona ! A PACHY SĄ ZA 1 ZŁ do każdego zabiegu więc zrobiłam sobie bikini i pachy , jestem zadowolona z efektów i gorąco polecam! Miła i profesjonalna obsłucha i chyba najlepsze ceny we Wrocławiu mają !
        Ich strona : www.laservectus.pl

• jagna_at Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 08.10.15, 14:08
      Lepszy jest laser Palomar Vectus.
      Na stronie jest porównanie tego lasera w stosunku do innych laserów tak więc sami sobie zobaczcie:
      vectusgdansk.pl/laser-vectus-vs-inny-laser/
      Dzięki nowej technologii skraca czas działania lasera do niezbędnego minimum tak więc zabieg nie jest bolesny.
      Aktualnie zabieg można wykonać na przykład w clinica dermatologica w Gdańsku na Marii Curie Sklodowskiej.
    • jagoda_piatek Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 19.10.15, 21:43
      W moim przypadku świetnie sprawdził się laser Light Sheer Duet. Zrobiłam nim kilka zabiegów w salonie Vici w Krakowie i efekty są rewelacyjne. Zabiegi zupełnie bezbolesne, włoski nie odrastają, a ceny bardzo korzystne. Polecam.
    • magd.aw79 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 10.03.16, 12:08
      Miałam zabieg Palomar Vectusem. Z efektów jestem bardzo zadowolona. Zabieg robiłam w Salonie Estetiklaser w Bielsku - www.estetiklaser.com . Super! Mimo moim problemów hormonalnych włoski po paru zabiegach niewidoczne, oby już tak zostało. www.estetiklaser.com
    • marta33789 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 27.04.16, 14:26
      Ja ostatnio byłam na depilacji laserem palomar vectus namowiła mnie koleżanka która wczesnej próbowała zabiegów tym laserem i jestem bardzo zadowolono. Zrobiłam nim kilka zabiegów w salonie beautymedica w Toruniu i efekty są kilka razy lepsze niż było to wczesnej gdy chodziłam do innego salonu. Polecam bo na prawde warto .
    • rekin.86 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 01.05.16, 16:30
      Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :)
    • palmiana Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 05.09.16, 13:54
      Palomar Vectus to w tej chwili najwyższy standard depilacji, przynajmniej tak twierdzą specjaliści :) Warto sobie poczytać więcej o tym sprzęcie (np. tutaj: www.beautyduty.pl/zabiegi/epilacja-vectus/) i samemu zdecydować i wyrobić sobie opinię :)
    • natalia9521 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 15.09.16, 14:02
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 15.10.16, 13:10
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • renatawroclaw Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 11.01.17, 14:01
      Witam Jeżeli chodzi o depilacje laserową Vectus jest lepszą wersja light sheera Usunie jasne włosy POLECAM salon medi laser dawny Vectus Wrocław 533 878733
    • natalia9521 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 22.01.17, 10:16
    • wikaa_a Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 05.03.19, 17:40
      Witam, ja osobiście polecam Light Sheer Infinity. Bardzo długo trwały efekt a ponadto zabieg w ogóle nie boli!
    • wikaa_a Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 05.03.19, 17:47
      Witaj, ja byłam na Light Sheer Infinity i osobiście jestem bardzo zadowolona i mogę ci polecić całym sercem. Zabieg nie boli, trwały efekt a ponadto można znaleźć go w dobrych cenach. REWELACJA!
    • betiiii Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 05.03.19, 18:33
      Ja osobiście odradzam Light Sheer Duet ponieważ jest to przestarzała metoda. Light Sheer Infinity jest dopiero rewelacją! Włosy usuwają się po 4 zabiegach na długo a ponadto zabieg w ogóle nie boli! POLECAM GORĄCO!
    • natalia9521 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 27.04.19, 13:29
    • doris19912007 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 05.06.19, 12:29
      Vectus jest najlepszy i najskuteczniejszy.Co do salonu to mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim!
      Dziewczyny, tu macie link salonu: zgolawloski.pl
      I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;)
      UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu!
    • cerida Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 14.06.19, 13:29

Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 08.01.20, 14:39
    • medycynaestetycznawarszawa Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 20.09.20, 17:52
      Vectus to cudowny sprzęt. Polecam poczytać o nim na stronie medycynaestetycznawarszawa.com.pl/oferta/epilacja-laserowa-vectus/
    • kozamat Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 09.11.20, 13:20
      Generalnie tak, chociaż dochodzą jeszcze indywidualne kwestie.
    • ewka19 Re: laser Vectus a Light Sheer ??? 06.04.21, 12:15
      Ja miałam depilowane bikini w proclinic.pl/ laserem LightSheer i efekty są bardzo dobre, co najważniejsze długotrwałe i włoski nie odrastają. Depilacja dała duży komfort, bo nie muszę męczyć się już z maszynkami w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka