Gość: mr IP: *.mh 18.08.03, 23:30 Skoro taki durny ch... jest znajomym Kurczaka, tak dobrym ze ten zalatwia mu prace, to kim jest sam Kurczak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość: Gość: Gość: Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 18.08.03, 23:38 tu nie trzeba rozformowywac lubelskiej dorgowki, tu trzeba rozformowac cala lubelska policje poczawszy od komendanta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACHO Re: Z polecenia posła IP: *.enterpol.pl / 10.14.4.* 19.08.03, 00:09 Gość portalu: mr napisał(a): > Skoro taki durny ch... jest znajomym Kurczaka, tak dobrym ze ten > zalatwia mu prace, to kim jest sam Kurczak? ***** JEST ****CZERWONĄ ZARAZĄ**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta1 Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 02:11 Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani Gilowska,choc jak i ja Zyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 10:09 Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > Gilowska,choc jak i ja Zyta. Póki co, Gilowska nie poleciła jeszcze żadnego palanta, który kompromituje siebie i protektora już po trzech tygodniach. Weź ponadto pod uwagę, że chodzi tu o ... ministra sprawiedliwości, było nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Z polecenia posła i z innych polecen ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:53 Tak sie dzieje o kilku lat ,tak jak by nikt otym nie slyszal...ze do policji tylko z polecenia lub na prosbe ,do wieziennictwa tez do strazy pozarnej tylko, a teraz do strazy granicznej z polecenia , na prosbe , . Wszystkie te sluzby wazne dla kraju i oplacane z budzetu sa tak obwarowane poleceniami , poparciami ze wymagany jest t.z .wprowadzajacy z podpisem o poparciu ze kandydat jest osoba w srodowisku nienaganna. A czlowiek jest istota ulomna nawet sam Pan Bog to przewidzial dajac mu mozliwosc pomylki i poprawy ,czyli spowiedzi i pokuty .Wszak 90% spoleczenstwa to katolicy....... A wracajac do meritum jezeli nawet posel polecil - a w biurach poselskich uzyskuje sie takie poparcia- to coz dzieki za promocje dla mlodych szukajacych miejswca w zyciu ,tylko szkoda ze z takim efektem zenujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikora Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 11:53 Gość portalu: elka napisał(a): > Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > > > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > > Gilowska,choc jak i ja Zyta. > > Póki co, Gilowska nie poleciła jeszcze żadnego palanta, który > kompromituje siebie i protektora już po trzech tygodniach. Weź > ponadto pod uwagę, że chodzi tu o ... ministra sprawiedliwości, > było nie było. >>>>>Polecam lekture ostatniego numeru tygodnika NIE o p.Gilowskiej. A Urban teraz niemal w opozycji wobec SLD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczuk Re: Z polecenia posła IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.03, 10:14 Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > Gilowska,choc jak i ja Zyta. Kompromitacja dla Ciebie jest juz samo Twoje istnienie.Do prywatnej firmy- jestes zbyt glupia,do agencji towarzyskiej(burdelu)zbyt stara,na "tirowke"zbyt brzadka.Nadajesz sie wylacznie na etat z polecenia sld.Najlepiej z poparciem Ministra Sprawiedliwosci LUDOWEJ Kurczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta 1 Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 11:58 Gość portalu: skurczuk napisał(a): > Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > > > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > > Gilowska,choc jak i ja Zyta. > > Kompromitacja dla Ciebie jest juz samo Twoje istnienie.Do prywatnej firmy- > jestes zbyt glupia,do agencji towarzyskiej(burdelu)zbyt stara,na "tirowke"zbyt > brzadka.Nadajesz sie wylacznie na etat z polecenia sld.Najlepiej z poparciem > Ministra Sprawiedliwosci LUDOWEJ Kurczuka. >>>> ZA TAKIE CHAMSTWO TYLKO LAC DURNIA PO PYSKU!!!! LPR,SAMOOBRONA CZY ZWYKLY DUREN NIEZORGANIZOWANY???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:42 Gość portalu: skurczuk napisał(a): > Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > > > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > > Gilowska,choc jak i ja Zyta. > > Kompromitacja dla Ciebie jest juz samo Twoje istnienie.Do prywatnej firmy- > jestes zbyt glupia,do agencji towarzyskiej(burdelu)zbyt stara,na "tirowke"zbyt > brzadka.Nadajesz sie wylacznie na etat z polecenia sld.Najlepiej z poparciem > Ministra Sprawiedliwosci LUDOWEJ Kurczuka. Co ty, skurczuk, pierdzielisz? Poznalem Zytę osobiście i muszę ci powiedzieć, że to extra laska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: Z polecenia posła IP: 212.244.166.* 19.08.03, 11:13 Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > Gilowska,choc jak i ja Zyta. Nie znam Cie Dziubek, ale gdybys miala troche rozumku to polecenie p. Gilowskiej oprawilabys w ramki, ze w ogole Cie dostrzegla (oczywiscie gdybys je mogla dostac). Kompromitujesz sie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA !. Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 12:01 Gość portalu: asasa napisał(a): > Gość portalu: Zyta1 napisał(a): > > > Byłoby dla mnie kompromitacją gdyby polecała mnie pani > > Gilowska,choc jak i ja Zyta. > Nie znam Cie Dziubek, ale gdybys miala troche rozumku to > polecenie p. Gilowskiej oprawilabys w ramki, ze w ogole Cie > dostrzegla (oczywiscie gdybys je mogla dostac). Kompromitujesz > sie sama. >>>>> Niech Gilowska pojdzie najpierw do logopedy,a potem zajmuje sie polityka. Jej paplaniny niesposob zrozumiec.O niej slusznie ktos napisal w ANGORZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Z polecenia posła IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.0.* 19.08.03, 08:17 sa na niebie i ziemi rzeczy oktorych sie filozofom nie snilo. awiekszosc z nich jest w Polsce ten gosc machal tym xero bo myslal ze to zapewni mu imunitet.brawo .minister sprawiedliwosci prokurator generalny posel i czolowy polityk sld.czy to juz dno?pewnie jeszcze nie. pewnie takich spraw jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Kurczuk superstar! IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 10:10 Kurczuk superstar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kurczuk superstar! IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.03, 10:23 To tak wlasnie funkcjonuje czerwona osmiornica.Wielcy bosowie,"polecaja"swoich towarzyszy,ci ich chronia.To jest przyczyna nedzy,bezrobocia,zlodziejstwa,bezkarnosci przestepcow w dzisiejszej Polsce.Przed druga wojna swiatowa bylo w Polsce okolo 35 tysiecy Policjantow i Straznikow Granicznych .W dzisiejszej 350tysiecy policjantow to zbyt malo. Ta wpadka,jest bardziej znamienna od afery rywina.Pokazuje jak dziala system wladzy w dzisiejszym prl bis.Ta sprawa powinna byc wyjasniona przez Sejmowa Komisje.Bez udzialu sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as jak to brzmi-"sympatycy lewicy"! A moze lewizny? IP: *.geol.uni-heidelberg.de 19.08.03, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Z polecenia posła IP: *.radom.pilickanet.pl 19.08.03, 10:21 Gdyby ten, który poleca odpowiadał (przynajmniej politycznie) w razie "wpadki" tak, jak odpowiada żyrant za kredytobiorcę, skończyło by się "poplecznictwo" i "kolesiostwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość - Alex Re: Z polecenia posła IP: proxy:* 19.08.03, 10:26 Pierwszy poseł - osoba która powinna poddać się weryfikacji dopiero co rozpoczętej. Polecam uwadze panów : Oleksego i Dyducha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Też mi sprawa ................ IP: 195.85.227.* 19.08.03, 10:38 Żyjemy w kraju w którym w 60 % pracę dostaje się po znajomości. Skoro się z tym godzimy, to po co pisać o takim przypadku ? Gęba na kłódkę i do roboty. A w następnych wyborach zapier...ć do urn i głosować na SLD. Sami tego chcemy, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Na koncu i tak polaczki zaglosuja na SLD IP: *.geol.uni-heidelberg.de 19.08.03, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Na koncu i tak polaczki zaglosuja na SLD IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:47 Najwyraźniej nie możesz tego przeboleć. Tylko, co ci do tego, ty volksdeutschu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zu Re: Z polecenia posła IP: 194.181.183.* 19.08.03, 10:43 Ja rozumiem bardzo dobrze i popieram dziennikarzy, którzy stoją na straży praworządności i donoszą opinii publicznej o wszystkich nadużyciach. Wydaje mi się jednak, że niektórym przydałoby się trochę więcej zdrowego rozsądku. Na całym świecie uznaną i powszechnie akceptowaną metodą towarzyszącą uzyskiwaniu pracy jest przedstawianie rekomendacji - co nie oznacza "załatwiania pracy". Macie jakieś dowody na to, że "etat załatwił mu poseł..."?? Bardzo często znajomość między osobą rekomendującą a rekomendowaną ogranicza się do kontaktów czysto służbowych. Trudno również wymagać, żeby jakikolwiek człowiek odpowiadał za to, co robi ktoś inny w swoim prywatnym, osobistym czasie. Ludzie często w pracy zachowują pewne pozory chcąc się pokazać z jak najlepszej strony. Jestem bardzo rozczarowana przebijającym z artykułu usilnym staraniem autora o nadanie całej sprawie sensacyjnej otoczki. Nieładnie. Strasznie to pachnie tanią tandetą ze stoiska na bazarze. I Super Expressowym stylem dziennikarstwa. Tylko pogratulować. I dodam jeszcze, że nie sympatyzuję ani z panem Kurczukiem, ani z innymi panami tudzież paniami uprawiającymi politykę w tym jakże pięknym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 19.08.03, 13:33 Gość portalu: Zu napisał(a): > Ja rozumiem bardzo dobrze i popieram dziennikarzy, którzy stoją > na straży praworządności i donoszą opinii publicznej o > wszystkich nadużyciach. Wydaje mi się jednak, że niektórym > przydałoby się trochę więcej zdrowego rozsądku. Na całym świecie > uznaną i powszechnie akceptowaną metodą towarzyszącą uzyskiwaniu > pracy jest przedstawianie rekomendacji - co nie > oznacza "załatwiania pracy". Macie jakieś dowody na to, że "etat > załatwił mu poseł..."?? Bardzo często znajomość między osobą > rekomendującą a rekomendowaną ogranicza się do kontaktów czysto > służbowych. Trudno również wymagać, żeby jakikolwiek człowiek > odpowiadał za to, co robi ktoś inny w swoim prywatnym, osobistym > czasie. Ludzie często w pracy zachowują pewne pozory chcąc się > pokazać z jak najlepszej strony. Jestem bardzo rozczarowana > przebijającym z artykułu usilnym staraniem autora o nadanie > całej sprawie sensacyjnej otoczki. Nieładnie. Strasznie to > pachnie tanią tandetą ze stoiska na bazarze. I Super Expressowym > stylem dziennikarstwa. Tylko pogratulować. I dodam jeszcze, że > nie sympatyzuję ani z panem Kurczukiem, ani z innymi panami > tudzież paniami uprawiającymi politykę w tym jakże pięknym > kraju. Przeczytalem i dziekuje Bogu ze z tego kraju wyjechalem. Pozdrowienia zza oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alp Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:53 Gość portalu: Polak napisał(a): > Przeczytalem i dziekuje Bogu ze z tego kraju wyjechalem. Skłamalibyśmy twierdząc, że jest to dla nas niepowetowana strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 08:13 Gość portalu: alp napisał(a): > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > Przeczytalem i dziekuje Bogu ze z tego kraju wyjechalem. > > Skłamalibyśmy twierdząc, że jest to dla nas niepowetowana strata. Bede szczery. Juz dawno przestaly mnie interesowac opinie tobie podobnych. Oni wpakowali ten kraj w to bagno, ktore prezentuje Forum w calej okazalosci. Ta zgnilizne niestety najostrzej widzi (a raczej czuje )sie z dystansu. Pozdrawiam i zycze sukcesu, ale innego niz opisane tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alp Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:20 Gość portalu: Polak napisał(a): > Bede szczery. Juz dawno przestaly mnie interesowac opinie tobie podobnych. Oni > wpakowali ten kraj w to bagno, ktore prezentuje Forum w calej okazalosci. Ta > zgnilizne niestety najostrzej widzi (a raczej czuje )sie z dystansu. > Pozdrawiam i zycze sukcesu, ale innego niz opisane tutaj. A co cię obchodzi ten kraj? Pilnuj interesów swojej nowej ojczyzny i daj spokój tym, którzy próbuja naprawić swoją. Guzik o mnie wiesz, a wypowiadasz się "kompetentnie" o tym, w co "wpakowałem" rzekomo Polskę. Czyż to nie bezczelność? Napisałem, że nie będziemy płakać po tobie, bo skoro opuściłeś Polskę, to znaczy że przedkładasz swój osobisty interes ponad interes kraju. I tak nie byłoby więc z ciebie pożytku, zatem płakać darmo. To logiczne. Ty od razu reagujesz agresywnie imputując mi jakieś przewiny wobec kraju. Potwierdzasz więc tylko swoją nieprzydatność do zgodnego, społecznego działania dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:52 Gość portalu: Zu napisał(a): > Ja rozumiem bardzo dobrze i popieram dziennikarzy, którzy stoją > na straży praworządności i donoszą opinii publicznej o > wszystkich nadużyciach. Wydaje mi się jednak, że niektórym > przydałoby się trochę więcej zdrowego rozsądku. Na całym świecie > uznaną i powszechnie akceptowaną metodą towarzyszącą uzyskiwaniu > pracy jest przedstawianie rekomendacji - co nie > oznacza "załatwiania pracy". Macie jakieś dowody na to, że "etat > załatwił mu poseł..."?? Bardzo często znajomość między osobą > rekomendującą a rekomendowaną ogranicza się do kontaktów czysto > służbowych. Trudno również wymagać, żeby jakikolwiek człowiek > odpowiadał za to, co robi ktoś inny w swoim prywatnym, osobistym > czasie. Ludzie często w pracy zachowują pewne pozory chcąc się > pokazać z jak najlepszej strony. Jestem bardzo rozczarowana > przebijającym z artykułu usilnym staraniem autora o nadanie > całej sprawie sensacyjnej otoczki. Nieładnie. Strasznie to > pachnie tanią tandetą ze stoiska na bazarze. I Super Expressowym > stylem dziennikarstwa. Czemu się dziwisz? Nie wiesz, że autor, pan Brzuszkiewicz, jak każdy neofita jest teraz najmoralniejszy w całej gminie? Sam w 1994 roku został prawomocnie skazany za wyczyny chuligańskie w stanie upojenia alkoholowego, więc teraz musi być świętszy od papieża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Z polecenia posła IP: *.dial.netline.net.uk 19.08.03, 10:50 Jeszcze jeden przykład na to, że weryfikacja w SLD to po prostu przedwyborcze oszustwo. W żadnym cywilizowanym kraju minister sprawiedliwości nie ingerowałby w sprawie przyjęcia kandydata do pracy w policji. Tym razem MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI trafił w dziesiątkę. Pomógł otrzymać pracę w policji jakiemuś bandziorowi, który nie tylko spowodował wypadek prowadząc samochód w stanie nietrzeźwym,ale jeszcze czuł się na tyle bezkarny, że po wypadku odmówił badania alkomatem powołując się na pismo od MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI do komendanta policji. W kraju cywilizowanym byłby to prawdopodobnie koniec kariery politycznej pana ministra Kurczuka. No ale w krajach cywilizowanych nie istnieją kryminogenne polityczne nomenklatury. A do takiej właśnie kryminogennej nomenklatury należy polski MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI pan Grzegorz Kurczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Z polecenia posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 11:09 Gość portalu: tomek 1 napisał(a): > Jeszcze jeden przykład na to, że weryfikacja w SLD to po prostu > przedwyborcze oszustwo. > > W żadnym cywilizowanym kraju minister sprawiedliwości nie > ingerowałby w sprawie przyjęcia kandydata do pracy w policji. > > Tym razem MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI trafił w dziesiątkę. Pomógł > otrzymać pracę w policji jakiemuś bandziorowi, który nie tylko > spowodował wypadek prowadząc samochód w stanie nietrzeźwym,ale > jeszcze czuł się na tyle bezkarny, że po wypadku odmówił > badania alkomatem powołując się na pismo od MINISTRA > SPRAWIEDLIWOŚCI do komendanta policji. > > W kraju cywilizowanym byłby to prawdopodobnie koniec kariery > politycznej pana ministra Kurczuka. No ale w krajach > cywilizowanych nie istnieją kryminogenne polityczne > nomenklatury. A do takiej właśnie kryminogennej nomenklatury > należy polski MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI pan Grzegorz Kurczuk. > ,,,,,,,,,,<<<<<<<Zmien nicka na TOMEK ZERO bedzie wiadomo nic nie znaczacy zajadly, zlosliwy, siejacy nienawisc . Zadnej rzeczowej dyskusji wnoszacej odrobine wiedzy lub refleksji tylko wrrrrrrr, wrrrrrrr, na wszystkich twoich postach .Pewnie gastrolog by sie przydal . Twoja opcja polityczna bez okreslen jest znana , zdabadz sie raz na bezstronnosci nie krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Z polecenia posła IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.03, 12:02 Widac ze Twoja smiadomosc zostala uksztaltowana,w ubiglym stuleciu,przez Trybune Ludu i "Notatnik Lektora".Dla mnie rekomendacja ministra.ma znaczenie.Tak wlasnie buduje sie republike kolesiow,gdzie wladze sprawuje osiornica."Reka reke myje,noga noge wspiera"Kurczuk dresowi prace,dres Kurczukowi z wyrazami wdziecznosci....a wroga Kurczuka...Jak to napisal towarzysz Halber?W kraju gdzie wszystko jest regulowane koncesjami,zezwoleniami itd tylko swoi moga moga cos zrobic.Wrogowie w takich ukladach moga w najlepszym ukladzie wegetowac i czekac na to cospadnie z panskiego(przykrytego dla niepoznaki bialym obrusem)stolu.Zycie codzienne dostarcza az nadto dowodow na dzialanie tego systemu.Popatrz na "ordynacka",popatrz na starachowice czy "Hute Ostrowiec"To przyklady powszechnie znane.Juz w calym swiecie.Tak,tak.Ktos kto chce w Polsce zaiwestowac wie to doskonale.Pisza o tym agencje calego swiata.O wiele wiecej jest malych problemow,typu "Zakrzewskiemu nie damy koncesji na rozlewanie gazu,poniewaz to zdrajca.byl w pzpr,a potem poszedl do solidarnosci"W tych cywilizowanych krajach,(o jakich piszesz?Z kad takie znasz?)Zakrzewski nie musi starac sie koncesje,lecz zglasza w urzedzie ze z dniem tym a tym rozpoczyna dzialalnosc-rozlewanie gazu.Koniec kropka.Urzad niczego nie ma do gadania.Ma obowiazek przyjac zgloszenie i przekazac dalej.Do izby rzemieslniczej czy handlowej,do zwiazkow zawodowych i do urzedu skarbowego.Koniec. poniewaz nie widac konca dzialalnosci osmiornicy w Polsce,radze kazdemu.Ratuj sie kto zyw.I uciekac.Najlepiej za ocean.Tam przynajmniej czlonkowie pzpr sa zarejestrowani jako agenci wrogiego mocarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 19.08.03, 13:40 Juz to zrobilem i dziekuje Bogu Pozdrowienia zza oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 11:49 Gość portalu: mr napisał(a): > Skoro taki durny ch... jest znajomym Kurczaka, tak dobrym ze ten > zalatwia mu prace, to kim jest sam Kurczak? .>>>>>>>>> Co za duren to pisze? Ty nie masz wsrod znajomkow łajdaków? Pomysl nim zabierzesz głos, a min. Kurczuk jest OK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk oj zyto, zyto IP: *.bmwgroup.com 19.08.03, 12:57 Gość portalu: ZYTA 1 napisał(a): > Gość portalu: mr napisał(a): > > > Skoro taki durny ch... jest znajomym Kurczaka, tak dobrym ze ten > > zalatwia mu prace, to kim jest sam Kurczak? > .>>>>>>>>> Co za duren to pisze? Ty nie masz wsrod z > najomkow łajdaków? Pomysl > nim zabierzesz głos, a min. Kurczuk jest OK!!!! Kurczuk jest OK??? Zytus, znajdz sobie chlopa o ile jestes w stanie, popros go zeby cie raz a dobrze przebzytal moze przestaniesz pieprzyc takie glodne kawalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: A z czyjego polecenia prezes ZAK "Kędzierzyn"? IP: *.pl / 192.168.100.* 19.08.03, 12:06 Co oni cisną kit, mają pracę dla swoich, reszta pracuje na ich luksusy i dostatnie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja.. Pijoki trzymta sie płota, na płocie pisze SLD, a IP: *.pl / 192.168.100.* 19.08.03, 12:16 a sztachety, to po kolei Miller, Kurczuk, Jakubowska, itd aż do Ordynackiej i Partii Prawdziwych Komunistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 STANDARDOWY SLDowczyk IP: lustro:* / 10.10.12.* 19.08.03, 13:14 Ten polecony sympatyk SLD prezentuje standardowy dla tego rodzaju polecanych "plecaków" poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczy Re: Z polecenia posła IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.102.* 19.08.03, 14:02 No to wszystko jasne skąd mamy tylu basndytow w policji, mafiozow w służbach celnych itp.O nic nie trzeba już pytać sprawa sie wyjaśniła.Skandal do gilotyny i oplucia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucjafrancuska Re: Z polecenia posła IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.102.* 19.08.03, 14:08 Ludzie to przecież nie są żadni politycy żeby peosić ich o pomoc to jest banda oszołomów zbieranina i jedno wielkie bagno.Dlaczego my jeszcze ich wogóle słuchamy dlaczego boimy sie natrzeć na ich wygodne posadki co nas tak powstrzymyje przed rewolucją.Dla biednych juz gorzej być nie może a bogaci niech się martwia o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 15:02 Gość portalu: rewolucjafrancuska napisał(a): > Ludzie to przecież nie są żadni politycy żeby peosić ich o pomoc > to jest banda oszołomów zbieranina i jedno wielkie > bagno.Dlaczego my jeszcze ich wogóle słuchamy dlaczego boimy sie > natrzeć na ich wygodne posadki co nas tak powstrzymyje przed > rewolucją.Dla biednych juz gorzej być nie może a bogaci niech > się martwia o swoje. #####Wiekszosc zabierających tu glos to banda oszolomow,szkoda czasu na dyskusje z tym motłochem.Ale znalazlam tu tez glos bardzo rozsadny,bodaj z "ksywką" ZU. A ten z USA? A siedz sobie za oceanem i liż tyłek Bushowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjety Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.mm.pl 19.08.03, 15:17 Wiekszosc moich kolegów przyjetych do słuzby to ludzie z silnym poparciem elit,w miare poznania niektorzy przecierali oczy ze zdumienia slyszanych nazwisk,nie wymagajcie ode mnie oficjalnej wypowiedzi bo jestem lojalny wobec przelozonych ale naprawde tak jest w kazdej zawodowej sluzbie mundurowej Mozna pomyslnie przejsc wszelkie testy a miejsca i tak sie nie znajdzie,bo maja je ludzie z poparciem , znacie zapewne takie sytuacje to tak jak zdajecie egzamin na 5tke ale..nie dostejecie sie z powodu braku wolnych miejsc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk ale bzyta IP: *.bmwgroup.com 19.08.03, 15:22 i tak uwaza ze s....kurczuk jest OK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: Z polecenia posła IP: *.sek.taninet.pl / 192.168.0.* 19.08.03, 20:04 no tak a ja chcę się przyjąć do policji ale bez żadnego polecenia hmmmm chyba mogę sobie to odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:03 Gość portalu: smok napisał(a): > no tak a ja chcę się przyjąć do policji ale bez żadnego > polecenia hmmmm chyba mogę sobie to odpuścić Oj, to całe szczęście, bo ja nie życzę sobie aby w policji byli tacy, którzy mówią: "chcę się przyjąć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 08:18 Gość portalu: abc napisał(a): > Gość portalu: smok napisał(a): > > > no tak a ja chcę się przyjąć do policji ale bez żadnego > > polecenia hmmmm chyba mogę sobie to odpuścić > > Oj, to całe szczęście, bo ja nie życzę sobie aby w policji byli > tacy, którzy mówią: "chcę się przyjąć". A czy jadac samochodem nie dostales jeszcze mandatu za "niemanie swiatel"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Z polecenia posła IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:01 Gość portalu: ZYTA 1 napisał(a): >Wiekszosc zabierających tu glos to banda oszolomow,szkoda czasu na > dyskusje z tym motłochem.Ale znalazlam tu tez glos bardzo rozsadny,bodaj > z "ksywką" ZU. A ten z USA? A siedz sobie za oceanem i liż tyłek Bushowi. Zyta, napisałem żeś fajna laska, a Ty mi tu taki kwas robisz. Wyluzuj trochę, te "trudne dni" nie trwaja w nieskończoność ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anazagar Re: Z polecenia posła IP: *.lublin.pl 19.08.03, 16:59 tym razem poseł pisał, innym razem zadzwonił do dyrektora aresztu śledczego w lublinie ( jako minister sprawiedliwości) by przyjął do służby więzienej 37- letniego byłego zawodowego wojskowego, to żadna nowość, że lubelszczyzna a w szczególności więziennictwo to prywatny folwark pana ministra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 08:22 Gość portalu: anazagar napisał(a): > tym razem poseł pisał, innym razem zadzwonił do dyrektora > aresztu śledczego w lublinie ( jako minister sprawiedliwości) by > przyjął do służby więzienej 37- letniego byłego zawodowego > wojskowego, to żadna nowość, że lubelszczyzna a w szczególności > więziennictwo to prywatny folwark pana ministra Nie zazdrosc. Jak sam zostaniesz ministrem, to obsadzisz znajomkami i rodzina pol Polski. Takie sa zwyczaje, i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: Z polecenia posła 20.08.03, 08:45 Ble,ble,ble wszystko to wierutne bzdury co w wiekszosci piszecie tow.tow internauci. Obowiazkiem posla, senatora, jako slug spolecznosci lokalnej jest przede wszystkim reprezentowac i bronic ich interesow. Jezeli obywatelowi dzieje sie krzywda idzie do posla, to jest normalnie przyjete, i nie ma w tym nic zdroznego i nawet wysilki red. Brzuszkiewicza starajacego sie ozywic sezon ogorkowy na nic sie zdadza! Karygodne jest jedynie to ze Pan W. jechal pod wplywem alkoholu i nic wiecej. I wara Wam od Kurczuka, albowiem pantofli mu nie jestescie godni czyscic. Czy Wy jestescie przepraszam niewidomi, ze tak trywialnie sie wyraze? Nie widzieliscie co chlopski ataman Zdzislaw Podkanski, wczesniej Mieciu Szczygiel z AWS, tak , tak byl taki posel, wespol z UW-olem Brylowskim i Bacą Życińskim obstawiali wszystkie kadry w instytucjach panstwowych, lacznie z babcia klozetowa i cieciem, ale wtedy bylo wszystko OK, bo przeciez tylko Komuchy to najbardziej kryminogenna banda, czyz nie tak red. Brzuszkiewicz? I co sobie Pan i czytelnikom udowodniles? Mysle, ze nic procz niestarannosci dziennikarskiej i wkladania ludziom w ustach tego co nie powiedzieli. Mam nadzieje, ze LPR wespol z SA-manami z Samoobrony beda lepiej rzadzic krajem zawierajac dozgonny sojusz z bratnia Bialorusia, ale wtedy nie bedzie nam dane czytac Wyborczej i korzystac z tego medium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Z polecenia posła IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 13:39 Przypomnial mi sie stary numer z kabaretu: - I tu lezy pies pogrzebany. - Jaki pies? Odpowiedz Link Zgłoś