Dodaj do ulubionych

dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:22
Obserwuj wątek
    • Gość: malina Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:05
      Dr Górczyńskiego poznałam, jak leżałam na patologii ciąży na Jaczewskiego.
      Troszkę pierdołowaty, ale badzo cierpliwy, dokładny i dociekliwy. Niczego nie
      ignoruje. Jedyny minus to badanie - bolesne...
      • Gość: gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 212.182.127.* 14.11.09, 00:14
        pracuje też w Luxmedzie, wiecznie sie spóźnia,z twarzy niemiły...,
        ogólnie symaptyczny
      • Gość: stokrotka_20 Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.lublin.enterpol.pl 06.12.10, 15:40
        nie polecam po pierwsze lekarz nie miły po drugie badanie bolesne ...zero intymności zawołał studentów kazał mi i pytał sie który chce spróbować czułam się skrępowana...było bardzo nie miło...
    • ingra Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 24.10.07, 13:32
      To znaczy że nie za bardzo?
      • Gość: malina Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:11
        doktor w porządku, tylko to mnie badanie bolało, koleżanka z sali nie narzekała.
        Może ja jakaś wrażliwa jestem ;)
        • ingra Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 24.10.07, 16:05
          Dzięki,boję się bo w niedługo mam pierwszą wizytę.
          • Gość: malina Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:20
            nie bój się, przygotuj się tylko na baaaardzo długi i dokładny wywiad, w
            szpitalu pierwszego dnia przy obchodzie rozmamiał z jedną pacjentką około 15min,
            żeby dokładnie poznać sytuację. obchód w jego wykonaniu na sali 7-osobowej trwał
            zawsze ponad godzinę :))
            powodzenia.
            • Gość: kobietka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:04
              ale to dobry specjalista?
              • Gość: malina Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:28
                Jest na pewno specjalistą od ciąż zagrożonych i ogólnie prowadzenia ciązy, jak z
                innymi aspektami ginekologii - nie wiem. O wszystko pyta, anwet z pozoru o
                nieistotne rzeczy, wyciąga wnioski i wszystkiego pilnuje - tak było na oddziale.
                Jak ma wątpliwości co do wyniku badań, natychmiast zleca powtórkę. Wydaje mi
                się, że jest bardzo skrupulatny, ale jak pisałam wyżej pierdołowaty (mi to nie
                przeszkadzało). Podczas pobytu na patologii pod jego okiem, czułam się bezpieczna.
                Powodzenia.
                • ingra Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 31.10.07, 21:14
                  Zadaje bardzo dziwne pytania,zupełnie nie na temat,nie polecam
                  • Gość: kobietka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:02
                    Jest bardzo dokładny i wnikliwy, nie bagatelizuje niczego!!!
                  • Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:27
                    potwierdzam, odradzam, omijać szerokim łukiem!
                • chaali Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 10.11.07, 15:29
                  Przykro mi, ale absolutnie nie mogę się zgodzić z opinią, że dr
                  Górczyński jest specjalistą od ciąż zagrożonych, od jakichkolwiek
                  ciąż, powiem więcej, uważam iż jest zupełnie niekompetentny, nie ma
                  za grosz pojęcia o położnictwie. Leżałam w szpitalu ponad miesiąc na
                  jego sali i wiem o czym piszę, poza tym na sali siedmioosobowej, na
                  której była dość duża rotacja nie znalazła się ani jedna pacjentka
                  zadowolona z jego tzw."opieki". Potrafił powiedzieć leżącej pacjence
                  z zagrożoną ciążą, że "z jej dziecka nic już nie będzie"!Możecie
                  sobie wyobrazić co on poczuła-położna musiała dawać jej kropelki
                  uspokajające.A tak na marginesie jest już na półmetku ciąży.
                  Oburzajace jest w jaki sposób traktował pacjentki, pytał o rzeczy,
                  które suma sumarum nic nie wnosiły, ale robił to bo nie miał nic
                  sensownego do powiedzenia-żadnej trafnej diagnozy, brak umiejętności
                  odczytywania badań. Przez ponad miesiąc nie potrafił odpowiedzieć na
                  żadne moje pytanie czy wątpliwość, od położnych więcej sie
                  dowiadywałam, jedyne co mi umiał powiedzieć to tylko to, że nie jest
                  wróżbitą!!Rozpacz i bezsilność człowieka ogarniała,a jego trudno
                  nazwać lekarzem!!Kolejne co potrafił robić to bez wyczucia ugniatać
                  brzuchy kobietom z zagrozonymi ciążami-po prostu SKANDAL!!Każda
                  położna i inny lekarz zakazywał dotykania brzucha przy zagrożeniach
                  a on tylko pchał swoje okropne łapska, po czym bolał brzuch. Po
                  jednym takim zajściu absolutnie nie pozwalałam się mu dotykać, tym
                  bardziej, że położna sama mi zasugerowała, że mam prawo odmówić(po
                  tym jak musiała mi podać dodatkowy środek rozkurczowy po jego
                  ugnaianiu).To niestety tylko niektóre z incydentów, na jakie było
                  stać tego pana. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!!!
                  • Gość: Ania Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 213.77.31.* 21.12.07, 12:17
                    Zwłaszca, jeśli chodzi o ciąże, to ok. Bardzo dokładny.
                    Nie szpikuje lekami.
                    Nie pcha na siłę leków antykoncepcyjnych, ani innych hormonów, jeśli
                    to nie jest konieczne.
                    • mexx100 nie!!! 15.07.08, 21:02
                      Absolutnie nie polecam .Jestem po poronieniu.Odbierając wynik prawie zostałam
                      wyrzucona z jego gabinetu,ponieważ zwróciłam mu uwagę żeby się zastanowił co
                      mówi.Lekarzem go nazwać nie można.Nie polecam!!!
                      • Gość: Lublinianka Re: nie!!! IP: 80.51.33.* 16.07.08, 15:33
                        A już myślałam, że gorszego ginekologa niż dr Biernacka nie spotkam.
                        Ale udało się:(. Brak kultury, gburowaty, nie zwraca wcale uwagi na
                        to, co się do niego mówi. Wyjątkowo niedelikatne i bolesne badanie.
                        Odradzam również. Szkoda nerwów i czasu.
                        • Gość: cziki gbur i nic wiecej IP: 84.201.210.* 27.11.08, 12:16
                          Mialam u niego kilka wizyt w poliklninice i z każdej wychodziłam z zepsutym
                          nastrojem.
                          Dużo pacjentkek które wychodziły przede mną z jego gabinetu narzekały na niego
                          pod nosem i sie zarzekały że już tam nie wrócą.
                          Zupełnie nie można się z nim dogadać, bo on wie najlepiej i nie slucha co
                          pacjentka ma do powiedzenia.
                          Dziewię się że są osoby zadowolone z wizyt u niego. może to on sam pisze
                          pozytywne komentarze..
                          • Gość: Była pacjentka Re: gbur i nic wiecej IP: 87.246.214.* 27.11.08, 13:43
                            Lekarz koszmar. Dziwię się, że ktoś dobrowolnie do niego chodzi. Byłam raz i
                            nigdy więcej!
                        • Gość: Ksena Re: nie!!! IP: *.lublin.enterpol.pl 28.01.10, 21:21
                          Powiem krótko, nigdy wiecej do niego nie pójde, myslałam że jestem
                          przewrażliwiona jego pytaniami ale widze ze nie tylko ja. DZIEWCZYNY NIE
                          CHODZCIE DO NIEGO!!!!
                    • Gość: mf Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 08:09
                      czytam to wszyzstko i wiezryc mi sie nie chce,te złe opinie pisza chyba panie ktore chca byc przez ginekologa traktowane jak ksiezniczki,z racji swojego zawodu musi traktowac nas poprostu jak przedmiot inaczej by oszalal
                      • Gość: do mf Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.nplay.net.pl 17.04.11, 13:20
                        Pacjent to nie jest przedmiot!
                        I między traktowaniem kogoś jak księżniczkę a zwykłym pospolitym chamstwem jest jeszcze parę stanów pośrednich.
                        Byłam u tego pana i niestety muszę potwierdzić te wszystkie negatywne opinie
        • Gość: Joanna Re: dr Marian Górczyński NIE!!! IP: *.nplay.net.pl 30.12.13, 15:43
          NIE!!!!! Byłam na prywatnej wizycie u dr Górczewskiego. Trafiłam tam przez przypadek . Takiego lekarza jeszcze nie spotkałam , chociaz od wielu lat pracuje w szpitalu. Jestem po kilku poronieniach , nadal staram o dziecko.Lekarz zadawał pytania nie związane z leczeniem ( dwa razy padło pytanie o to czy jestem męzatką ) . Pomimo , iz cała historia choroby jest w komputerze,bardzo szczególowo wypytywał o badania , leki, wizyty itp. Poprosilam o skierowanie na badania laboratoryjne- lekarz odmowił , powiedział ze nie chce mnie juz przyjmowac i abym poszla do kogos innego bo zajmuje mu czas ( przypominam ze wizyta była prywatna ) .
          Gbur , niezyczliwy, zdecydowanie nie polecam.

• Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.pronet.lublin.pl 21.09.08, 07:29
      To ten pan co mówi pacjentce "Zdejmie majtki, będę badał" i pyta "Męża ma?".
      Badanie też długo będę pamiętać. Zdecydowanie nie polecam.
      • Gość: gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.nplay.net.pl 03.02.09, 15:40
        Absolutnie nie polecam! Badanie bolesne tak bardzo, aż po nim wymiotowałam. Pan
        jest nieuprzejmy, wręcz chamski, odnosi się do pacjenta całkowicie bezosobowo.
        Nigdy w życiu bym do niego drugi raz nie poszła!
      • Gość: marian górczyński Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 212.182.127.* 14.11.09, 00:18
        hehe dobre żeby tak mówić...
    • Gość: at Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.resetnet.pl 23.04.09, 13:14
      o matko co wy mówicie!ja jutro idę do niego do sanitasu i się przestraszyłam po
      waszych opowieściach...w sumie nie jestem w ciąży, idę tylko na badanie
      kliniczne, ale podejście do zwykłego pacjenta tez sie liczy...
      • Gość: Pacjentka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 87.246.214.* 24.04.09, 08:06
        Jeszcze mnie telepie, jak sobie wizytę u niego przypomnę. Trudno
        uwierzyć, że tak może zachowywać się lekarz:(.
        • Gość: cham Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.chello.pl 17.06.09, 23:32
          Zdecydowanie odradzam wizyty u tego pana, jest chamem i gburem. za każdym razem
          gdy się o coś pytał to krzyczał i nie potrafił odpowiedzieć na pytanie.
          Stwierdził że mam jekieś skrzywienie ale na pytania czy jest to niedobre nic nie
          powiedział. Czułam sie przez niego bardzo upokorzona, to nie lekarz tylko stary
          zboczeniec jak odpowiedziałam na pytanie czy bolą mnie piersi od razu za nie
          złapał, tak nie powinno być, jakim prawem, to że podobno jest lekarzem nie
          upoważnia go do takiego zachowania.
          • Gość: grażyna Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 212.182.127.* 14.11.09, 00:19
            jeszcze ta jego twarz gumisia?
          • Gość: pacjentka22 Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.17, 17:48
            zgadzam sie w 100 procentach!! powinni go całkiem już wywalić, to stary, niemiły dziadek!! wizyta u niego była koszmarem!
    • Gość: Kaśka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.chello.pl 13.04.10, 13:41
      Nieprzyjemny, opryskliwy, totalnie nie zna się na niczym-zna pare chorób i tyle.
      Dwukrotnie mnie obraził i kpił sobie z tego że...NIE UMIEM SIĘ PORZĄDNIE
      WYLECZYĆ! Ponad to, nie daje dojsc do słowa tylko od razu krytykuje postępowanie
      pacjentki KTÓRE na pewno jest przyczyną jej schorzeń - choć ze mną żadnego
      wywiadu robił, sam wymyslił sobie co na pewno robie źle. BURAKKKKKKKKKKKK
    • bonifikatka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 08.09.10, 13:06
      uważam ze w sanitasie przyjmuje dużo więcej bardziej odpowiednich lekarzy ginekologów jak dr Górczyński, miałam z nim styczność parę miesięcy temu i dla mnie wizyta była strata pieniędzy..
      • Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 148.81.26.* 15.09.10, 12:45
        Lekarz jak z horroru. Omijać z daleka!
        • Gość: ja Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.11, 00:54
          ODRADZAM ! Jak już pisały dziewczyny badanie bardzo bolesne a wywiad polega na zadawaniu pytań '' panienka czy mężatka ? '' zamiast '' czy występowały już w rodzinie nowotwory ?'' Dotyka piersi nawet jeśli nie jest to konieczne ! Nie róbcie tego błędu ! OKROPNY !!!!!!!!!!
    • rendell Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? 17.01.11, 21:52
      Podciągam wątek, żeby któraś się nie nabrała i do niego przypadkiem nie poszła. Strata czasu i nerwów.
    • Gość: IZA Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 16:50
      Unikać jak ognia. Nie polecam sprawdzac z ciekawosci dlaczego.
    • Gość: Ewa Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: 87.246.214.* 12.04.11, 16:30
      Ku przestrodze. Zdecydowanie nie polecamy.
    • Gość: ola Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.11, 23:10
      Zdecydowanie nie polecam!! Byłam dzisiaj u niego z wizytą pierwszy i ostatni raz, po wizycie złożyłam na niego skargę w Sanitasie. Pomijając to, że spóźnił się godzinę był chamski zadawał nieistotne pytania, które były wręcz obraźliwe. Poza tym w ogóle nie postawił diagnozy tylko przepisał leki także nie dowiedziałam się co mi jest, a dopytywać się już nie chciałam z obawy, że znowu na mnie nakrzyczy. Jego zachowanie było karygodne, byłam w szoku, że lekarz może tak się zwracać do pacjentów
      • Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.nplay.net.pl 01.11.11, 05:47
        Miałaś zupełną rację! Osobiście jest mi wstyd, że sama na niego skargi nie złożyłam po wizycie w Sanitasie.

• Gość: lublinianka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: *.ennet.pl 09.11.11, 10:23
          Chciałam zdementować fałszywe plotki o doktorze Górczyńskim. Byłam u niego niedawno. Poszłam przerażona komentarzami, które przeczytałam o nim na FORUM. Ale jak się okazało, żadna z plotek się nie sprawdziła. Lekarz był miły, kulturalny i dało się wyczuć w czasie badania i rozmowy, że darzy szacunkiem. Zadawał dużo różnych pytań, ale ewidentnie potrzebował ich do wywiadu i postawienia trafnej diagnozy. W badaniu był delikatny i nawet nie krzyczał, jak nie mogłam ze stresu rozluźnić brzucha do badania, tylko próbował mnie zagadywać na inne tematy, żebym skupiła się na odpowiadaniu i rozluźniła. Jedyne, co mogłam odebrać jako ewentualną gburowatość z jego strony to fakt, że słabo słyszy i stąd głośno mówi, a czasem nawet krzyknie, bo nie kontroluje głośności wydawanego dźwięku. Przykro mi czytać te złe opinie o nim. Dlatego postanowiłam je sprostować.
          • Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: 87.246.214.* 09.11.11, 13:21
            Możesz akurat napisać tylko i wyłącznie o swoich odczuciach po wizycie, a nie dementować ponoć fałszywe plotki o doktorze.
            To że Twoja opinia jest inna, to nie znaczy, że inne pacjentki pisały nieprawdę.
            Jak Ci się podoba ten doktor, to nic nie stoi na przeszkodzie, byś do niego chodziła.
            Ja swojej opinii o nim nie zmienię.

• Gość: lublinianka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: *.ennet.pl 10.11.11, 08:08
              Oczywiście ,,Gość" masz całkowitą rację, każdy ma prawo do swoich odczuć, ale też nie możemy robić z doktora na forum jakiegoś postrachu. Piszesz, że go nie polecasz, ale podaj przynajmniej trzy racjonalne argumenty, dlaczego. Ja dementuję tylko te plotki, które uzasadniam jego pozytywnym zachowaniem, nie piszę nieuzasadnionych sloganów: idźcie do niego, jest ekstra, nie ma lepszego. Uważam, że nie jest fer pisać krzykliwych haseł typu: Nie polecam, gbur, trzymajcie się od niego z daleka, i nie uzasadnić dlaczego tak o nim piszemy.
              • Gość: Gość Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: *.nplay.net.pl 10.11.11, 19:03
                1. W czasie rozbierania do badania lekarz wisiał mi nad głową zamiast spokojnie poczekać w pomieszczeniu obok.
                2. Bardzo bolesne badanie.
                3. Pytania typu -Męża ma? i zwracanie się do pacjenta w 3 osobie
                4. Z tym samym problemem co przyszłam, to i wyszłam. Umówiłam się na wizytę do innego ginekologa.
          • Gość: monolka Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.12, 15:55
            no tak super 2 lekarzy stwierdzilo ciaze a on stwierdzil ze nie czuje zadnej ciazy gbur zadaje pytania o zycie osobiste co do ciazy ma to czy ktos ma meza?????? a ty pewnie placilas za badanie???? hahhahahha
            • Gość: wrażliwa Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.12, 18:52
              myślałam że to ja jestem taka przewrażliwiona i delikatna a widze że każda opinia tutaj oddaje to co ja przeżyłam na wizycie.
              Mój narzeczony jak go zobaczył na korytarzu powiedział nie idź do niego żałuje że go nie posłuchałam. Górczyński nakrzyczał na mnie wogóle że w ciąże zaszłam bo trudno mu było stwierdzić ile ciąża ma i wg niego to usg kłamie że wcale to nie jest 10 tydzień tylko czwarty.....???
              Poszłam do niego bo nie miałam do kogo iść... napewno nie będzie prowadził mojej ciąży. Interesowało go tylko czy mam męża i czy wiem kto jest ojcem!!!!
              W dodatku nawymyślał że mam jakieś polipy upławy wg niego swędzące gdzie ja nie odczówam żadnych dolegliwości. Badanie było tak bolesne że łzy mi leciały w dodatku zakładał jakiś opatrunek nie wiem po co ugniatał mi brzuch że aż pot leciał mi ciurkiem po brzuchu i się dziwił czemu ja taka spocona.
              Przed ciążą miałam zachwiany cykl że okresu nie miałam przez 3 miesiące i to tak go drażniło bo nie mógł stwierdzić kiedy było począcie że za to też na mnie krzyczał.
              Żałuje że u niego byłam wogóle bo przez chwile pomyślałam że mógł zrobić krzywde mi i mojemu dziecku.
    • Gość: Omijać!!! Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.205.164.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.14, 18:05
      Byłam u niego na wizycie w szpitalu na jaczewskiego. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie, jakie sie tu pojawiły. Dodam tylko, że oprócz tego że jest prostakiem brakuje mu też wiedzy. Stwierdził m.in., że miesiączka spóźniająca się 3 tygodnie to norma! A gdy usłyszał nazwę leku, który przyjmowałam na zaburzenia hormonalne powiedział że na pewno coś przkręciłam bo pierwsze słyszy o takim :)))) dziewczyny, omijajcie tego konowała szerokim łukiem!
      • Gość: zadowolonapacj Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.14, 13:45
        Nie wiem skąd biorą się te wszystkie niegatywne opinie. Widocznie większości wypowiadających się tutaj, nie odpowiada dobre podejście do pajentki- jakie ma doktor. Doktor ma bardzo duże doświadczenie! Zdecydowanie polecam!
        • Gość: Ewa Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.centertel.pl 27.08.14, 17:26
          A ja byłam u tego lekarza i potwierdzam negatywne opinie o nim. Wizyta koszmar.
          • Gość: Kasia Re: dr Marian Górczyński z Sanitasu. Polecacie? IP: *.chelm.mm.pl 17.11.14, 11:52
            Cham i prostak, po wejściu do gabinetu nie odpowiedział na moje dzień dobry, musiałam poczekać kilka minut az się wygada do jakiegoś stażysty. w czasie gdy ja byłam w gabinecie krytykował mnie rozmawiając o mnie w osobie trzeciej ze stażystą obecnym w czasie wizyty jakby mnie tam nie było. W czasie rozmowy z pacjentką podnosi głos i irytuje się. Skandal! Te pozytywne komentarze tutaj to chyba on sam pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka