Gość: przyszłamama IP: *.chello.pl 04.02.08, 23:39 Potrzebuję info na temat ginekologa Pawła Milarta.Jakie ma podejście do pacjentek? czy wogóle to dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: Paweł Milart-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:43 Dr Paweł MIlart to dobry kompetentny lekarz, prowadził ciążę mojej siostry. Nie była to ciąża prosta (cholestaza, przed ciążą endometrioza, a do tego moja siostra to histeryczka). Poradził sobie wspaniale, córcia siostry ma teraz ponad 2 latka i jest cudowna. Moja siostra była bardzo zadowolona opieką, podejściem, dokładnością i profesjonalizmem. Mnie osobiście nie pasuje specyficzne poczucie humoru Pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkaB Re: Paweł Milart-opinie IP: 62.233.132.* 06.02.08, 22:11 Idź smiało.Doktor jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkaB Re: Paweł Milart-opinie IP: 62.233.132.* 06.02.08, 22:14 Idź śmiało, dr jest ok.Normalny, w pełni profesjonalny.A specyficzne poczucie humoru?Nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigormortis Re: Paweł Milart-opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.11.08, 23:23 Wyątkowo kompetentny, rzeczowy i mądry lekarz, jednocześnie kulturalny i opekuńczy. Wypróbowałam na własnym brzuchu. A poczucie humoru ma nadzwyczajne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Paweł Milart-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 17:24 Chciałam zapytać gdzie Pan dr przyjmuje ? Czy ma gabinet prywatny ? Prosilabym o podanie jakiegos kontaktu, gdyz w internecie nie moge znalezc, a zalezy mi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Paweł Milart-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:53 Wielkie podziękowania dla p doc Pawła Milarta za pełen profesjonalizm w pracy za miły uśmiech za delikatność i wrażliwość do pacjent To bardzo ciepły młody człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Paweł Milart-opinie IP: *.171.220.200.static.crowley.pl 17.04.09, 13:08 Pan doc P.Milart to jedyny lekarz do którego chodzę z przyjemnością.Jest bardzo dobrym lekarzem,kompetentnym,delikatnym.Czasami moja wizyta trwała godzinę aż rozwiał wszystkie moje wątpliwości i odp.na moje pytania i nigdy nie dał mi odczuć że czas wizyty się kończy.Przyjmuje na Zana 29/18 tel:081-473-69-69. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Paweł Milart-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:22 Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Chcialam jeszcze zapytac w jakie dni pan doktor przyjmuje ? Czy jest to jakas przychodnia czy gabient prywatny tylko dr Milarta ? Czy jest mozliwosc wykonania USG dopochwowego oraz jaki jest koszt wizyty ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Paweł Milart-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:44 Juz wszystko wiem :) Pisze do wiadomosci ogolu: Pan dr Milart przyjmuje w poniedzialki i piatki, w godzinach 16:00-19:00, czasem juz od 15:20. Mozna na miejscu wykonac USG dopochwowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Paweł Milart-opinie IP: *.enterpol.pl 16.06.09, 08:38 dzięki Niemu urodziłam córkę!!! Najwspanialszy człowiek i lekarz na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłą pacjentka Re: Paweł Milart-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.16, 10:04 Dr Milart podczas operacji usunął zdrowy narząd (bez zmian patologicznych) i zutylizował bez mojej zgody i wiedzy zdrowy narząd((bez zmian patologicznych), który moze pacejntka przeszczepić bez środków immunosupresyjnych Odpowiedz Link Zgłoś