Gość: Zwarszawy Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.com.pl 10.09.03, 12:24 Najlepszy sposób,żeby uzdrowic sytuacje to zwolnic tego chorego faceta, ktory jest prezesem MPK u nas w stolicy nikt nie wyobraża sobie ,że mogloby nie być sieciowek....Ludzie, wyrzućcie go!!! bo rozwali wam cała komunikację miejską to ignorant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inżynier Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.resetnet.pl 10.09.03, 14:57 Nie wiem czy internauci to wiedzą, ale z tego co mi wiadomo pan preses ma wykształcenie rolnicze, więc wydaje mi się że lepiej byłoby gdyby zają się produkcją marchewki. Kto go tak wogóle wybrał na prezesa MPK. Widać kolejy przypadek gdy ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o kierowaniu takim przedsiębiorstwem zasiada na stołku. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów 10.09.03, 16:20 w porę chłopie ujawniłeś tą informację!!!. Kampania cukrownicza zbliża się, w sam raz nada się do wożenia buraków!!! pzdr. p.s. Czy ma on prawo jazdy? Jakiej kategorii? Nie pomyślałem, tam też są wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
leszczyna Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów 10.09.03, 16:24 juz dawno ktos tu mowil, ze prezes jest zza cukrowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.lublin.mm.pl 10.09.03, 17:42 To że prezes inż. Miłosz ma wykształcenie rolnicze to picuś. To i tak wysokie wykształcenie jak dla niego. Będąc szwagrem Pruszkowskiego (ich żony są rodzonymi siostrami) wystarczyłaby mu podstawówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLUM Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.resetnet.pl 10.09.03, 17:48 Buhahahahaha nic dodac nic ujac. Moim zdaniem trzeba sie zastanowic czy ten pan jest kompetenty do piatowania takiej posady. Likwidacja sieciowek samych w sobie byla pomyslem niezbyt trafnym. Studeci przezucaja sie na inne srodki transporu lub nie kupuja biletow. Kontynuacja tej polityki jedynie komu przeszkadza to ludziom dojerzdzajacym codziennie do pracy. Ludzi najbiedniejszcyh nie bedzie stac na placenie 50 zl jak zarabijaa 450/500 zl to w wielu przypadkach ponad 1/10 ich pesji (to jesli chodzi o ta sieciowke na 1 linie). Glupota powinna byc czynnikiem dyskwalifujacym na wyzsze stanowiska kierownicze. A akcje "oddaj bilet" coz trzeba poprzec bo ciche przyzwolenie na takie dzialanie zacheci kolejne ciekawe projekty... modernizacji MPK Lublin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaj cegłe Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.it-net.pl 10.09.03, 21:31 słuchałem wypowiedzi prezesunia w radiu "eska" bodajże na temat zakazu używania telefonów komórkowych w autobusach i pojąłem , że ten człowiek jest z gatunku tych co lubi się szarpać po prostu z innymi to plus dla nas!!!!!!!! proponuję zorganizować legalną pikietę przeciwko prezesowi mpk - mogę zorganizowac transparenty druga sprawa czy może ktoś wie jak skończyła się SPRAWA Z KANARAMI , K którzy jakiś czas temu zprzedawali lewe przejazdówki? sprawa trzecia o ile sobie przypominam w czasie zakupu zegarów do autobusów w czasie wprowadzania biletów czasowych też były jaieś niejasności sprawa ostatnia DREWNO leżące na placu mpk przy al.kraśnickich zmarnowało się choć mpk jęczało że nie ma drewna na ławki na przystankach Odpowiedz Link Zgłoś
mruffa Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów 10.09.03, 21:36 Jak widać wśród osób, którzy stoją na wyższym szczeblu władzy nadal panuje egoizm i wielkie niezrozumienie dla społeczności Lublina. Przecież on nie szefem przedsiębiostwa komunikacyjnego dla niego i swojej rodziny, która ma przewozu za darmo, ale miejskiego przedsiebiostwa komuninkacji. I chyba sama nazwa wskazuje, że ów firma powinna nam pomagać w przemieszczaniu, transporcie itp. A postawa, którą wykazuje teraz, utrudnia znacznie wszystkim życie. Czy tak trudno zauważyć dziesiątki, a czasem i setki głosów sprzeciwu dla "reform" MPK! Nie tylko tu! Tak trudno się przyznać do błędu, które zostały popełnione w zarządzie MPK? Czy to potrzebuje aż tylu akcji, nacisków... No chyba tak, i sądzę ze akcja z podawaniem biletu nie będzie ostatnią... W kupie siła! :D A KIEDY MARSZ?? było coś takiego w planach, aby zoorganizować marsz protestacyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 21:45 Koniecznie trzeba zorganizować jakiś marsz!! Bo my tu sobie juz drugi miesiąc dyskutujemy na forum, a pan M. dalej siedzi mocno na stołku!!Jak tak dalej pójdzie to tak miną kolejne miesiace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 23:01 Hhahahaha ja piszę z Olsztyna i u nas są sieciówki i to bogata gama. Niezły palant z tego waszego prezesika(oczywiście nie obrażając palantów) Koleś chyba za mocno sie zapędził , a jeśli chodzi o internautów, to ten debil chyba zapomniał w jakim kraju żyje. Jest wolność i każdy może wyrazić swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Prezes Miłosz chce ukarać internautów IP: *.it-net.pl 12.09.03, 01:46 No tak mozna byc dobrym managerem a jakże! Nawet dziecko by umiało mając monopol! A kim można być jeszcze? despotą? też! Można robić wszysko wbrew woli ogółu? i w ogóle można olać 400 tys. miasto? jasne ,że tak! bo to czyj folwark? wiadome! można scigać innych za swą niekompetencję i piastowanie niewłaściwej funkcji? pewnie,że można być pieniaczem, pośmiewiskiem na ustach ludzi! wszystko można moi drodzy! bo my są Pany! Marny los wróżę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miloszowy_tescio Dziś dzień ważkich informacji 15.09.03, 09:04 Jacuś dzisiaj wdepcze was w ziemie jak robactwo! To dziś powinna odpowiedzieć prokuratura na jego wniosek, a Urząd od Konsumentów miał też ok. 15 września coś ogłosić... Leżycie i beczycie beznadziejne barany! Jacuś z Andrzejem górą! Z boża pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś