wonder 21.05.05, 10:02 Czy wie ktoś może, gdzie w Zielonej Górze mogę zrobić usg 3d? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leiaorgana Re: USG 3D 05.06.05, 10:15 Coś mi się wydaje, że w ZG nie ma USG 3D. Ale dr Laber ma podobno jakieś super USG. A z tego co czytałam w dodatku do Lubuskiej, to 3D najbliżej jest w Gorzowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdakra Re: USG 3D 15.06.05, 13:30 dr laber ma właśnie 3D , poza nim 2 lata temu kiedy ja byłam w ciązy robiłam u Herbicha, więc na pewno nadal mają taki sprzęt. Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia_32 Re: USG 3D 23.06.05, 13:26 Herbich w ubiegłym roku miał, ale 2D. Podejrzewam, że nic się w tym względzie nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: USG 3D 20.07.05, 06:32 Chodze do dr.Labery i nie ma 3D.Ale usg ma mega wypasione.Ja pojade do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: USG 3D 12.08.05, 08:10 Bylam wczoraj u dr.Labery i ma 3D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czadowo Odpowiedz Link Zgłoś
edziab Re: dr Laber 26.08.05, 11:21 Mam pytanko, gdzie dr Laber teraz przyjmuje? (w poprzednim miejscu widzę zakład fryzjerski, a zdało by się wybrać do gina). Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: dr Laber 26.08.05, 15:29 tu jest jego numer 606207775 zadzwon powie ci bo ja nie mam pojecia jaka to ulica.Chyba Akademicka Odpowiedz Link Zgłoś
monarosa Re: USG 3D 13.05.06, 22:03 Dr Laber ma 3D - bo robił zdjęcie mojemu synkowi, Herbich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monarosa Re: USG 3D 19.05.06, 21:59 Badanie 3D to po prostu zdjęcie trójwymiarowe Twojego maluszka w brzuszku. W kolorze, ale ze w brzuszku panuje ciemność, więć zdjęcie jest jakby "sepi". Widzisz wszystko dokładnie, rysy swojego dzieciątka no i do kogo jest już podobne. Polecam - sama radocha Odpowiedz Link Zgłoś
gustus.pl Re: USG 3D 15.11.06, 02:57 mam pytanko dotyczące wizyt u Labera: czy któraś z was robiła u niego nagranie badania 3D na płytkę CD? Odpowiedz Link Zgłoś
iza_79 Re: USG 3D 16.11.06, 13:26 Ja. Jak dla mnie porazka. Myslalam, ze nagrywa cale badanie, a na plycie mialam trzy pliki po ok. 10 sekund kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: USG 3D 16.11.06, 20:11 Ja tak samo tez myslałam, że będzie wszytsko nagrane. A tu dwa filmiki, w ty jeden to przepływ krwi i 3 zdjęcia. A tyle emocji było podczas badania i niestety nie zostało to uwiecznione, tylko maciupeńkie fragmenty... Odpowiedz Link Zgłoś
gustus.pl Re: USG 3D 20.11.06, 09:20 No a juz myślałam ze tylko ja tak "wyjątkowo" zostałam potraktowana. Wcale dzieki temu nie jest mi lepiej - wręcz czuje jeszcze większy niesmak, ze sie tak dalam nabrać... Za tę cenę to powinno byc całe badanie nagrane bez żadnego "ale". Możecie mówić o szczęściu bo mój "film" ma "aż" 7 sekund a na zdjęciu jest jakiś "pasztet" - nie wiem czy to głowa czy noga czy jesczze coś innego Że nie wspomnę o tym, iż na ten pseudo-film musiałam czekać miesiąc... Czy wy jakos próbowałyście wyjaśnić tę sytuację czy odpuściłyście? A może jest ktoś kto ma normalny (czyli przyzwoitej długosci) film z tego gabinetu - taki jaki dają w innych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś
edziab Re: USG 3D 26.12.06, 23:02 witajcie! a ja mam super film, nagrane całe badanie (wlasnie podczas świąt pokazywaliśmy babciom i dziadkom przyszłą wnuczkę podobno. Film dostaliśmy od razu na nic nie musieliśmy czekać, oczywiście większa część badania jest w 2D jak sądzę, ale mamy też kilka fotek na koniec badania w 3D. Świetna pamiątka i jakość też super, odpalić można bez problemu na kompie a nawet na "wszystkoczytającym" DVD. Pozdrawiam jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
edziab Re: USG 3D 26.12.06, 23:05 sorry, miało być "pozdrawiam jeszcze świątecznie", ale włączony insert coś zamieszał Odpowiedz Link Zgłoś