podushkowiec 05.04.08, 18:02 witam wysłałam maile do wszystich Mam zainteresowanych spotkaniem w Klubie Podushkowca :) pozdr, aniac1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ioki9 Re: Klub Podushkowiec 05.04.08, 19:43 A co to za klub????? Może cos więcej?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
podushkowiec Re: Klub Podushkowiec 05.04.08, 21:01 Klub Rodziców i dzieci. organizujemy różne zajęcia na razie dla rodziców, ale będą i dla dzieci. generalnie chodzi o to, żeby się spotkać i pogadać. cyklicznie też, w ramach Klubu, odbywają się spotkania mam noszących dzieci w chustach. teraz organizujemy warsztaty dla karmiących i mających zamiar karmić (bezpłatne), warsztaty wychowania bezpieluchowego i różne inne. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza9 Re: Klub Podushkowiec 07.04.08, 01:29 Proszę o informacje kiedy i gdzie są spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
agathena Re: Klub Podushkowiec 07.04.08, 16:01 ja również poproszę o info na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
podushkowiec fotki ze spotkania 08.04.08, 00:34 picasaweb.google.pl/DUSHABOUTIQUE/PODUSHKOWIEC290308 Odpowiedz Link Zgłoś
pioziel Re: Klub Podushkowiec 08.04.08, 15:47 Witam, Jestem również zainteresowana spotkaniem! Fajnie, że taka inicjatywa powstała! Czekam z niecierpliwością na info! Mój adres to ten na "gazecie" z którego piszę lub anna.zielinska@mifa.pl Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś