hm` 08.09.03, 08:52 Czy kazdy ma takie traumatyczne, czy jak mu tam strachy przed pojsciem do stomatologa?? Wg mnie to jest jedynie obawa spowodowana ciezkimi przezyciami w dziecinstwie..... Bo strach przed zebologiem to mit... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: Dentysta!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.09.03, 08:54 To na moją cześc hm` założył ten watek. Chyba go za karę wykasuja z listy na gg. Ogłuszcie mnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Dentysta!!!!!! 08.09.03, 08:55 Hm, zbierznosc okolicznosci i tego, ze zalozylem watek jest zupelnie przypadkowa. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Dentysta!!!!!! IP: *.resetnet.pl 08.09.03, 09:04 Hmmm Ryża boi się stomatologa? A może by tak przed wizytą w gabinecie zastosować kurację trój-piwkową. Wczoraj całkiem niezłym humorem tryskałaś po takich zabiegach leczniczych :D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Dentysta!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.09.03, 09:06 Śmiejcie się śmiejcie a ja umre ze strachu. TAk to jest na tym chorym świecie : znieczulica i naigrywanie sie z cudzego nieszczęścia . A ty hm` nie kłam bo galdaliśmy na gg i straszyłeś mnie !!!!!! SAdysto!!!!! Idx zjedz liśc sałaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Dentysta!!!!!! IP: *.resetnet.pl 08.09.03, 09:11 Hmmm my się wcale nie śmiejemy - przecież ten wątek jest powodowany troską o Ciebie ..... :D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Dentysta!!!!!! 08.09.03, 10:40 Taka interpretacja tez jest dobra, wszyscy trzymamy kciuki by dentyscie reka nie zadrzala i nie doszlo do krwawej jatki. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dentysta!!!!!! 08.09.03, 13:34 Łączę się w bólu ze wszystkimi udającymi się do zębologa :-/ Górna szóstka daje znać o sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Żyję!!!!!! ( n/t) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Żyję!!!!!! ( n/t) 08.09.03, 22:17 Żyje ... czyli jednak oberwie mi się na najbliższym spotkaniu. Zoh. Odpowiedz Link Zgłoś