Gość: marker IP: 195.116.90.* 29.10.03, 06:13 no, przynajmniej wiadomo oficjalnie ze prof. Pomian należy do "naszych". I po co było wczesniej krecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZYTA 1 Re: Profesor K. IP: *.lublin.mm.pl 29.10.03, 10:30 PO nazwisku,Droga Redakcjo! Ten dzielny człowieczyna nie może pozostac anonimowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuj wbijam w nick Re: Profesor K. IP: *.media4.pl / 10.5.8.* 29.10.03, 12:17 A Ty co urodzonym konfidentem jestes, ze nawolujesz do podawania nazwisk? Dziecko psa i pani prokurator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Profesor K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:59 Wielki temu miałam zajęcia z profesorem Kwiatkowskim. Poglądy antysemckiem mial od zawsze i wszyscy o tym wiedzieli, więc niech dziekani nie chowają głowy w piasek. Jeżeli ktoś po wysłuchaniu wykładu pana Kwiatkowskiego ma wątpliwości gdzie leży granica wolności światopoglądu to proponuje zajrzeć do KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: brzydki profesor K. IP: 129.81.192.* 29.10.03, 22:52 Gość portalu: margot napisał(a): > Wielki temu miałam zajęcia z profesorem Kwiatkowskim. Poglądy > antysemckiem mial od zawsze i wszyscy o tym wiedzieli, więc > niech dziekani nie chowają głowy w piasek. Jeżeli ktoś po > wysłuchaniu wykładu pana Kwiatkowskiego ma wątpliwości gdzie > leży granica wolności światopoglądu to proponuje zajrzeć do KK. ================================================================ A moze nalezaloby takich jak Sz. pan profesor K. wysylac czasem (przynajmniej raz w roku) do posprzatania i odkurzenia muzeum - obozu na Majdanku. Ot tak... dla odswiezenia im pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachna ODKĄD PAŚNICZEK JEST DZIEKANEM KWIATEK BYE, BYE! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 02:24 Przepraszam bardzo!, ale prof. Paśniczek jest dziekanem Wydziału Filozofii i Socjologii UMCS od wiosny 2002. I od tego właśnie czasu "Kwiatek" nie prowadzi na filozofii wykładów (w zeszłym roku prowadził je prof. L. Koj, a w tym dr. Z. Kowalski), więc bardzo proszę na prof. Paśniczka nie pluć. Dzięki niemu sporo rzeczy na tym wydziale zaczęło trzymać się kupy. Ja wykłady z Kwiatkiem miałam dużo mniej niż wieki, bo 3 lata temu i z uwagi na plotki uważnie go słuchałam. Żadnego antysemityzmu, ani tym podobnych bzdur nam nie głosił. Jedynym źródłem informacji o tym jego nacjonalizmie były tylko plotki, plotki, plotki... A co Kwiatek trzyma w sypialni w szufladzie z gaciami, tego nie wiem. Dziekan Czarnecki pewnie też mu tam nie zaglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla zyty Profesor Kwiatkowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Profesor K. IP: *.umcs.lublin.pl 29.10.03, 12:13 znalezienie u kogos jakichs papierkow czy plakatow jeszcze o niczym nie swiadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus No cóż... IP: *.kprm.gov.pl 29.10.03, 15:14 ...czegóż się spodziewać w mieście, gdzie od ładnych paru lat władzę trzymają różni świętsi od papieża, których jedyną umiejętnością jest odmienianie przez wszystkie przypadki słowa "rodzina" i różnych pojęć katolickich... Smutne. Coraz bardziej cieszę się, że już nie mieszkam w Lublinie... Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: No cóż... 29.10.03, 17:05 co ty pierdolisz czlowieku to najwspanialsze miasto na swiecie ja boleje z tego powodu ze nie moge w nim mieszkac chyba tak na prawde nigdy to nie mieszkales poza studiami ewentualnie. A ze wybieraja takich baranow coz to samo jest w innych pieknych miastach wszedzie sa czarne owce to pokolenie po prostu musi sie skonczyc, kupa smierdzieli wychowanych na totalitaryzmie, zalujacych ze odszedl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulepiony Gościu - walisz z portalu 'gov' na koszt podatnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:38 Nie zabieram głosu w dyskusji, uważam jedynie, ze profesorowi logiki nie przystoi brać się za ideologię. Co innego mnie wkurzyło ? Twój beszczelny tupet gostku Marcusie, ładnie to tak brać udział w dyskusji za pieniądze podatnika ? Twój adres "gov" co to ma znaczyć ? Ja za swoją neostradę płacę z własnej kieszonki, ABW powinno namierzyć cię złodzieju publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Kancelaria premiera????????????? IP: *.it-net.pl 29.10.03, 19:58 Gość portalu: ulepiony napisał(a): > Nie zabieram głosu w dyskusji, uważam jedynie, ze profesorowi logiki nie > przystoi brać się za ideologię. > Co innego mnie wkurzyło ? Twój beszczelny tupet gostku Marcusie, ładnie to > tak brać udział w dyskusji za pieniądze podatnika ? > Twój adres "gov" co to ma znaczyć ? Ja za swoją neostradę płacę z własnej > kieszonki, ABW powinno namierzyć cię złodzieju publiczny. kprm.gov.pl KANCELARIA PREZESA RADY MINISTRÓW... Dyduch??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: Profesor K. IP: *.lublin.mm.pl 29.10.03, 18:29 Nic nie powiNno dziwic w miescie,gdzie powstaja książczyny pióra HENRYKA PAJĄKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vril Re: Profesor K. IP: *.w-s.pl 30.10.03, 01:18 Panie Profesorze, jestem dla Pana pełen uznania. Serdecznie pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. To dla mnie bydujące, że ktokolwiek w tym chorym na "political correctness" kraju ma odwagę mówić głośno to, co znakomita większość uciemiężonych przez rządy koszernej demokracji Polaków mysli po cichu. Jeszcze raz - 100 lat i dużo zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś