Dodaj do ulubionych

Deblinem rzadzi dyrektorka LO

IP: *.chello.pl 11.10.03, 16:19
Z przerazeniem patrze na upadek tego miasta.Kazdy chce sie tylko dorobic.To
zenujace.Jedna kiepska dyskoteka, kilka razy w miesiacu otwierane kino, puste
knajpy.Wystarczy pokrecic sie przy Liceum Ogolnoksztalcacym i juz wiadomo ,
kto rzadzi miastem i co 1/2 roku zmienia samochody.Uczniowie sie nie licza.Sa
traktowani jak "pomitadla".Poziom nauczania karygodny.
Obserwuj wątek
    • marengo Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 17.10.03, 10:11
      a po czym tak sadzisz, przyjacielu?
    • outsider84 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 06.12.03, 03:46
      Pani Dyrektor LO moze i chciala by rzadzic miastem ale niestety, rzadzic moze
      tylko w swojej kuchni, bo nawet dzieci w szkole sie nie juz nie przejmuja. I
      nie prawda jest, ze zmienia samochody co pol roku.
      Czasy rządów Pani Stecyny juz dawno sie skonczyly. Juz nie jest w Liceum
      postrachem tylko pośmiewiskiem...
      • dojcze85 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 25.01.05, 17:37
        To prawda, niczego sie w tym liceum nie nauczylem.
      • daro23 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 11.03.05, 00:57
        Racja!!! Ja jestem absolwentem pooavskiej 9 i sporo ludzi od was sie u nas
        uczylo!! spoko ludzie!! POZDROFFKI
        • virgin11 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 01.06.05, 19:41
          siemka, denerwują mnie ci ludzie którzy oceniają Beatę Kurse, a w ogóle jej nie
          znają. Uważacie że jak próbuje robić coś w tym kierunku, żeby szkoła miała jak
          najleprzą opinię, to że źle robi. to co ma robić??? SIąść na dupie i patrzeć
          jaka jest w tej szkole patologia i mówić tak jak Stecyna, że tutaj się nic nie
          dzieje, a szkoła jest wspaniała. Kursa to naprawdę fajna babka i pomogła wielu
          osobom, jest dobra w tym co robi, a mówią o niej źle bo jej poprostu zazdroszczą
    • marengo Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 30.09.04, 15:47
      czy ktos wie od kiedy zmienil sie ten stan rzeczy i dlaczego? i co sie dzieje z
      pania S.?
    • dojcze85 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 25.01.05, 17:39
      To prawda - niczego sie w tym liceum nie nauczylem. Ludzie idźcie do 9 w
      Pulawach lub Czartorycha jesli jeszcze sie nie zdecydowaliscie!!!!!
      To liceum to jest do niczego, nigdzie sie po nim nie dostaniecie, chyba ze na
      platne studia;)
      • okony Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 04.03.05, 04:25
        TA SUKA POWIEDZIALA MI PROSTO W OCZY , ZE JAK PRZYJDE NA MATURE UBRANY TAK JAK
        NA ZAKONCZENIE 4 ROKU TO MNIE OBLEJE , I BITCH DOTRZYMALA SLOWA .... WE
        WRZESNIU BYLO JUZ OK , ALE TA KOBITA TO JEDYNA OSOBA Z TEJ SZKOLY , KTORA ZLE
        WSPOMINAM . GORACE POZDROWIENIA ZZA OCEANU DLA P. KOWALSKIEJ I STRUSIA :))
        JESLI TAM JESZCZE UCZA .... A JESLI CHODZI O 9 ( TAK ISE ZLOZYLO , ZE TEZ TAM
        UCZESCZALEM TO POLECAM TA SZKOLE W 100% , WSCZYSCY MOI ZNAJOMI Z MOJEJ BYLEJ
        KLASY SA AKTUALNIE NA BDB POSADACH , CIAO:ddd
        • daromen Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 08.03.05, 18:51
          Gówno prawda to wszystko...Teraz w LO jest Andrzej Teodorowicz ...niewiem kto
          go na to stanowisko bybrał ale wedłóg mnie to jest OK ...A Teraz nie Stecyna
          Dęblinem rządzi ale zauważcie co Teraz się dzieje gdy ta kurwa Kursa weszła na
          stanowisko wice dyry ....Ona rządzi w większości szkołą...i Całym naszym
          komisariatem w Dęblinie....Móię wam..kiedyś się zdenerwuje porządnie i na
          koniek roku jej z liścia wyjebie..jak będe odchodził z LO I to właśnie ona jest
          tu teraz problemem...NO..a Mi od czesu do czesu policją grozi..
          • fasolka74 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 27.09.05, 14:44
            Już parę latek temu skończyłam to LO i chyba dlatego nazwisko Kursa niewiele mi
            mówi, a może to skleroza? może ktoś mi ja przybliży....
            A swoja drogą to miło powspominać, bo z czasem to już tylko śmieszy np uśmiech
            Kobyły (Łączyńskiej), a bywało ciężko.....
            Pozdro!
            F.
      • aniaprzem Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 27.04.05, 20:48
        Oj, ludzie, ludzie, szczerze mówiąc gadacie głupoty, jak ktoś chce to po każdej
        szkole dostanie się na renomowane uczelnie, skończy je, zrobi doktorat, itd.
        Nie chwale Liceum w Dęblinie (sama je kończyłam), ale niektóre opinie są
        bzdurne!!!!!
        Połowa mojej klasy skończyła studia na państwowych uniwerkach, akademiach
        medycznych, ekonomicznych, itd.
    • menka6 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 24.04.05, 14:28
      To było przegięcie...Kursa jest super ale nie dziwię się koledze, bo ona nie
      toleruje nałogów szczególnie wśród młodzieży..ja ja popieram,pamiętam czasy
      kiedy była pedagogiem wogóle funkcja ją nie zmieniła-super babka!Nowy Dyro jest
      zawsze uśmiechnięty,też oki. Jesli chodzi o Stecyne to miała swoje ale...lecz
      nie zmieniała samochodów co 1/2 roku-wielka bzdura!LO w Deblinie ma wysoki
      poziom a Puławy to większe miasto,bardziej znane lecz ich poziom jest
      śmieszny,chwalą go Ci którzy nie uczyli się w Dęblinie,nie maja pojęcia jak
      jest na prawdę!Trzeba ryć i nikt nie popuszcza,większość dostaje się na wyższe
      uczelnie!Taka jest moja osobista opinia..pozdrawiam
      • matti19 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 24.04.05, 14:52
        Zgadzam sie wpełni z "menka6". Nie moge zrozumieć jak można wypisywać takie
        głupoty??!! Kursa jest jedną z najlepszych dyrektorek, budzi zaufanie, a to, że
        walczy z nałogowcami to ich problem. Poza tym to jest jej zadanie. jesli chodzi
        o poziom w LO Dęblin to nie czaje jak ktoś może sie wypowiadać skoro tu nie
        chodził. Nie czaje wogóle jak można napisać, że "niczego tu nie uczą"??!!
        Poziom jest wysoki. Trzeba nieźle ryć aby mieć 4 i 5. Moze ten ktoś co napisał
        o niskim poziomie to miał średnią niewiele większą niż 2.0. To nic dziwnego, że
        niczego sie nie nauczył. No ale aby mieć to skromne 2 z niektórych przedmiotów
        naprawde trzeba przyryc. Teraz dyrektorem jest Andre i jak narazie pełni swoją
        funkcje nienajgorzej. Osądzi go historia w najbliższych latach. Pozdro dla
        wszyskich co patrzą na świat obiektywnie.
        • okony Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 24.04.05, 19:45
          Poziom jest wysoki. Trzeba nieźle ryć aby mieć 4 i 5. Moze ten ktoś co napisał
          > o niskim poziomie to miał średnią niewiele większą niż 2.0. To nic dziwnego,
          że
          >
          > niczego sie nie nauczył. No ale aby mieć to skromne 2 z niektórych
          przedmiotów
          > naprawde trzeba przyryc.

:))) To jest zdanie osob , ktorzy uczeszcaja lub uczeszczali tylko do LO w
          Deblinie , chodzilem po 2 lata do 9 w Pulawach i 2 lata do Waszego LO , to tak
          gdybysmy porownywali mercedesa z maluchem , bez obrazy , ale naprawde to co w
          Deblinie starczalo na luzie na 4 , w Pulawach ledwo 2 byla , i niestety taka
          jest prawda , ze poziom nauczania w Deblinie jest MARNY .....
          • schwung racja! choć nie do końca 02.09.05, 13:17
            Chodziłem do tego LO 4 lata i nie uważam, żeby reprezentowało jakiś wielki
            poziom, poza tym, jak ktomuys się nie chce uczyć to żadna szkoła tego nie
            zmieni. Natomiast jeśli komuś zależy to i po technikum gastronomiczym na studia
            pójdzie. Będzie tylko musiał więcej przysiąść. Nauka to przede wszystkim własna
            praca.

Ja tak uważam, co nie znaczy, że się solidnie uczyłem. Byłem zawsze w końcu
            mojej klasy, ale nie żałuję. Nie było warto się wysilać.

Co do dyrektorki byłej - była popieprzona jak stado pędzących bawołów.

Nowy dyrektorek nie jest popieprzony. Jest natomiast Idiotą! W tym roku zabrał
            godziny chyba najlepszej nauczycielce w szkole E. Marguli. (gorące
            pozdrowienia!). Świetną anglistkę Kowalską zdegradował do gimnazjum bo nie ma
            mgr. Klasy humanistyczne uczy wieśniak-matematyczny maniak z wystającą z
            rozporka koszulą - pan Oleksy. Człowiek ten uczył mnie informatyki. Jego wiedza
            komputrerowa jest zbliżona do wiedzy innego wybitnego informatyka z tej szkoły -
            Pana Teodorowicza - obecnego dyrektora. Obaj dobrze znają LOGO, a Teodorowicz
            nawet potrafi obsługiwać Windows 2000! W tym miejscu przyznam, że Oleksy jest
            dobrym matematykiem i powinien uczyć w klasach mat-fiz. w których to obecnie
            uczy Grażyna Całus. Kobita nie ma pojęcia o matematyce. Niejednokrotnie byłem
            świadkiem jak uczniowie na lekcji tłumaczyli jej zadania. Uczyła mnie przez rok.

A co do B. Kursy to była kiedyś fajna babka. Jak dostała lepszą posadę pojebało
            jej się w główce.

Poza tym KWAS W RYJ Teresce Molędowej. Mało jest na świecie takich suk.
            Chciałbym jeszcze powiedzieć coś o sorce Iwanek. Nie będę kjrzyczał, że to
            wariatka, ale nigdy jej nie lubiłem. Zawsze mnie tempiła. Może ją wkurzałem,
            olewaniem jej.

Jak komentuje wszystkich to wszystkich: Świstak czyli fizyk Dąbrowski nie nadaje
            się do klas mat--fiz. njiech uczy w humanach itp. cudach.

Czy kogoś warto jeszcze wspomnieć? Może Łączńską, która kiedyś była najlepszą
            matematyczką w szkole.

AAAAAAAAA. Zapomniałem o mściwym potworze Jolci Konopackiej! Mogę być dumny, że
            przyczyniłem się do jej odejscia ze szkoły.

Żeby nie było, że wszyscy nauczyciele są szurnieći podam listę, tych, którym
            należą się miejsca w historii

1. E. Margula!
            2. ?. Kowalska (zapomnialem imienia, ta od angielskiego)
            3. Struś (uczył mnie a do tej pory nie wiem jak się nazywa)
            4. U. Łączyńska
            5. E. Lipnicka (nic nikogo nie nauczyła, ale była fajna :)
            6. M. Wiak
            7. E. Dacka (strasznie ostra, ale dobra nauczyscielka)
            • nazgullo Re: racja! choć nie do końca 03.09.05, 15:41
              Ciekawy post :)Nie chodziłem do tego Liceum, ale mimo wszystko nie dziwie Ci
              sie, ze tak mówisz :)Niektórzy nauczyciele sa naprawde porąbani !A wykładowcy na
              uczelniach jeszcze gorzej !

pozdrawiam
            • abetta Re: racja! choć nie do końca 27.12.05, 19:01
              ad. 1 wspominam ją jako jeden wielki bełkot-znienawidziłam przez nią historią,
              wymagała szczegółów zamiast ogólnej orientacji-kułam głupoty, teraz w wieku 32
              lat wstydzę się, że moja wiedza nawet sie sięga pięt wiedzy z historii mojej
              mamy
              ad.2 nie miałam angielskiego wiec nie znam jej
              ad.3 nie znam
              ad.4 uczyła mnie matmy przez 2 lata-jejzyciowe motto to "sprawiedliwości nie
              było niema i nie będzie" w sumie ok.
              ad.5 nie potrafiła niczego wyegzekwować-zajęta swoim prywatnym interesem-
              przychodnia,laboratorium a wcześniej sklep na "piętnastym"-koło przedszkola
              ad.6 bardzo wymagająca-uczyła mnie 4 lata w podstawówce i 4 w ogólniaku-ok.
              ad.7 miała z nami zastepstwo jak michniewska była w ciązy-nie byłam
              jej "dzieckiem" wiec traktowała mnie po macoszemu-zadeklarowałam niemiecki na
              maturze

nie było lepszej nauczycielki jak Adela Gede, uczyła biologii w 91 r
              przeprowadziła się do Lublina-moja wychwawczyni, wymagający nauczyciel i
              cudowny człowiek
            • vader696 Re: racja! choć nie do końca 14.02.06, 14:56
              nie rozumiem cie
              najpierw sie czepiasz ze nikt nic nie umie i nie uczy a pozniej piszesz
              5. E. Lipnicka (nic nikogo nie nauczyła, ale była fajna :)
              to bez sensu wez sie chlopie zdecyduj
              a co do dyr.Endriu to fajny kolo jest i ma pojecie o informatyce
              tylko moze sie stresuje za bardzo ;-)
      • julu1 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 01.06.05, 19:33
        elo
    • elilama Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 21.10.05, 00:16
      Gość portalu: modzi napisał(a):

> Z przerazeniem patrze na upadek tego miasta.Kazdy chce sie tylko dorobic.To
      > zenujace.Jedna kiepska dyskoteka, kilka razy w miesiacu otwierane kino, puste
      > knajpy.Wystarczy pokrecic sie przy Liceum Ogolnoksztalcacym i juz wiadomo ,
      > kto rzadzi miastem i co 1/2 roku zmienia samochody.Uczniowie sie nie licza.Sa
      > traktowani jak "pomitadla".Poziom nauczania karygodny.

Modzi - spokojna czaszka od dzisiaj przejmuję kontrolę nad miastem.
      Swój manifest wyborczy ogłoszę wkrótce - może lepiej nie będzie,ale na pewno
      śmieszniej - tylko wy młodzi musicie ruszyć dupska i mnie wesprzeć.
      Sam nic nie zrobię.
      Tak jak zauważyłeś kilka rzeczy należałoby od razu zmienić.
      Dokonamy tego młodzi rewolucjoniści.
      Powystawiajcie kocie łby z waszych norek i zacznijcie się komunikować na tym
      necie - obiecuję że przynajmniej tu będzie sporo zabawy.
      Póki co walka moja przypomina walkę z wiatrakami.
      Czy naprawdę nie wiecie na wsi co to jest komputer czy omijacie to forum
      wielkim łukiem.
      DĘBLIN OVER!!!!!!!!!!!
      • kazio16 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 28.11.05, 17:44
        co do małego taborecika-Teodorowicza to można go porównać do skunksa odstrasza
        wszystkich swoim byciem.Zatrudnia ludzi którzy nie mają pojęcia uczyć młodzież
        liczy się dla niego aby rodzina miała posadę...Nie zapomniał również o
        przyjacielu Rysiu S.Zroku na rok jest gorzej, robi sonie doświadczenia na
        uczniach,. nie jest otwarty na ich propozycję liczy że uczniowie zrobią
        wszystko za niego jego uśmiech jest dla mnie żałosny,niedługo cała szkoła
        zaśmiernie grzybem.Ta karykatura jest nie do określenia.WYMAGAJĄ ALE NIE UCZĄ.
        Na pochwałe zasługuję Panie Zosia Błachnio-wicedyra,Krysia Walczuk(zarombista
        babka)p Busz od polskiego,P Krajewska,p Krakowiak(POZDRO DLA CÓRKI)
        niezaczajona matka natura-Rykała I jeszcze kilku NAUCZYCIELI.
        • woxin Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 16.02.06, 20:32
          Stecyna co 1/2roku zmieniala samochod??hm....chodzilam do tej szkoly 4 lata i
          caly czas miala ten sam...!natomiat zaskakujace jest tempo nowego dyrektora-
          Gnoma,Trola,Wypierdka...czy jak by go nie nazwac-dopiero co wdrapal sie na
          stolek a juz kupil sobie dzialeczke w dzielnicy dla "elity"-
          zastanawiajace...Stecyna byla dyrektorka X lat a caly czas sie w malym
          mieszkanku na Wislanej gniotla!mimo ze podobno dorabiala gdzie mogla jako
          tłumacz(a moze stad glownie miala pieniadze?)
          a Kursa...tak...ta wzbudzala zaufanie...moj kolega nawet bardzo jej
          zaufal..troche sie przejechal bo potem wszyscy nauczyciele znali jego sekrety!
          a co do informatykow w tej szkole to slyszalam ze specjaliste do podlaczania
          drukarki zatrudniali...jak by poprosili o to Roze to by zaoszczedzili troche i
          nie musieli by nauczycielom godzin zabierac w ramach oszczednosci!
          hehe!slyszalam tez ze niezle szopki odstawine sa teraz na przerwach...moze w
          przyszlym roku pani pedagog bedzie,zamiast kolendy spiewac,robic"beee beee"w
          przebraniu barana?o!a pan dyrektor moglby za osla robic!!!jakby cos podobnego
          sie szykowalo to dajcie znac-nie moge tego przegapic!!!
          • piksi6 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 02.03.06, 21:38
            ale to musiał by być taki zminiaturyzowany osioł...
    • magdaaa10 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 19.04.06, 20:47
      Dyrektorka nie byla taka zła, nie zmieniala tak czesto samochodow jak jej
      zarzucano. Natomiast terzeba jej przyzan ze utzymywala pozimo liceum na dobrym
      poziomie. Nie chce mi sie pisac o obecnum dyrektorku, ale nie omieszkam jednak
      nie skomentowac. Mam wrazenie ze jego wybor na to stanowisko to jedna wielka
      pomylka!!! Nie potrafi dpgadac sie z nauczycielami(potrafi tylko z tymi, którzy
      mu sie podlizuja- a są tacy) Poza tym to nauczycielie wlasnie czesto dowiaduja
      sie od uczniow informacji nie zas od dyrekcji szanownej.Co wiecej ani z niego
      dobry dyrektor ani nauczyciel-Andrzej ty wez sie nie kompromituj z ta swoja
      wiedza informatyczna.eh... szkoda pisac.Ale w tej chwili uwazam ze poziom
      liceum spada i co najgorsze, jezeli dalej "zarzdca" bedzie fenomenalny dyr-
      bedzie spadal.Gorace pozdrowienia dla sorki Iwanek (szacunek!!!)i sorki Elci
      Smolinskiej,pana Wojtka i p.Ani Lipnickiej :)
    • zuzanka666 Re: Deblinem rzadzi dyrektorka LO 21.04.06, 16:59
      ja uważam ze nie jest tak zle!!! skonczyłam tą szkołe i tego co tam przezyłam
      bym nigdy nie chciała zmienic!!! ,,uczyłam`` sie ze wspaniałymi ludzmi i
      spedziłam z nimi wiele wspaniałych chwil, szczególnie na wagarach w HADZE!!!!
      co do nauczycieli - byli w porzadku(nie dziwie im sie ze tracili przy nas
      cierpliwosc) co do byłej dyrektorki - nic nie napisze bo nie mam o niej dobrego
      zdania, nowego dyrektora nie znam ale zycze mu jak najlepiej moze w koncu za
      jego kadencji uczniowie beda najwazniejsi a nie jak dawniej jakich gosci
      zaprosic na studniówke z korzyscia dla siebie!!! pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka