negativum 05.03.26, 18:25 x.com/i/status/2029580892163690696 Prosi (żąda) podpisu pod pożyczką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 18:35 bezczelny typ się z niego zrobił. Fatalnie się zestarzał i dał się znokautować prezydentowi. Teraz niech sam sobie podpisuje, najlepiej dymisję właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 18:37 perla.roztocza napisał(a): > bezczelny typ się z niego zrobił. > Fatalnie się zestarzał i dał się znokautować prezydentowi. > Teraz niech sam sobie podpisuje, najlepiej dymisję właśnie. A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 19:10 asia-loi napisała: > A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 www.youtube.com/shorts/hb2xTE3UNvw Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 19:37 perla.roztocza napisał(a): > > > A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 I ty w taką manipulację wierzysz, i takie dno mi zamieszczasz. 🤨 Rozumiem, że dostałeś taki przekaz dnia, ale żeby własnego pomyślunku nie mieć. Masakra 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 19:45 asia-loi napisała: > perla.roztocza napisał(a): > > > > > A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 > > I ty w taką manipulację wierzysz, i takie dno mi zamieszczasz. 🤨 > Rozumiem, że dostałeś taki przekaz dnia, ale żeby własnego pomyślunku nie mieć. > Masakra 😬 > > Jak na razie to Tusk zadłużył Polskę w 2 lata bardziej, niż wszystkie rządy razem wzięte po 1989 r. Nieźle. > Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 20:03 asia-loi napisała: > perla.roztocza napisał(a): > > > > > A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 > > I ty w taką manipulację wierzysz, i takie dno mi zamieszczasz. 🤨 > Rozumiem, że dostałeś taki przekaz dnia, ale żeby własnego pomyślunku nie mieć. > Masakra 😬 ale mnie za przekaz dnia płacą a ty za darmo piszesz, więc to twoja masakra. Rozumiem, że bezdzietnej emerytce wisi zadłużanie kraju przez ryżego, ale są jeszcze inni, którzy mają dzieci i zależy im na ich przyszłości. Ja sobie nie życzę aby ten sukinsyn zadłużał przyszłość moich sześciu córek na rzecz szkopów, skoro w NBP jest forsa właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Wasze kłamstwa mają krótkie nóżki... 05.03.26, 20:15 perla.roztocza napisał(a): /.../ > Ja sobie nie życzę aby ten sukinsyn zadłużał przyszłość moich sześciu córek na > rzecz szkopów, skoro w NBP jest forsa właśnie. Co za bełkot! Jakich szkopów, skoro 80% pożyczki zostanie wydane na zakupy w polskich firmach? I jaka forsa jest niby w NBP? Na razie nie ma żadnych konkretów, tylko populistyczne brednie Nawrockiego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Wasze kłamstwa mają krótkie nóżki... 05.03.26, 20:46 ryży i szkopy coś za bardzo przebierają nóżkami za tą pożyczką z unii. Wystarczy to aby zwęszyć szwindel właśnie. taziuta napisał: > perla.roztocza napisał(a): > > /.../ > > Ja sobie nie życzę aby ten sukinsyn zadłużał przyszłość moich sześciu cór > ek na > > rzecz szkopów, skoro w NBP jest forsa właśnie. > > Co za bełkot! Jakich szkopów, skoro 80% pożyczki zostanie wydane na zakupy w po > lskich firmach? > I jaka forsa jest niby w NBP? Na razie nie ma żadnych konkretów, tylko populist > yczne brednie Nawrockiego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wasze kłamstwa mają krótkie nóżki... 06.03.26, 02:11 perla.roztocza napisał(a): > ryży i szkopy coś za bardzo przebierają nóżkami za tą pożyczką z unii. > Wystarczy to aby zwęszyć szwindel właśnie. Co do pożyczek nie mam nic. Każdy bierze tyle ile udźwignie. Ale nie za cenę wyspy Wolim. W tej pożywce chodzi o coś innego. To tupanie nóżkami (nie ważne jakie są warunki, tylko brać już teraz). I tak będą ją spłacać nasze wnuki. x.com/i/status/2029439462397120971 x.com/i/status/2029568432161583506 Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Wasze kłamstwa mają krótkie nóżki... 06.03.26, 09:16 negativum: > Co do pożyczek nie mam nic. Każdy bierze tyle ile udźwignie. Ale nie za cenę > wyspy Wolim. Mam dwie prośby. Po pierwsze, sprawdź w zeszytach do geografii Polski jakiegoś przygodnie spotkanego ucznia szkoły podstawowej, jak ta wyspa się nazywa. Bo już po raz co najmniej drugi nazywasz ją ,,Wolim'', co sugeruje nie literówkę, tylko ignorancję. Po drugie, podaj wyliczenia, z których wyskoczył Ci Twój autorski pomysł, że wyspę da się zamienić na zbrojenia. Skoro nikt przed Tobą na coś takiego nie wpadł, to albo wszyscy są zatrudnieni przez głębokie państwo, albo zaćma zaszła im na tępe oczy, albo to Ty bierzesz swój pijany wid za rzeczywistość - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Taziuta przesuwa granice niekompetencji do 05.03.26, 20:47 poziomu, który na fk osiągał jedynie m.c.hrabia, który wiekszość forumowiczów nazywała poziomem "notorycznego pobudzonego imbecyla" wg tabeli znakomitego psychiatry dr Klicha. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 20:55 perla.roztocza napisał(a): > asia-loi napisała: > > > perla.roztocza napisał(a): > > > > > > > A jak Batyr znokautował Tuska 🤔 > > > > I ty w taką manipulację wierzysz, i takie dno mi zamieszczasz. 🤨 > > Rozumiem, że dostałeś taki przekaz dnia, ale żeby własnego pomyślunku nie > mieć. > > Masakra 😬 > > ale mnie za przekaz dnia płacą a ty za darmo piszesz, więc to twoja masakra. > Rozumiem, że bezdzietnej emerytce wisi zadłużanie kraju przez ryżego, ale są je > szcze inni, którzy mają dzieci i zależy im na ich przyszłości. > Ja sobie nie życzę aby ten sukinsyn zadłużał przyszłość moich sześciu córek na > rzecz szkopów, skoro w NBP jest forsa właśnie. Przecież Tusk wszystko zrobi bo obiecał Niemcom. Donald Tusk ma słabe kadry, dawno mu polecono WYPROWADZENIE PREZESA GLAPIŃSKIEGO Z GABINETU PREZESA NBP, on zlecił tę robotę swoim kadrom, które obiecywały, że paru osiłków wyprowadzi i po krzyku. No a teraz mają tego efekt🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 21:04 boggi_dan napisał: > Przecież Tusk wszystko zrobi bo obiecał Niemcom. Donald Tusk ma słabe kadry, da > wno mu polecono WYPROWADZENIE PREZESA GLAPIŃSKIEGO Z GABINETU PREZESA NBP, on > zlecił tę robotę swoim kadrom, które obiecywały, że paru osiłków wyprowadzi i > po krzyku. No a teraz mają tego efekt ryży obiecał przed wyborami, że Glapińskiego wyprowadzi w 2 tygodnie. I spuchł bo mu bank światowy powiedział - wara ci chamie od banków właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 22:54 perla.roztocza napisał(a): > boggi_dan napisał: > > > Przecież Tusk wszystko zrobi bo obiecał Niemcom. Donald Tusk ma słabe kad > ry, da > > wno mu polecono WYPROWADZENIE PREZESA GLAPIŃSKIEGO Z GABINETU PREZESA NBP > , on > > zlecił tę robotę swoim kadrom, które obiecywały, że paru osiłków wyprow > adzi i > > po krzyku. No a teraz mają tego efekt > > ryży obiecał przed wyborami, że Glapińskiego wyprowadzi w 2 tygodnie. > I spuchł bo mu bank światowy powiedział - wara ci chamie od banków właśnie. Ja się tylko tak głośno zastanawiam. Czy jest jakaś granica kompromitacji i zwykłego za prza ńst wa, której wyznawcy sekty ryżego nie przekroczyli by ? Czy gdyby ogłosił, że od świąt wielkanocnych podpisał ze szkopami, że Polska wchodzi w skład Rzeszy ,to łyknęli by to też i z jeszcze większym zacietrzewieniem bronili by decyzji? Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 23:08 boggi_dan napisał: > Czy gdyby ogłosił, że od świąt wielkanocnych podpisał ze szkopami, że Polska w > chodzi w skład Rzeszy ,to łyknęli by to też i z jeszcze większym zacietrzewieni > em bronili by decyzji? to fanatycy. Gdyby im skopał tyłki, napluł na twarz, to by się oblizali i chcieli jeszcze więcej właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 21:58 perla.roztocza napisał(a): > asia-loi napisała: > > ale mnie za przekaz dnia płacą Ale rubelki są mało warte, więc twój zarobek też niewielki. > Ja sobie nie życzę aby ten sukinsyn zadłużał przyszłość moich sześciu córek na > rzecz szkopów, skoro w NBP jest forsa właśnie. Ale jak ty i te twoje sześć córek długi Błaszczaka już spłacacie i będziecie spłacać to jest już git? Błaszczak pożyczył znacznie więcej niż SAFE z UE i na wyższy % bo na 6 i 7 %, i też w obcej walucie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Premier Herr Donald oszalał 05.03.26, 23:10 asia-loi napisała: > Błaszczak pożyczył znacznie więcej niż SAFE z UE i na wyższy % bo na 6 i 7 %, > i też w obcej walucie. otóż to, trzeba wyciągać wnioski z błędów. Ja wyciągnąłem z kredytów Błaszczaka, a ty nie, bo nadal chcesz się zadłużać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś