empi 27.11.08, 21:44 Won gnoju...Tak się wyraził do generała Janickiego nasz prezydent niezadowolony z jego opinni na temat wizyty w Gruzji. Doniósł o tym Palikot w TVN24. Boję się tego by była to prawda. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malpiarnia Re: Won Paliknocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:55 czekam takze co powie Schetyna o wojence w PO dowiedzialem sie juz duuuuzo wczesniej oboz przeciko Donaldowi POwoli sie POwieksza Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Won Paliknocie 27.11.08, 22:02 małpiarnia czyli potwierdzasz, że PO jak przystało na porządną drużynę ma wyrazista ławkę rezerwowych. W PiS gdyby prezes zachorzał to kogo byś forował by tej partii krzywdy większej nie zrobić?. pzdr. p.s Won Paliknocie napisałeś, niedaleko pada jabłko od jabłoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Won Paliknocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 22:05 na pewno nie Obame mnie nie zalezy czy rzadzi PiS czy PO ja boleje , ze nie rzadza prawi i wykwalifikowani ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
stach3 Re: Won gnoju.... 27.11.08, 21:59 Wszyscy widzieli jak było ze SPIEPRZAJ DZIADU to i na 99,99 % WON GNOJU jest prawdziwe ...czym skorupka ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikesz6 Re: Won gnoju.... 27.11.08, 22:04 A tak właściwie, to kto tego małego wybrał na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Won gnoju.... IP: *.lublin.mm.pl 27.11.08, 22:03 a może janicki to czerwony gnój? Ja tam nie wiem. Ale kaczor jako wzorowy narodowy socjalista powinien wiedzieć. Choć powcy i inni eurobolszewicy też swoje wiedzą. Trudna sprawa. Dla mnie każdy pzprowiec, a już zasłużony dla MO, to gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Ale to inny gnój przecież IP: *.lublin.mm.pl 27.11.08, 22:07 wiadomosci.onet.pl/1466039,2677,1,szef_bor_pod_lupa_sledczych,kioskart.html gnojowość. Człowiek wachowskiego. Ale schetynkę i tuska prowadzą ci sami ludzi może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Won gnoju.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 22:08 pamietam, ze moja babcia jak sie wsciekla na szubrawcow to tez czasem zawolala "won gnoju" Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: Won gnoju.... 28.11.08, 00:48 ale Szacowna Twoja Babcia nie żyła w czasach ,kiedy mogła by użyć tego zwrotu do naszej aktualnej głowy państwa.(no z tą "głową" to może intelektualne nadużycie-pardon...) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m [...] 28.11.08, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Won gnoju.... 28.11.08, 10:17 empi napisał: > Won gnoju...Tak się wyraził do generała Janickiego nasz prezydent > niezadowolony z jego opinni na temat wizyty w Gruzji. Oglądałem ten telewizyjny przekaz i jakoś mnie to wcale a wcale nie zaskoczyło. Bo czym na dobrą sprawę poza pewną niewielką zmianą odcienia tej samej formy wyrażania własnych myśli różni się powiedzenie "spieprzaj dziadu" od "won gnoju"? Przecież to nie jest język ludzi, którzy wychowywali się na podwórku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski [...] 28.11.08, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Palikot pluł nawet na własna rodzine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:41 cala Polska slyszala on jest bez wstydu, plul na zone ,a kiedys przeciez dzieci beda to czytac pluc publicznie na zone , ktora mu urodzila dzieci to jest skandal! Von Plastikowy Blaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Nooo... IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 28.11.08, 13:08 "...Doniósł o tym Palikot w TVN24..." Toś sobie, empi, znalazł "wiarygodny autorytet"...:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer Re: Nooo... IP: *.lublin.mm.pl 28.11.08, 13:49 Ursusie w Telewizji Trwam też o tym mówili.Jeśli byłaby to prawda czyż nie byłoby to straszne? Rozumiem do jakiegoś tam obywatela powiedzieć "spieprzaj dziadu" ale do generała?. To nie mógł, jak już zawezwał go do swojej piskownicy, nałożyć łopatką do piasku?. Ja tam wierzę Palikotowi, specjalnie puścił Palikot bąka niech po mediach sobie się błąka. Pan prezydent już mięknie i wyraża zgodę na zmianę dowódcy borowików i ich udział w jego podboju na dalekim wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia czytaj lub zadzwon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 14:29 tumanie jeden, PO oswiadczyla, ze Palikot sklamal General Janicki stwierdzil , ze Prezydent tak nie powiedzial malo ci? zadzwon do Generala lub do Schetyny wlasnie trwaja rozmowy o wywaleniu Palikota na zbity pysk tfu! na swinski ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: czytaj lub zadzwon 12.01.09, 18:44 Gość portalu: malpiarnia napisał(a): > tumanie jeden, PO oswiadczyla, ze Palikot sklamal > General Janicki stwierdzil , ze Prezydent tak nie powiedzial > malo ci? > zadzwon do Generala lub do Schetyny > wlasnie trwaja rozmowy o wywaleniu Palikota na zbity pysk > tfu! na swinski ryj! Pytonga błaszczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czytaj lub zadzwon IP: *.resetnet.pl 12.01.09, 23:13 Władze PO chcą wyjaśnień od Janusza Palikota w związku z jego wypowiedzią, że prezydent Lech Kaczyński, zwracając się do szefa BOR gen. brygady Mariana Janickiego, miał powiedzieć "won gnoju". "Palikot przegiął" - mówią nieoficjalnie politycy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Empi, na kolana! IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 28.11.08, 14:55 Traktowaniem kogoś pokroju Palikota jako osobę wiarygodną ośmieszasz się i sam tracisz resztki wiarygodności. wiadomosci.onet.pl/1871070,11,item.htmlPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Ursusie po logikę! 28.11.08, 22:02 Ursusie wykaż się tzw. czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem "Boję się tego by była to prawda.". Tak więc skończ z pouczaniem sam nie przedstawiając żadnego argumentu, że to do prezydenta np. nie podobne, że on nigdy by tak nie wypowiedział się lub takich rzeczy on ani jego brat z takiego domu nie wyniósłby. Ja zaś mogę śmiało powiedzieć, że takie zachowanie do naszego prezydenta podobne nie mówiąc, że tak powiedział. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 podwójna wrażliwość Empiego 29.11.08, 07:33 empi napisał: > Ursusie wykaż się tzw. czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem "Boję > się tego by była to prawda.". Tak więc skończ z pouczaniem sam nie > przedstawiając żadnego argumentu, że to do prezydenta np. nie > podobne, że on nigdy by tak nie wypowiedział się lub takich rzeczy > on ani jego brat z takiego domu nie wyniósłby. Ja zaś mogę śmiało > powiedzieć, że takie zachowanie do naszego prezydenta podobne nie > mówiąc, że tak powiedział. > pzdr. > Mechanizm jest taki - wyznaczony błazen prowokator wypuszcza fałszywkę, a potem stado funkcyjnych nagłaśnia ją w myśl zasady: kłamstwo sto razy powtórzone staje się prawdą. Ja się tylko zastanawiam, dlaczego Empi, będąc tak wyczulony na przejawy chamstwa i prostactwa w przestrzeni publicznej, w środowisku elity, nie reagował, kiedy rabbi Michnik wypowiadał się w sposób znacznie bardziej skandaliczny. I to nie była żadna wymyślona przez Walikonia fałszywka, tylko fakt zarejestrowany na taśmie magnetofonowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Empi, na kolana! IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 17:03 Palikot lubi rozmawiać z dziennikarkami po 3 butelkach wina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 no to teraz trzeba odszczekać IP: *.lublin.mm.pl 28.11.08, 19:28 a szkoda, bo przecież ten generał to mierna postać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia Re: Won gnoju.... IP: *.it-net.pl 28.11.08, 20:56 Przy rozmowie nie byłam,więc nie mogę potwierdzić słów (pożal się Boże)prezydenta.Ale jak śledzę różne historyjki z panem (jeszcze prezydentem),to śmiem twierdzić,że takie słowa L.Kaczyński mógł wypowiedzieć.Znamy przecież wszyscy znane kaczyste powiedzenie "spieprzaj dziadu" czy też "ta małpa w czerwonym" czy Irasiad lub też niedawne groźby w stosunku do Moniki Olejnik.Jednym słowem prezydent nie panuje nad swoimi słowami i swoimi emocjami.A może to tzw.delirka? Trudno zaprzeczyć twierdzeniom J.Palikota,że nasz mały użył niestosownej wypowiedzi w stosunku do generała.No i uważam również,że Palikot miał prawo zapytać prezydenta o jego skłonności do alkoholu.Dziwne,że prezydent nie chce osobiście zaprzeczyć (a robią za to rzecznicy prezydenta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: Won gnoju.... IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 28.11.08, 21:31 "...Trudno zaprzeczyć twierdzeniom J.Palikota,że nasz mały użył niestosownej wypowiedzi w stosunku do generała..." Idź się wyśpij, dziecko drogie, wstydu sobie oszczędź...:) Pozdrawiam. PS. No chyba, że masz na myśli swojego osobistego małego... broniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrr... Re: Won gnoju.... IP: *.chello.pl 28.11.08, 22:50 Uważaj Ursusie, teraz tacy nudni "Tatuśkowie" mają marne notowania. Dlatego sypiają samotnie, zazdroszcząc dzieciom:P Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Wasza podwójna moralność 29.11.08, 07:39 Gość portalu: bronia napisał(a): > Znamy przecież wszyscy znane > kaczyste powiedzenie "spieprzaj dziadu" ... To jest właśnie Wasza parszywa podwójna moralność: "odpieprz się od generała" - DOBRZE "spieprzaj dziadu" - ŹLE Michnik nagrać Rywina - DOBRZE Michnika nagrać Gudzowaty - ŹLE Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Won gnoju.... 29.11.08, 08:43 Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy przyznają prawo do nieobyczajnego zachowania panu prezydentowi. Uzasadniają to tym, że jeśli jakiemuś z jego poddanych wolno to i jemu samemu także. Otóż ja takiego prawa nie przyznaję prezydentowi, choćby z takiego powodu, że się na podwórku nie wychował. Nie przystoi także "ojcu narodu" by przy dzieciach lub do nich brzydko się wyrażał. Jeśli tak to już pada podejrzenie o patologiczność rodziny. :) pzdr. p.s. Palikot nie jest obłudny, robi i mówi to o czym wszyscy po kątach mówią i zapewniają, że to szczera prawda. Bez względu na opcje polityczne. PiSiakom też już powoli się wymyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazurek Re: Won gnoju.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 10:34 kazdy kto kłamie to jest gnój empi ma moderować forum a nie ciagle jatrzyć na nim, ale co sie dziwić czerwonej szmacie, Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnienia 29.11.08, 11:54 Jeśli opiekun forum sam zakłada tego typu wątki, to ja, choć lubię Palikota, zaczynam sie burzyć. Osoba prowadząca forum musi być jak najbardziej beztronna, to mnie tu wolno wszystko. Pomyśl nad tym empi,bo Twoja obecność w takiej roli na forum nie zachęca mnie, bym tu cokolwiek pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnieni 29.11.08, 12:12 Już była Pani raz zapoznawana z regulaminem forum. Właściciel portalu gazeta.pl go ustanowił. Mam prawo korzystać z wszelkich uprawnień należnych każdemu forumowiczowi. Mógłbym także funkcjonować na forum pod innym nickiem, czy byłoby lepiej?, może i tak. Ja forum nie prowadzę i nie przypisuję sobie żadnego charakteru siły przewodniej. Nie mam takiego obowiązku jako opiekun społeczny. Jedynie czuwam nad netykietą i regulaminem. Więc i Panią proszę o przestrzeganie ich. >Twoja obecność w takiej roli na forum nie zachęca mnie, bym > tu cokolwiek pisała. O ile pamiętam to już chyba czwarty raz się Pani z nami żegna. Czy to szantaż? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 13:10 prawo moze masz, ale przyzwoitosc nakazuje jak cos kiedys grzecznie napisalem o Paliknocie to wyciales, z tego powodu ,ze forum dotyczy spraw lubelskich a nie PO czyli Partii Otumanionych obiecnicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek barska,nie masz wiedzy,przekraczasz uprawnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 14:19 oby wreszcie raz dotrzymała słowa, choć watpie bo tacy ludzie honoru nie maja, forum by odżyło gdyby przestała go zasmiecać idiotyzmami Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnieni 29.11.08, 15:23 Won gnoju...Tak się wyraził do generała Janickiego nasz prezydent niezadowolony z jego opinni na temat wizyty w Gruzji. Doniósł o tym Palikot w TVN24. Boję się tego by była to prawda. x x x Takimi słowami,empi,otworzyłeś ten wątek zmuszając mnie do przerwania milczenia na tym forum i ,co zabawne ,wystąpienia tu w obronie Prezydenta RP. Stwierdzenie "Tak się wyraził do generała Janickiego nasz prezydent,niezadowolony z jego opinii na temat wizyty w Gruzji" jest nieodpowiedzialne, bo- jeśli już - to powinienieś napisac : "Tak m i a ł sie wyrazic..." Ile Cie trzeba uczyć jeszcze,empi! Nieodpowiedzialna tu mogę byc ja, gośc, a nie TY - gospodarz forum. Pozdr. Chyba,ze słowa te padły w T w o j e j obecności, wowczas przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer Re: Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnieni IP: *.lublin.mm.pl 29.11.08, 15:32 daj se siana barska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman lucyferku-nieuku IP: *.lublin.mm.pl 30.11.08, 21:16 prawda w ślepka kole i brak argumentów? Tak ma każdy PiSdzielec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: lucyferku-nieuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 16:58 brak wam komuchy argumentów i kultury swkatowice.mojeforum.net/viewtopic.php?t=5847 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: lucyferku-nieuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 04:47 empi jako były opiekun forum zajmuje sie dezinformacją i to fachowowo o przeprosinach mowy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Empi,nie masz dowodów,przekraczasz uprawnieni IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 08:00 Zawsze można przytoczyć jak Palikot mówił do pana prezydenta :PREZYDENT TO CHAM. Ot taka kultura Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Won gnoju.... IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 07:58 pan palikot gorsze rzeczy mówił na prezydenta np , że jest CHAMEM, ale to można mu przecież wybaczyć w końcu pochodzi z partii PO i ma większy wzrost od pana Kaczyńskiego - tak pewnie myślą Ci co uważają, że im większy wzrost tym więcej rozumu w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja film video o panie palikocie IP: *.resetnet.pl 11.01.09, 08:03 patrz.pl/filmy/palikot-prezydent-to-cham zapraszam do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Won gnoje ! 11.01.09, 12:21 To do was. Nie dziękujcie. PS Każdy wie do kogo to skierowane ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc z wlkp Re: film video o panie palikocie IP: *.icpnet.pl 12.01.09, 19:39 Pal-kot to blizniak Niesiolowskiego najwieksi opluwacze PISU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka pisze się pan Palikot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:43 lubię jak Palikot pluje , zawsze trafia do celu Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski [...] 13.01.09, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś