aron2004 07.04.08, 09:48 Olejniczak oszalał - chce zlikwidować płatne studia. Oczywiscie w imię obrony najbiedniejszych. Czy ten człowiek nie wie, że właśnie najbiedniejsi studiują na płatnych studiach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2-bad Re: Olejniczak oszalał 07.04.08, 10:02 spójrz na całą sprawę z innej strony Aronie, Olejniczak chce by inne kraje poznały pracowitość Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Olejniczak oszalał IP: *.lublin.mm.pl 07.04.08, 11:13 aron oszalał nie od dzisiaj, ale o nim pisanie nie ma słnsu. Ja, młody człowieku, tez po wojnie placiłam za studia na KUL-u, ale musiałam na nie pracowac. Lepiej miałam ja, czy ci, co poszli na studia,gdy były on juz bezpłatne? A problem w XXI w. wcale prosrty nie jest. Słowem "oszalał" go sie nie załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Znaczy co? Chce zamknąć wyższe uczelnie prywat IP: *.lublin.mm.pl 07.04.08, 20:14 ne i zlikwidować studia zaoczne??? I co składkę zrobią w SLD aby dofinansować uczelnie? W ogóle to masz linka do tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot Re: Olejniczak oszalał IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 21:24 przeczytaj co napisałeś- to ma sens. w koncu najbogatsi zaczną płacic za studia Odpowiedz Link Zgłoś