Gość: Bartek IP: *.ltk.com.pl 28.12.01, 20:16 Co sądzicie o lubelskich kontrolerach? Może zdarzyły Wam się jakieś nieprzyjemne sytuacje z ich udziałem, może śmieszne? Czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Kanary 04.01.02, 19:32 Od jakichs szesciu lat nie mieszkam juz w Lublinie, ale jednego kanara ciagle pamietam. Wlasciwie to wszyscy maja dosc charakterystyczne geby, ktore z daleka zalatuja kanarstwem, ale ten byl szczegolny, bo nosil peruczke/tupecik z rowno nad czolkiem przycietymi wloskami. Czy jeszcze pracuje? Ktos go widzial ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Kanary IP: *.proxy.aol.com 04.01.02, 20:32 Drogi Bartku, Jako mlode dziecie, jechalem kiedys pustym autobusem na przystanek koncowy, gdzie dopadlo mnie trzech "kanarow" i molestowali mnie seksualnie. Wspominam to jako jeden z najciekawszych i najbardziej przyjemnych momentow w moim zyciu. Najmilej wspominam smierdzacego dziada, lat ok. 60, o lubieznym usmiechu, nieswierzej cerze i cuchnacym oddechu. No co, chciales opisow "sytuacji", prawda...... Moze ta opowiastka cie "nakreci". Pozdrawiam lubieznie drapiac za uszkiem, pa, pa.... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Kanary - dowcip :))) IP: 192.168.0.* 11.01.02, 19:24 Do ruszającego autobusu podbiega zdyszany mężczyzna: - Ludzie, zatrzymajcie autobus, bo spóźnię się do pracy! Na prośbę pasażerów kierowca zatrzymał pojazd. Zadowolony człowiek wsiadł, odsapnął i rzekł:- No to zdążyłem, a teraz bileciki do kontroli proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kanary IP: *.unl.edu 11.01.02, 20:09 Gość portalu: Paul napisał(a): > Drogi Bartku, > Jako mlode dziecie, jechalem kiedys pustym autobusem na przystanek koncowy, > gdzie dopadlo mnie trzech "kanarow" i molestowali mnie seksualnie. Wspominam > to jako jeden z najciekawszych i najbardziej przyjemnych momentow w moim zyciu. > Najmilej wspominam smierdzacego dziada, lat ok. 60, o lubieznym usmiechu, > nieswierzej cerze i cuchnacym oddechu. No co, chciales opisow "sytuacji", > prawda...... Moze ta opowiastka cie "nakreci". Pozdrawiam lubieznie drapiac > za uszkiem, pa, pa.... > Paul Pucio, pucio z Nebraski, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dla niewatpliwie sympatycznego Pana Andzeja...... IP: *.proxy.aol.com 14.01.02, 20:32 .....z Nebraski - Pan Pawelek. Jak tam w nowym roku, huh? Same shit, different year.... My best to all of animal kingdom in Nebraska, drogi wodzu. Pozdrowienia Pawelek-Diabelek ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: Kanary IP: *.gazeta.pl 11.01.02, 20:40 Kiedys skonczyl mi sie czas na bilecie 10-min(ach ten lublin, nigdy sie nie przyzwyczaje) , pan kanar mnie spisal ale biedak z rozpedu wypisal mandat podajac lublin jako miejsce mojego zameldowania , gdy tymczasem mieszkam dobre 300km stad. I w ten oto sposob nie zaplacilam kary :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanar Re: Kanary IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 17:53 Jak was dorwę to zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapowicz Re: Kanary IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 18:16 Gość portalu: kanar napisał(a): > Jak was dorwę to zobaczycie! Drecz mnie, mecz mnie recznie, ja dla cie, w szmacie, pojde na skraj swiata, kacie moj!!! Odpowiedz Link Zgłoś