Gość: Ciekawski IP: 212.182.71.* 14.11.03, 20:29 Byli wśród nich lekarze społecznicy: Biernacki, Chodźko. Ciekawe kto jeszcze? Ciekawe w jaki spoób ci ludzie przysłużyli się miastu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_komunista Re: Lubelscy masoni 14.11.03, 20:32 Wszyscy masoni zasluguja na uznanie, procz pomocy charytatywnej promuja takze uniwersalne wartosci swieckie, ktorych brakuje - nie tylko mnie - w tym sklerykalizowanym swiecie. -------------------------------------------------------------------------------- Divide et impera! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: Lubelscy masoni 14.11.03, 21:00 Zaglądam na forum, dawno mnie tu nie było i co widzę? Tak, to Ty, mój ukochany, na posterunku zawsze ze swoją głębią myśli. Tak trzeba, krótko, zwięźle. Co będziesz komu tłumaczył, wszyscy wiedzą o co chodzi, ty najbardziej.Dobrze robisz, że nie wdajesz sie później w żadne głupie dyskusje.Argumentami popisywać się nie musisz. Tak trzymaj. Twoja Musia-Komusia. p.s. Z oszołomkiem nie widziałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Lou Re: Lubelscy masoni IP: *.tebo.net 14.11.03, 21:17 www1.gazeta.pl/lublin/1,35642,182411.html Odpowiedz Link Zgłoś