Gość: waldi IP: *.lublin.mm.pl 03.11.03, 22:49 Co dobreg0 by tu ugotować na jesienną chandrę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sushi Re: Kuchnia na chandrę IP: *.lublin.mm.pl 03.11.03, 23:30 ja mam ochote na sushi, tylko akurat w tym wypadku nie ma za duzo do gotowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Kuchnia na chandrę 04.11.03, 01:03 Bigos. Zdecydowanie. Albo mrożone pyzy ziemniaczane z mięsem z pobliskiego sklepu. Jak nie będziesz nadal wiedział co ugotować, zwróć się z problemem do "Pani domu", "Naj" czy "Świata kobiety". Te czasopisma nasiąknięte są takimi poważnymi rozterkami. Przeważnie gospodyń domowych. Po napisaniu listu i jego publikacji w gazecie, natychmiast otrzymasz satysfakcjonującą odpowiedź. No i już będziesz wiedział co ugotować na jesienną chandrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Kuchnia na chandrę IP: *.lublin.mm.pl 04.11.03, 18:30 Dzięki za Naj-lepszą radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta co ma kota Re: Kuchnia na chandrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:57 1!nie znosze slowa chandra:) 2!polecam makaron np spaghetti z sosem serowo brokulowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Kuchnia na chandrę IP: 217.97.175.* 05.11.03, 18:41 Nic nie gotowac...!!! Potem trzeba sprzatac, zmywac... bleeee.... chandra sie poglebia...!!! Trzeba kupic dobra czekolade, pogryzac ja w momentach kryzysu i skrzetnie 'lapac' promienie jesiennego slonka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Kuchnia na chandrę 10.11.03, 18:18 Dobra jest też Princessa lub Raffaello;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Kuchnia na chandrę 10.11.03, 18:41 Ewentualnie tzw. mordoklejki;))) Ejno jakbyś mogła to przytransportuj kilka sztuk do nas;))) Odpowiedz Link Zgłoś