Gość: mamaaniimani IP: 212.106.25.* 24.09.08, 13:05 oceniajcie tu ginów ze szpitala z krasnickich. ze swej strony najbardziej polecam: 1. dr Taczała 2. dr Chołubek 3. dr Mazurek 4. dr.Surmacz 5. dr Błażukiewicz 6. dr Ziaja 7. dr wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 30.09.08, 10:30 Jak ktoś mi powie gdzie to jest to kasnickich t o może tak. Jeśli chodzi o Lublin to jest aleja kraśnicka i dziwnym zbiegiem okoliczności tamże pracują owi lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator11 Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 212.106.23.* 01.10.08, 11:58 Monika jeśli nie masz nic do napisania na temat to nie pisz wcale i zaśmiecaj wątku swoimi bzdurnymi uwagami. Pisz tylko na temat. Pozdrawiam . Moderator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 15.10.08, 21:41 bzdurny to jest ranking *jakie kryteria? a nie przekręcanie nazw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator11 Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 13:36 kryteria? to chyba logiczne że popularność danego gina. Trzeba byc tępakiem żeby zadawać takie głupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.08, 12:39 trzeba byż naprawdę głupim tępakiem z zapyziałej wiochy, żeby rozpocząć taki wątek. Najlepiej rozpocząć ankietę na KRAŚNICKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.08, 12:43 a już z całą pewnością trzeba mież zaburzone ego skoro jest tyle wypowiedzi o ginekologach z KRAŚNICKIEJ na tym forum. komu to się tępak chce przysłużyć? Chce być taki hop siup do przodu,lepszy od sołtysa, bo ważny,że na forum sam cos napisał? zainteresowanie wątkiem żadne-powinno tępakowi dac do myślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 193.111.36.* 30.04.09, 00:25 Pani Moniko skoro nie podoba się pani ten opis , to po co pani tu weszła? Pani która napisała listę lekarzy z krasnickiej najwidoczniej chciała znać opinie na temat lekarzy pacujących w tym szpitalu.. czy to takie dziwne? jak dla mnie oczywiste i po co tyle głupich pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:56 Czy ktoś może napisać coś o dr Błażukiewiczu, słyszałam że to bardzo dobry lekarz, miałam z nim raz do czynienia (cc), ale trudno mi go jednoznacznie ocenić, czy posiada dużą wiedzę i czy jest profesjonalistą w swym zawodzie oraz czy ma dużo pacjentek. Widzę że jest tu dopiero na 5 pozycji, zależy mi na rzetelnych odpowiedziach o tym lekarzu. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 87.246.214.* 13.10.08, 14:22 Wrzuć nazwisko w wyszukiwarkę, bo była niedawno o nim mowa. Nie zaśmiecaj wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 212.106.31.* 13.10.08, 11:27 polecam chołubka Odpowiedz Link Zgłoś