21.05.05, 10:02
Czy wie ktoś może, gdzie w Zielonej Górze mogę zrobić usg 3d? Z góry dziękuję
za odpowiedźsmile
Obserwuj wątek
    • leiaorgana Re: USG 3D 05.06.05, 10:15
      Coś mi się wydaje, że w ZG nie ma USG 3D. Ale dr Laber ma podobno jakieś super
      USG. A z tego co czytałam w dodatku do Lubuskiej, to 3D najbliżej jest w
      Gorzowie.
      Pozdrawiam
      • magdakra Re: USG 3D 15.06.05, 13:30
        dr laber ma właśnie 3D , poza nim 2 lata temu kiedy ja byłam w ciązy robiłam u
        Herbicha, więc na pewno nadal mają taki sprzęt.
        Pozdrawiam
        magda
    • mamcia_32 Re: USG 3D 23.06.05, 13:26
      Herbich w ubiegłym roku miał, ale 2D. Podejrzewam, że nic się w tym względzie
      nie zmieniło.
    • omn3 Re: USG 3D 20.07.05, 06:32
      Chodze do dr.Labery i nie ma 3D.Ale usg ma mega wypasione.Ja pojade do Poznania
    • omn3 Re: USG 3D 12.08.05, 08:10
      Bylam wczoraj u dr.Labery i ma
      3D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czadowo
      • edziab Re: dr Laber 26.08.05, 11:21
        Mam pytanko, gdzie dr Laber teraz przyjmuje? (w poprzednim miejscu widzę zakład
        fryzjerski, a zdało by się wybrać do gina).
        • omn3 Re: dr Laber 26.08.05, 15:29
          tu jest jego numer 606207775 zadzwon powie ci bo ja nie mam pojecia jaka to
          ulica.Chyba Akademicka
    • monarosa Re: USG 3D 13.05.06, 22:03
      Dr Laber ma 3D - bo robił zdjęcie mojemu synkowi, Herbich nie ma.
    • sbialobrzycka Re: USG 3D 19.05.06, 17:16
      co to za badanie 3d? Uświadomcie mnie.
      • monarosa Re: USG 3D 19.05.06, 21:59
        Badanie 3D to po prostu zdjęcie trójwymiarowe Twojego maluszka w brzuszku. W
        kolorze, ale ze w brzuszku panuje ciemność, więć zdjęcie jest jakby "sepi".
        Widzisz wszystko dokładnie, rysy swojego dzieciątka no i do kogo jest już
        podobne. Polecam - sama radocha smile
    • gustus.pl Re: USG 3D 15.11.06, 02:57
      mam pytanko dotyczące wizyt u Labera: czy któraś z was robiła u niego nagranie
      badania 3D na płytkę CD?
      • iza_79 Re: USG 3D 16.11.06, 13:26
        Ja. Jak dla mnie porazka. Myslalam, ze nagrywa cale badanie, a na plycie mialam
        trzy pliki po ok. 10 sekund kazdy sad
        • edelka Re: USG 3D 16.11.06, 20:11
          Ja tak samosad tez myslałam, że będzie wszytsko nagrane. A tu dwa filmiki, w ty
          jeden to przepływ krwi i 3 zdjęcia. A tyle emocji było podczas badania i
          niestety nie zostało to uwiecznione, tylko maciupeńkie fragmenty...
          • gustus.pl Re: USG 3D 20.11.06, 09:20
            No a juz myślałam ze tylko ja tak "wyjątkowo" zostałam potraktowana. Wcale
            dzieki temu nie jest mi lepiej - wręcz czuje jeszcze większy niesmak, ze sie tak
            dalam nabrać... Za tę cenę to powinno byc całe badanie nagrane bez żadnego
            "ale". Możecie mówić o szczęściu bo mój "film" ma "aż" 7 sekund a na zdjęciu
            jest jakiś "pasztet" - nie wiem czy to głowa czy noga czy jesczze coś innego wink
            Że nie wspomnę o tym, iż na ten pseudo-film musiałam czekać miesiąc...
            Czy wy jakos próbowałyście wyjaśnić tę sytuację czy odpuściłyście?

A może jest ktoś kto ma normalny (czyli przyzwoitej długosci) film z tego
            gabinetu - taki jaki dają w innych miastach?
            • edziab Re: USG 3D 26.12.06, 23:02
              witajcie!
              a ja mam super film, nagrane całe badanie (wlasnie podczas świąt pokazywaliśmy
              babciom i dziadkom przyszłą wnuczkę podobnosmile. Film dostaliśmy od razu na nic
              nie musieliśmy czekać, oczywiście większa część badania jest w 2D jak sądzę,
              ale mamy też kilka fotek na koniec badania w 3D. Świetna pamiątka i jakość też
              super, odpalić można bez problemu na kompie a nawet na "wszystkoczytającym" DVD.
              Pozdrawiam jeszcze niesmile
              • edziab Re: USG 3D 26.12.06, 23:05
                sorry, miało być "pozdrawiam jeszcze świątecznie", ale włączony insert coś
                zamieszałwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka