4gwiazdki Re: Czy ktoś?..... 24.11.03, 12:52 Czy ktoś był na tym czacie?Ja nie mogłem się dostać,bo serwer cay czas był zajęty.A może znowu Miłoszowi zablokowaliserwer? Zastanawiam się,czy Miłocz na tym czacie był z sekretarką lub z kimś kto potrafi obsługiwać komputer.Bo Miłosz nie potrafi.On nic nie potrafi.Jedynie potrafi spi...ć robotę i brać uposażenie za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Czy ktoś?..... IP: *.lublin.mm.pl 24.11.03, 18:12 a moze to o to chodzilo ? zeby nie dopuscic do glosu tych ktorzy sa niezadowoleni, a jutro np przeczytamy w kurierze (notabene najwiekszym szmatlawcu regionu) ze padaly same pochwlay pod adresem prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Czy ktoś?..... IP: 212.182.109.* 25.11.03, 08:45 treść czatu z jacusiem na stronce kuriera ewidentnie wskazuje że ten typ jest zdrowo pierdolnięty...i nie ma sensu sie zyłowac bo i tak nic to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Czat z Miłoszem 25.11.03, 09:32 Wypowiedzi człowieka który na niczym się nie zna i nie wie po co został powołany na głównodowodzącego (likwidatora!!!) mpk grabarz MPK Odpowiedz Link Zgłoś
gen.franco CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 10:14 A widziałeś te zdjęcia na okładce kuriera? Ja z taką mordą wstydziłbym się wychodzić na ulicę... Miny na niej świadczą zaś o kaskadowym zanikaniu połączeń między neuronami w mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 14:52 Powiem Ci lepszy numer.Moja sąsiadka sojemu 3-letniemu synkowi powiedziała dzisiaj:Jak nie będziesz jadł kaszki,to będziesz wyglądał jak ten pan.I pokazała dzieciakowi okładkę Kuriera z listem gończym za pewnym Jackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma2003 Re: CO ZA MORDA!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.11.03, 15:29 A swoja drogą, ciekawe jak się czuje prezes Miłosz po pracy? Nie wiem ile zarabia, ale nie chciałabym ani jego zarobków czy takiej kariery za taką "popularność". A jego rodzina? na jego miejscu dałabym sobie spokój. Całe szczęście, że ja, i mam nadzieję Wy, możemy sobie patzeć w lustro bez obaw, i nie chodzi mi tylko o fizyczne odzwierciedlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: CO ZA MORDA!!! 25.11.03, 18:01 Może nie jestem za urodziwy,ale mogę patrzeć w lustro na swoją facjatę - w przeciwieństwie do miłosza.A widać to było na zdjęciu w Kurierze.I z podniesioną głową mogę chodzić po Lublinie.I nawet jeździć autobusem mpk (wolę prywatnymi). WYCHODZĄC Z AUTOBUSU - PODAJ BILET.BILET JEST TWÓJ I MOZESZ Z NIM ROBIC WSZYSTKO,NA CO MASZ OCHOTĘ.MOŻESZ GO WYRZUCIĆ LUB SPREZENTOWAĆ RÓWNIEŻ KOMU CHCESZ. A REWIZOROM WARA OD BILETU.JAK CHCĄ PRZEDZIERAĆ,NIECH SOBIE KUPIĄ. I taką maksymą oraz pozytywnym nastawieniem kończę dzisiejszy dzień. Nie martwcie się.Miłosz już jutro może nie pracować. Odpowiedz Link Zgłoś