Gość: Uja IP: *.lublin.enterpol.pl 28.12.04, 22:55 Co o nich sadzicie....? Jasnyfiolet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krycha Re: Fioletowe rajstopy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:16 mam takie 2 pary w różnych odcieniach super wiosna będzie fioletowa i niebieska. tak słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaf Re: Fioletowe rajstopy... 29.12.04, 09:39 Od dwóch lat noszę fioletowe rajstopki , cienkie - jasniesze , grube - śliwka - i jest super :) Poluję teraz na taki jeansowy odcień , widziałyście gdzieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
smazony_zielony_pomidor Re: Fioletowe rajstopy... 29.12.04, 21:32 osobiście nie gustuję...dla mnie, co by sie do tego nie nałożylo, wygląda się głupio i śmiesznie:| Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaf Re: Fioletowe rajstopy... 30.12.04, 10:49 Noś czerń lub szarości - nie będzie śmiesznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: Fioletowe rajstopy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:07 nie śmiesznie...za to nudno...bardzo nudno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Fioletowe rajstopy... IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.12.04, 12:36 jestem zdecydowanie na tak:)ale ja w ogole jestem na tak,jesli chodzi o lamanie stereotypow rajstopowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś