silverstone 14.01.02, 00:20 Akurat tu, a nie gdzie indziej..... miło, przytulnie i towarzysko......mmmmmmmmmmmm........wino, podroze, pralnie, suszarnie, pingwiny, bajeczki i snieg.... stanowczo zostaję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freon Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 00:26 Zapraszamy!!!!! I witamy serdecznie!!!!!!! Wprowadz sie i czuj sie dobrze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 00:37 czuje sie rewelacyjnie!!!!!!! eh! coz za ulga..... teraz tylko musze sie urzadzić :))) wygodnie....ciepło... i bajecznie... :))))))))))) freon napisał(a): > Zapraszamy!!!!! I witamy serdecznie!!!!!!! Wprowadz sie i czuj sie > dobrze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 00:40 Jak milo. Cieszymy sie bardzo i mamy nadzieje na czeste spotkania i rozmowy:))) Szampan na czesc Silverstona Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 00:43 uwielbiam te wsciekle babelki :))) ale eor, ja tu tylko przejazdem......... na wakacje rzec by mozna :))) eor napisał(a): > Jak milo. Cieszymy sie bardzo i mamy nadzieje na czeste spotkania i rozmowy:))) > > Szampan na czesc Silverstona Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 00:58 Na wakacje? I tak nam milo, ale dlaczego tylko na wakacje, jesli wolno spytac. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 08:12 ...wpadłam tu na tydzien lub dwa, a potem wybieram sie do Gdańska. Tylko dlatego, że nie ma Forum Zakopane... Lubię sobie podrózować :))) eor napisał(a): > Na wakacje? I tak nam milo, ale dlaczego tylko na wakacje, jesli wolno spytac. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 08:47 e, tak się jej u nas zspdoba, że zostanie na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 09:36 Lublin to urocze miasto :))) nie pytaj tylko, co podoba mi się w nim najbardziej, bo nie wiem :))) Dlatego zostane na chwilkę - byc moze się dowiem :) ronja napisał(a): > e, tak się jej u nas zspdoba, że zostanie na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 09:46 Lublin, uroczy, owszem. Ale najbardziej urokliwi jestesmy my. I madrzy tacy i piekni. I fajni jestesmy jak malo kto. Spiew: Fa, fa, fa, fa, fara, fa, fa. Z nami bardzo fajnie jest. ABSOLUTNIE:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:10 w takim razie ABSOLUTNIE tu zostaję:))) Tylko nie śpiewaj juz proszę, bo głodna jestem i kiszki mi marsza grają.... lala laaaaaaaaalaalalala la... To teraz poproszę śniadanie regionalne (nie mylic z kontynentalnym :)) eor napisał(a): > Lublin, uroczy, owszem. Ale najbardziej urokliwi jestesmy my. I madrzy tacy i > piekni. I fajni jestesmy jak malo kto. > > Spiew: > Fa, fa, fa, fa, fara, fa, fa. Z nami bardzo fajnie jest. ABSOLUTNIE:))))))))))) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:16 Z Lublina na kontynent daleko. Z pewnoscia nikt nie pomyli:)))))))))) (Ojejejej, zaraz mnie wyklna....) Tyle, ze interlokutor niestety rzadko sniadania konsumuje (choc wlasnie wsuwa jakas francuska bule maslana - krosant czy cus)i nie bardzo wie, jakie jest regionalne sniadanie..... tu Lucy, trzeba zapytac, albo Malwine..... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:27 ej wymigujesz sie ze śniadania! :)))a francuskie rogaliki są niedobre bo: 1. są niedobre 2. są niesmaczne 3. ląduja wszedzie tylko nie w buzi 4. a jak zląduja na czyms włochatym to już wogóle... eor napisał(a): > Z Lublina na kontynent daleko. Z pewnoscia nikt nie pomyli:)))))))))) > (Ojejejej, zaraz mnie wyklna....) > > Tyle, ze interlokutor niestety rzadko sniadania konsumuje (choc wlasnie wsuwa > jakas francuska bule maslana - krosant czy cus)i nie bardzo wie, jakie jest > regionalne sniadanie..... tu Lucy, trzeba zapytac, albo Malwine..... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:33 Nie, skad, nie wymiguje sie. Absolutnie, absolutnie, fa, fa, fa... Oj, przepraszam. Zapomnialem sie. Faktycznie wszedzie laduja, choc na szczescie w okolicy brak wlochatych. No nie wiem, moze i niedobre, ale do kawy, czy do herbaty o tej mniej wiecej porze, pasuja, jak malo co. No, bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:36 No bo niby tak pasuja, ale zjadłoby się coś innego.......... truskaweczki poziomeczki landryneczki i buleczki ogoreczki pomidorki zelkowe potworki a na deserek serek :))) eor napisał(a): > Nie, skad, nie wymiguje sie. Absolutnie, absolutnie, fa, fa, fa... Oj, > przepraszam. Zapomnialem sie. > > Faktycznie wszedzie laduja, choc na szczescie w okolicy brak wlochatych. No nie > > wiem, moze i niedobre, ale do kawy, czy do herbaty o tej mniej wiecej porze, > pasuja, jak malo co. No, bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:50 Truskawki, oj, tak..... A jeszcze: brzoskwinki cytrynki malinki (jeno dla rymu) Ryby krewetki arbuzy (bialym wierszem (sic!)) Kielbase wiejska czosnkowa Salceson czarny Kaszanke smazona (naturalistycznie) Sete, Dwa papierosy i jeszcze jedna sete (Wojaczkowato) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WPROWADZAM SIE TU...!!! 14.01.02, 10:58 lornete i meduzę a wszystko to arbuzem salceson czarny jest dość marny jak na te pore roku więc moze by tak soku albo czekolady furę no i z rusztu kurę..... a na koniec bąbelki z wczorajszej obiecanej butelki :) eor napisał(a): > Truskawki, oj, tak..... > > A jeszcze: > > brzoskwinki > cytrynki > malinki (jeno dla rymu) > > Ryby > krewetki > arbuzy (bialym wierszem (sic!)) > > Kielbase wiejska czosnkowa > Salceson czarny > Kaszanke smazona (naturalistycznie) > > Sete, > Dwa papierosy > i jeszcze jedna sete (Wojaczkowato) Odpowiedz Link Zgłoś