IP: *.ltk.com.pl 28.12.01, 20:16
Co sądzicie o lubelskich kontrolerach? Może zdarzyły Wam się jakieś
nieprzyjemne sytuacje z ich udziałem, może śmieszne? Czekam na Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Kanary 04.01.02, 19:32
      Od jakichs szesciu lat nie mieszkam juz w Lublinie, ale jednego kanara ciagle
      pamietam. Wlasciwie to wszyscy maja dosc charakterystyczne geby, ktore z daleka
      zalatuja kanarstwem, ale ten byl szczegolny, bo nosil peruczke/tupecik z rowno
      nad czolkiem przycietymi wloskami. Czy jeszcze pracuje? Ktos go widzial
      ostatnio?
    • Gość: Paul Re: Kanary IP: *.proxy.aol.com 04.01.02, 20:32
      Drogi Bartku,
      Jako mlode dziecie, jechalem kiedys pustym autobusem na przystanek koncowy,
      gdzie dopadlo mnie trzech "kanarow" i molestowali mnie seksualnie. Wspominam
      to jako jeden z najciekawszych i najbardziej przyjemnych momentow w moim zyciu.
      Najmilej wspominam smierdzacego dziada, lat ok. 60, o lubieznym usmiechu,
      nieswierzej cerze i cuchnacym oddechu. No co, chciales opisow "sytuacji",
      prawda...... Moze ta opowiastka cie "nakreci". Pozdrawiam lubieznie drapiac
      za uszkiem, pa, pa....
      Paul
      • Gość: lucy_z Re: Kanary - dowcip :))) IP: 192.168.0.* 11.01.02, 19:24
        Do ruszającego autobusu podbiega zdyszany mężczyzna: - Ludzie, zatrzymajcie
        autobus, bo spóźnię się do pracy! Na prośbę pasażerów kierowca zatrzymał
        pojazd. Zadowolony człowiek wsiadł, odsapnął i rzekł:- No to zdążyłem, a teraz
        bileciki do kontroli proszę.

• Gość: Andrzej Re: Kanary IP: *.unl.edu 11.01.02, 20:09
        Gość portalu: Paul napisał(a):

> Drogi Bartku,
        > Jako mlode dziecie, jechalem kiedys pustym autobusem na przystanek koncowy,
        > gdzie dopadlo mnie trzech "kanarow" i molestowali mnie seksualnie. Wspominam
        > to jako jeden z najciekawszych i najbardziej przyjemnych momentow w moim zyciu.
        > Najmilej wspominam smierdzacego dziada, lat ok. 60, o lubieznym usmiechu,
        > nieswierzej cerze i cuchnacym oddechu. No co, chciales opisow "sytuacji",
        > prawda...... Moze ta opowiastka cie "nakreci". Pozdrawiam lubieznie drapiac
        > za uszkiem, pa, pa....
        > Paul

Pucio, pucio z Nebraski,
        Andrzej.
        • Gość: Paul Dla niewatpliwie sympatycznego Pana Andzeja...... IP: *.proxy.aol.com 14.01.02, 20:32
          .....z Nebraski - Pan Pawelek. Jak tam w nowym roku, huh? Same shit,
          different year.... My best to all of animal kingdom in Nebraska, drogi wodzu.
          Pozdrowienia
          Pawelek-Diabelek ;->
    • Gość: alinca Re: Kanary IP: *.gazeta.pl 11.01.02, 20:40
      Kiedys skonczyl mi sie czas na bilecie 10-min(ach ten lublin, nigdy sie nie
      przyzwyczaje) , pan kanar mnie spisal ale biedak z rozpedu wypisal mandat
      podajac lublin jako miejsce mojego zameldowania , gdy tymczasem mieszkam dobre
      300km stad. I w ten oto sposob nie zaplacilam kary :))
    • Gość: kanar Re: Kanary IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 17:53
      Jak was dorwę to zobaczycie!
      • Gość: gapowicz Re: Kanary IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 18:16
        Gość portalu: kanar napisał(a):

> Jak was dorwę to zobaczycie!
        Drecz mnie, mecz mnie recznie, ja dla cie, w szmacie, pojde na skraj swiata,
        kacie moj!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka