Gość: ania IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:49 Zapisałam się do niego, mam guzy tarczycy. Byłam już u kilku lekarzy kazdy mówi co innego jeden lekceważy inny straszy... Czy to lekarz któemu można zaufac i dobrze poprowadzi leczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nudna3 Re: dr Szydłowski endokrynolog 03.06.08, 23:07 leczyłam sie u niego kilka lat na staszica , uważam że jeden z najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: 193.138.118.* 17.06.08, 20:12 a własciwie to gdzie dr szydłowski teraz przyjmuje? byłabym bardzo wdzięczna za informacje bo nie moge go namierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
nudna3 Re: dr Szydłowski endokrynolog 17.06.08, 20:44 w przychodni na staszica, na nfz. a prywatnie to gdzieś na czechowie ale dokładnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: 193.138.118.* 17.06.08, 21:35 dziękuje bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.chello.pl 25.06.08, 00:30 Prywatnie w special-med na weteranów, boczna racławickiej. Jest tam też na nfz ale wtedy bardzo długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: dr Szydłowski endokrynolog 10.12.08, 19:06 Hej witam ,jestem Basia ,znalazłam wasz wątek szukajac dobrego endokrynologa ,,,Nie ukrywam ze troszke mi zalezy na tym zeby przyjmował na kase chorych ,,, Mam , Hashimoto,, i guzek 9 mm,w tej chwili szukam lekarza który by mnie prowadził ,potrzebuje rozsadnego specjalisty i miłego . Poniewaz ostatnio moje zycie staje sie koszmarkiem i ciagle chodze po lekarzach ,,,,i chyba brak mi juz sił na to chodzenie ,, Mam juz jedna chorobe imunologiczna ,,podejrzenie drugiej ,,a Hachimoto to trzecia ,,,,do tego kupa innych ./astma ,alergie /sama sie w tym juz gubie .. Jestem osoba która chyba ma klopoty i potrzebuje pomocnej reki ,,, czy myslicie ze to lekarz dla mnie ,,,obecnie dzwoniłam i nie przyjmuje na ,,NFZ,,ale prywatnie tak ,,, Mysle nawet o prywatnej wizycie ,,,czy warto !! Prosze odpowiedzcie ,,,pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:06 hej, osobiście nie korzystam z jego usług, ale moja babcia leczyła się u niego (tarczyca, cukrzyca,nadciśnienie), teraz mama (cukrzyca) i obie są pod wrażeniem. Jest podobno super lekarzem, bardzo dokładny i uważny, rozsądny i uprzejmy. Chodziły na NFZ, nie było problemów z czekaniem, grunt to pierwsza wizyta, następne umawiane z wiazyty na wizytę co kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: dr Szydłowski endokrynolog 11.12.08, 17:41 Dziekuje ,,,dzieki tobie zadzwoniłam sie sie zapisałam na wiizyte ,niestety musze poczekac mam na 7 styczna/prywatnie/ ,,ale poczekam ,,mysle ze warto ,,,jeszcze raz dziekuje basia Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: dr Szydłowski endokrynolog 02.08.09, 12:28 Witam serdecznie ,mam prosbe ,chciałabym sie dowiedziec czy pan dr .Szydłowski zwraca uwage na wyniki ft3 ,,ft4 ,,czy sugeruje sie samym Tsh ,, Ja nie dostałam sie do pana dr,ale chyba załuje ,,,,,,,,,,, i nie jestem zadowolona z obecnej pani dr. Zastanawiam sie nad zmiana lekarza ,,na takiego ktorego zainteresuje ft3,ft4 i ten guzek w tarczcy , Bardzo prosze o odpowiedz ,,bede wdzieczna ,,basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrmide Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.walecznych.net 02.08.09, 19:59 a u kogo sie leczysz teraz? na ft4 i ft3 zworcila uwage u mnie barbara skoczynska przyjmuje ona na wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: dr Szydłowski endokrynolog 02.08.09, 22:43 Dziekuje za odpowiedz ,od niedawna wiem o Hashimoto i bładze =nie znam lekarzy endokrynologów ,zapisałam sie obecnie do jednej pani dr /nie chce wymieniac nazwiska -moze zle ja oceniam /ale ona patrzy tylko na tsh i ft3 ,moje tsh troszke powyzej normy ale nie mam leczenia ///,,i martwie sie poniewaz na usg prawie rok temu wyszedł mi guzek 1cm a to nikogo nie obchodzi ,i o ferrytynie/mój wynik 15,2 / przy Hashi wszyscy pisza ,a mój wynik nikogo nie rusza,,,,,,wiec chciałabym moze znalezc lekarza który patrzy na to wszystko razem ..Tak sobie pomyslalam ,,ze jednak chyba powinnam porozmawiac jeszcze z innym lekarzem -nie czuje sie dobrze ! Prosze cie o namiary na wschodnia tz ,,nr tel,,lub adres ,, Bede bardzo wdzieczna ,pozdrawiam i zycze zdrowia basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrmide Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.walecznych.net 03.08.09, 00:00 0 81 534 28 95 wschodnia 6 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.messy Re: dr Szydłowski endokrynolog 18.08.09, 10:34 Ja również mam Hashi i poszłam do pana doktora kierując się jego bardzo dobrą opinią, ale niestety zawiodłam się. Dr patrzy tylko na TSH, które ma wynosić 1-2, odradza robienie badań ft4 i ft3, stwierdził ponadto że moja ewidentna niedoczynność to na pewno nie wina zbyt małej dawki leku, ale jakichś innych przyczyn, co prawda nie wiadomo jakich, i że przy Hashimoto dawka leku nie ma wpływu na objawy. A na problemy z wagą przy Hashi Szydłowski zaleca niejedzenie tłuszczu i ruch. Kompletna porażka. Co prawda jest zdecydowanie najuprzejmiejszym lekarzem, jakiego spotkałam i poświęca każdemu pacjentowi bardzo dużo czasu, ale jeżeli oczekujecie poprawy samopoczucia po wizycie u lekarza, to jego akurat odradzam. Dodam, że inni pacjenci, z którymi siedziałam w poczekalni, też generalnie nie byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota_ma_kota Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.centertel.pl 16.08.13, 14:35 jestem pacjentką dr Szydłowskiego od jakichś 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Zanim do niego trafiłam leczyłam się u 2 innych lekarzy i mój stan w ogóle się nie poprawił, odkąd zaczęłam się leczyć u dr Szydłowskiego jest zupełnie inaczej, czuje się bardzo dobrze, poprawiło się także moje samopoczucie, które wcześniej było w opłakanym stanie. Ze swojej strony polecam tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysiaLublin Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.centertel.pl 27.08.13, 21:26 bardzo się cieszę, że dr Szydłowski ma dobre opinie bo właśnie wybieram się do niego na wizytę gdyż moje wyniki nie są najlepsze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysiaLublin Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.centertel.pl 17.09.13, 21:20 jestem po wizycie u pana doktora i było bardzo przyjemnie, na początku byłam zestresowana ale to szybko minęło. zaczynam leczenie i zobaczymy co będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki-Loki Re: dr Szydłowski endokrynolog IP: *.centertel.pl 29.10.13, 22:41 ja równiez jestem pacjentką pana doktora i polecam go wszystkim szukającym lekarza, który poświęci tyle czasu ile trzeba i dobierze odpowiednie leki. polecam Odpowiedz Link Zgłoś