Dodaj do ulubionych

PSL - zwieranie szyków przed Brukselą

16.01.09, 12:26
PSL załapał się do władzy i przestał przestrzegania jakichkolwiek
norm.Organizowanie opłatka w godzinach pracy -to finansowanie tej imprezy
przez podatników.Ta radość z dużej frekwencji to zgonieni partyjni pracownicy
urzędów zdominowanych przez PSL-w wolną sobotę by nie przyszli.Samochody
OSP/zbrojne ramię/służą za taksówki,a było ich aż czerwono- czy PSL zapłaci za
to lubelskim gminom-napewno nie.Mówienie w tym momencie ,że tej partii chodzi
o dobro Polski to:śmiech ,złość i politowanie. Im chodzi tylko o partyjne
interesy i stanowiska.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwer Re: PSL - zwieranie szyków przed Brukselą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:16
      koles kanak, gdyby zjazd odbył sie w sobotę byłoby fajniej bo nie brałbym
      urlopu, ale i tak chętnie przybyłem spotkac przyjaciól , kolegów, fajnych
      uczciwych ludzi, zap....na roli zeby takie kanaki mogli zjeśc kromke chleba.
      Koleś, nikt nikogo nie przymusza, w dobie pogoni za kasą ( lekarze) w psl są
      normalni ale inteligentni ludzie. Jestem na samym dole psl ale garnitur
      prasowałem od dwóch dni i cieszyłem sie, ze bedę wsród
      przyjaciół......uczciiwych ludzi, a takich jest coraz mniej.
      • Gość: kanak1 Re: PSL - zwieranie szyków przed Brukselą IP: 83.238.57.* 17.01.09, 20:42
        Kto Ci podpiasł ten Twój urlop skoro zap.... na roli Pawlak.? Z Twojej
        wypowiedzi wniosek :z rolnictwem łączy Cię ziemia za paznokciami i PSL.Dzisjesi
        działacze PSL to profanacja tradycji ludowych -o uczciwości nie należy wspominać
        bo jej nie ma w Twojej partii.Pracuje na roli -mam gospodarstwo rolne ,ale nie
        należe do zakłamanej partii jaką jest PSL, bo musiałbym się wstydzić.Staraj się
        o stanowisko ,bo teraz jest to możliwe.Ania choć nic nie potrafi dostała
        stanowisko w UW ,bo to przecież "pawlaczka".NA 3 lata .Wróci orać ojcowską
        ziemicę razem z Wojtasem i Lopatą. Narazie wystarczy.
    • Gość: chart PSL - zwieranie szyków przed Brukselą IP: *.resetnet.pl 17.01.09, 12:34
      Impreza jak impreza, od dłuższego czasu chodzi o kabaretową nieco rywalizację
      "opłatka piastowskiego" z "ludowym", podobnie jak to się zresztą dzieje przy
      okazji Świąt Ludowych. Była czas, gdy uczestnicy jednego spędu pędem lecieli na
      drugi, niewiedząc czyje będzie na wierzchu. Z tegorocznej imprezy można
      zapamiętać bodaj jedynie wypowiedź wicemarszałka Sosnowskiego, który pytany
      czemu jest na partyjnej imprezie w godzinach pracy odpowiedział, że przebywa...
      na delegacji w Berlinie. Koniak zaszkodził?
      • Gość: kanak1 Re: PSL - zwieranie szyków przed Brukselą IP: 83.238.57.* 17.01.09, 21:01
        Załapałeś -i to mnie cieszy. Zastanawiałes się nad problemem ekonomicznym tej
        imprezy . Kto zapłaci za taksówki OSP ,za nie załatwionych interesantów w
        Starostwie Powiatu ,w Urzędzie Woj.i innych zdominowanych przez PSL urzędach. Z
        Wójta Gminy na Wojewodę -to jest PSL z trakorzysty na prezesa Ochrony
        Środowiska,z rolnika na prezesa KRUS itp. itd.można wymieniać- jedyna nadzieja
        że do końca kadencji.
    • Gość: cicero PSL - zwieranie szyków przed Brukselą IP: 80.51.199.* 22.01.09, 18:56
      Jesli dla P.Pawlaka zgazowanie węgla(piroliza) jest energią
      odnawialną no to rzeczywiscie mamy zielone swiatło na energie
      odnawialną w Polsce. Myslę że ten listek PSL już niedługo zeschnie z
      braku tlenu.
      DZIĘKUJEMY PANIE PAWLAK.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka