Dodaj do ulubionych

Miłosz na czacie w KL - poniedziałek g. 11-12

21.11.03, 22:03
www.kurierlubelski.pl/
Obserwuj wątek
    • 4gwiazdki Re: Czy ktoś?..... 24.11.03, 12:52
      Czy ktoś był na tym czacie?Ja nie mogłem się dostać,bo serwer cay czas był
      zajęty.A może znowu Miłoszowi zablokowaliserwer?
      Zastanawiam się,czy Miłocz na tym czacie był z sekretarką lub z kimś kto
      potrafi obsługiwać komputer.Bo Miłosz nie potrafi.On nic nie potrafi.Jedynie
      potrafi spi...ć robotę i brać uposażenie za nic.
      • Gość: nnn Re: Czy ktoś?..... IP: *.lublin.mm.pl 24.11.03, 18:12
        a moze to o to chodzilo ? zeby nie dopuscic do glosu tych ktorzy sa
        niezadowoleni, a jutro np przeczytamy w kurierze (notabene najwiekszym
        szmatlawcu regionu) ze padaly same pochwlay pod adresem prezesa
        • Gość: Kadafi Re: Czy ktoś?..... IP: 212.182.109.* 25.11.03, 08:45
          treść czatu z jacusiem na stronce kuriera ewidentnie wskazuje że ten typ jest
          zdrowo pierdolnięty...i nie ma sensu sie zyłowac bo i tak nic to nie da.
    • 4gwiazdki Re: Czat z Miłoszem 25.11.03, 09:32
      Wypowiedzi człowieka który na niczym się nie zna i nie wie po co został
      powołany na głównodowodzącego (likwidatora!!!) mpk
      grabarz MPK

• gen.franco CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 10:14
        A widziałeś te zdjęcia na okładce kuriera? Ja z taką mordą wstydziłbym się
        wychodzić na ulicę... Miny na niej świadczą zaś o kaskadowym zanikaniu
        połączeń między neuronami w mozgu...
        • 4gwiazdki Re: CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 14:52
          Powiem Ci lepszy numer.Moja sąsiadka sojemu 3-letniemu synkowi powiedziała
          dzisiaj:Jak nie będziesz jadł kaszki,to będziesz wyglądał jak ten pan.I
          pokazała dzieciakowi okładkę Kuriera z listem gończym za pewnym Jackiem.
          • Gość: Selma2003 Re: CO ZA MORDA!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.11.03, 15:29
            A swoja drogą, ciekawe jak się czuje prezes Miłosz po pracy? Nie wiem ile
            zarabia, ale nie chciałabym ani jego zarobków czy takiej kariery za
            taką "popularność". A jego rodzina? na jego miejscu dałabym sobie spokój.
            Całe szczęście, że ja, i mam nadzieję Wy, możemy sobie patzeć w lustro bez
            obaw, i nie chodzi mi tylko o fizyczne odzwierciedlenie.
            • 4gwiazdki Re: CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 18:01
              Może nie jestem za urodziwy,ale mogę patrzeć w lustro na swoją facjatę - w
              przeciwieństwie do miłosza.A widać to było na zdjęciu w Kurierze.I z
              podniesioną głową mogę chodzić po Lublinie.I nawet jeździć autobusem mpk (wolę
              prywatnymi).
              WYCHODZĄC Z AUTOBUSU - PODAJ BILET.BILET JEST TWÓJ I MOZESZ Z NIM ROBIC
              WSZYSTKO,NA CO MASZ OCHOTĘ.MOŻESZ GO WYRZUCIĆ LUB SPREZENTOWAĆ RÓWNIEŻ KOMU
              CHCESZ.
              A REWIZOROM WARA OD BILETU.JAK CHCĄ PRZEDZIERAĆ,NIECH SOBIE KUPIĄ.
              I taką maksymą oraz pozytywnym nastawieniem kończę dzisiejszy dzień.
              Nie martwcie się.Miłosz już jutro może nie pracować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka