Dodaj do ulubionych

Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom -Eska

16.09.03, 11:56
o godzinie 10:00 radio Eska 103,60 podalo ze wedlug posiadanych przez nich
nieoficjalnych informacji, nie zostalo wszczete postepowanie przeciwko
internautom - autorom strony www.mpklublin.prv.pl
decyzja zostala podjeta przez prokurature w ubieglym tygodniu i ma zostac
ogloszona dzis o godzinie 12 na konferencji prasowej w prokuraturze, bedzie
wiec pewnie podana juz o godzinie 13 lub 14 w serwisie Radia Eska 103,60
Obserwuj wątek
    • pan_milosz Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 12:48
      Na razie 2:0 dla was. Ale dwie wygrane bitwy nie przesądzają o losach całej
      wojny. Ten się śmieje, kto sie śmieje ostatni.
      • pani_miloszowa Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:09
        Jacus.... jacoscipowieeeeeeem.... mowilam ci przeciez, ze w maglu mowili, ze
        wchodzi nowe prawo transportowe... Musisz miec certyfikat zadowodwy.... A ty
        lebiego co?????? Wziales sobie do serca co ci mowi slubna???? Przeciez ty nie
        masz certyfikatu...!!!!!!!! To ty nie masz prawa wozic ludzi.....!!!

O ja biedna....... I znowu nie bede prezesowa???????
      • adam.gluszak Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:11
        Radio Eska 103,60 o 13:00 podalo ze prokuratura odmowila wszczescia
        postepowania przygotowawczego przeciwko internautom, czyny ktorych dopuscili
        sie internauci jesli nosza to moga nosic tylko znamiona wykroczenia a nie
        przestepstwa, wiec nie beda przez prokurature scigane.
        • pani_miloszowa Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:12
          Eeee...tam...!!! To nawet ja przeczytalam, ze oni nie pozwalali niszczyc
          przystankow, bo sa ich... Ich...!!! A nie mojego jacusia......!!!!!
        • Gość: **** Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom IP: *.szel-sat.com.pl 16.09.03, 13:13
          Czyli w tym układzie prokuratura powinna się wziąść za Jacusia zgodnie z
          doniesieniem internautów.
          Nicierpliwie oczekuję postawy lubelskiej prokuratury.
        • adam.gluszak Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:17
          cytat z wiadomosci Radia Eska 103,60 z godziny 13:00

"dwa zdarzenia o jakich mówi w swym zawiadomieniu dyrektor generalny, jeżeli
          noszą znamiona czynu zabronionego, to wyczerpującego li tylko znamiona
          wykroczeń, a więc nie będących przedmiotem działania prokuratury" - powiedzial
          Andrzej Lepieszko, rzecznik prasowy prokuratury.
        • dociek Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 14:15
          A ja się pytam szanownej prokuratury, czegoż to znamiona ma wprowadzenie, bez
          podstawy prawnej nowych biletów i utrzymywanie, mimo posiadania stosownych
          opinii prawników rządowych, tego stanu po dzisiaj? Co to niby jest?!
          Popierdułka?!!! A niezgodne z innymi przepisami prawa prowadzenie działalności
          przedsiębiorstwa ogólnej użyteczności, w 100% komunalnego MPK Sp. z o.o.? A
          brak należytego nadzoru właścicielskiego ze strony prezydenta miasta?
          Następna popierdułka?!! A może to leży wyłącznie w gestii Straży Miejskiej?!!!
      • pani_miloszowa Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:15
        Eeee... tam...!!! Jakie wykroczenie??? Przeciez sama czytalam, ze pisali, zeby
        nie niszczyc przystankow, bo one sa ich...!!! Nie mojego Jacusia:(((
      • pani_miloszowa Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:18
        a mojego jacucipowiem nie tykac......!!!! ja musze byc prezesowa.....!!!!!!!!!
        • pan_milosz Re: Decyzja o postepowaniu przeciwko internautom 16.09.03, 13:26
          Kochana, przecież mówiłem ci, że jak tylko Jędruś wyjedzie do Brukseli
          zostaniesz prezydentową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka