pastoraio 21.05.08, 18:01 Jakie są wasze doświadczenia z tym deweloperem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Deweloper Wikana IP: *.crowley.pl 23.05.08, 10:32 ktoś coś może pozytywnego napisać o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek B. Re: Deweloper Wikana IP: 200.13.243.* 13.08.08, 09:32 Ja ze swojej strony, jak na razie mogę dać im tylko plusa. W piątek byłem na prezentacji osiedla Miasteczko Wikana. W prost odpowiadali na moje pytania, bez żadnego ściemniania. Ciekawy jestem jak odczucia po odbiorze mieszkania? Może ktoś z was kupował od Wikany mieszkania na Willowej albo na Jana Sawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Deweloper Wikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:33 kupiłam w Wikanie mieszkanie .Oddali zgodnie z termniem a niedociągnięcia jak wszędzie.Były niewielkie ale naprawione szybko.Na dzień dzisiejszy POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekS Re: Deweloper Wikana IP: *.eu 19.08.08, 09:00 Też mam mieszkanie od Wikany, przy ulicy Willowej. Wszystko jest ok, żadnych problemów nie było, mogę spokojnie polecić tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znikomek Re: Deweloper Wikana IP: *.lublin.enterpol.pl 27.08.08, 13:07 Polecam, naprawdę budują a nie oszukują. Unikajcie Janusza i Sebastiana Cach- chcą oszukać następnych;budują jako spółka JS na Krętej;popytajcie niedoszłych mieszkańców Tarasowej 2a ,powiedzą wam jacy to oszuści i krętacze. Odpowiedz Link Zgłoś