Gość: ******* IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 17:02 Dzis dzien wolontariusza. Czy warto w dzisjejszych czasach pomagac innym, jesli tak to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maam Re: Dzien Wolontariusza IP: *.acn.waw.pl 05.12.01, 21:23 A co to jest? Maturaaa ??? A tak na marginesie - pewnie ,że warto. Kto może, niech pomaga, bez zbędnego gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_D Wolontariat w Redakcji Słowa Ludu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 20:23 Jak poszedłem o pracę do "Słowa Ludu" to mi tam zaproponowano wolontariat. Chcieli abym za darmo pracował na składzie komputerowym, czy tu o to chodzi ? To jest dopiero pomoc. reporter@klub.chip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: Wolontariat w Redakcji Słowa Ludu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:55 Gość portalu: Wojtek_D napisał(a): > Jak poszedłem o pracę do "Słowa Ludu" to mi tam zaproponowano wolontariat. > Chcieli abym za darmo pracował na składzie komputerowym, czy tu o to chodzi ? > To jest dopiero pomoc. reporter@klub.chip.pl Wolontariat napewno jest potrzebny, ale to o czym Ty piszesz to jest wyzysk. Jeżeli już hodzi o wolontariusz to ich pomoc jest potrzebna w organizacjach pozarządowych, szpitalach, domach dziecka, itp. itd. Jak ktoś jest więcej tym zainteresowany to odsyłam do Centum Wolontariatu ul. Sienkiewicza 25 III p. Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś