Dodaj do ulubionych

Rankink ginów z Krasnickich

IP: 212.106.25.* 24.09.08, 13:05
oceniajcie tu ginów ze szpitala z krasnickich. ze swej strony
najbardziej polecam:
1. dr Taczała
2. dr Chołubek
3. dr Mazurek
4. dr.Surmacz
5. dr Błażukiewicz
6. dr Ziaja
7. dr wiktor
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 30.09.08, 10:30
      Jak ktoś mi powie gdzie to jest to kasnickich t o może tak. Jeśli
      chodzi o Lublin to jest aleja kraśnicka i dziwnym zbiegiem
      okoliczności tamże pracują owi lekarze.
      • Gość: Moderator11 Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 212.106.23.* 01.10.08, 11:58
        Monika jeśli nie masz nic do napisania na temat to nie pisz wcale i
        zaśmiecaj wątku swoimi bzdurnymi uwagami. Pisz tylko na temat.
        Pozdrawiam . Moderator
        • Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 15.10.08, 21:41
          bzdurny to jest ranking *jakie kryteria? a nie przekręcanie nazw
          • Gość: Moderator11 Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 13:36
            kryteria? to chyba logiczne że popularność danego gina. Trzeba byc
            tępakiem żeby zadawać takie głupie pytania.
            • Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.08, 12:39
              trzeba byż naprawdę głupim tępakiem z zapyziałej wiochy, żeby
              rozpocząć taki wątek. Najlepiej rozpocząć ankietę na KRAŚNICKIEJ
            • Gość: monika Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.08, 12:43
              a już z całą pewnością trzeba mież zaburzone ego skoro jest tyle
              wypowiedzi o ginekologach z KRAŚNICKIEJ na tym forum. komu to się
              tępak chce przysłużyć? Chce być taki hop siup do przodu,lepszy od
              sołtysa, bo ważny,że na forum sam cos napisał? zainteresowanie
              wątkiem żadne-powinno tępakowi dac do myślenia!
              • Gość: miki Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 193.111.36.* 30.04.09, 00:25
                Pani Moniko skoro nie podoba się pani ten opis , to po co pani tu weszła? Pani
                która napisała listę lekarzy z krasnickiej najwidoczniej chciała znać opinie na
                temat lekarzy pacujących w tym szpitalu.. czy to takie dziwne? jak dla mnie
                oczywiste i po co tyle głupich pytań!
    • Gość: ola Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:56
      Czy ktoś może napisać coś o dr Błażukiewiczu, słyszałam że to bardzo dobry
      lekarz, miałam z nim raz do czynienia (cc), ale trudno mi go jednoznacznie
      ocenić, czy posiada dużą wiedzę i czy jest profesjonalistą w swym zawodzie oraz
      czy ma dużo pacjentek. Widzę że jest tu dopiero na 5 pozycji, zależy mi na
      rzetelnych odpowiedziach o tym lekarzu. Dziękuję.
      • Gość: Gość Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 87.246.214.* 13.10.08, 14:22
        Wrzuć nazwisko w wyszukiwarkę, bo była niedawno o nim mowa. Nie zaśmiecaj wątku!
    • Gość: baśka Re: Rankink ginów z Krasnickich IP: 212.106.31.* 13.10.08, 11:27
      polecam chołubka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka