Gość: turysta IP: *.resetnet.pl 13.08.08, 10:14 jakie jezioro na pojezierzu polecacie gdzie jest spokojnie nie za tłoczno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2268 Re: jakie jezioro 13.08.08, 10:40 Raczej nie ma takiego jeziora jak jest ciepło to wszystkie są oblegane. Ja szczerze polecam J.Białe a bliżej Piaseczno, ale i Zagłębocze jest fajne. Nad Rogóźnem idąc wzdłóż jeziora są fajne małe, dzikie plaże i tam jest spokojnie, ale tylko aby posiedzieć, pogrilować, bo o noclegu nie mam mowy- chyba że namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alodia Re: jakie jezioro IP: *.lublin.mm.pl 15.08.08, 15:21 Jak można polecać jezioro Białe komuś kto nie lubi tłoku?! Nad Białym jeden drugiemu z ręcznikiem na plecy włazi, pełno dresiarstwa i rozdartych małolatów! To najgorsze jezioro w okolicy pod tym względem. Zagłębocze też ostatnio jest chyba w modzie bo coraz tłoczniej. Rogóźno kiedyś było dosyć brudne i miało muliste dno ale dawno nie byłam więc nie wiem jak jest teraz. Białka i Krasne -tam już lepiej, mniej ludzi. Mało kto zna jezioro Czarne (za Zagłęboczem) i tam jest faktycznie pusto ale malutkie zejście do wody i pełno komarów. Ja osobiście polecałabym jez Piaseczno i Firlej. Odpowiedz Link Zgłoś