pandora-online O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 11:31 dlatego do wladzy powinni dojsc faszysci,to jedyny forma rzadow na ocalenie EUROPY. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 17:52 pandora-online napisał: > dlatego do wladzy powinni dojsc faszysci,to jedyny forma rzadow na ocalenie > EUROPY. A wiesz, że to już przerabiano? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ile kasy podatników idzie na ten gów*ny KUL ? 09.05.09, 11:33 Ile kasy publicznej idzie na takie "kształcenie" pedryli-homofobów z tego uniwersytetopodobnego tworu? W państwie PO-PIS szerzenie nienawiści, nie dość że nie ścigane (wbrew konstytucji i kodeksowi karnemu), to jeszcze jest dotowane?! Tylko Wałęsy obrażać nie wolno, co magistrze Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ile kasy podatników idzie na ten gów*ny KUL ? 09.05.09, 11:58 Koalicji PO-PiS nie ma i raczej nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Ile kasy podatników idzie na ten gów*ny KUL ? 09.05.09, 12:25 > Koalicji PO-PiS nie ma i raczej nigdy nie będzie. Koalicja PO-PiS trwa w najlepsze - nie w trzeciorzędnym sensie personalnym i politycznym, ale w pierwszorzędnym sensie programowym. Nieszczęsnym sukcesem grupy Tuska jest niestety sprzedanie "ciemnemu ludowi" programu PiS (na czele z całkowitym wsparciem dla klerykalizacji państwa) jako... alternatywy dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Trzeba walczyć o normalność 09.05.09, 11:39 dość tyrani zboczeńców seksualnych którzy chcą zmieniać naszą rzeczywistość! np. wybory miss w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
aero3 O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 11:42 a dlaczego pan doktor ma różową koszulkę ? hm... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Najpierw wypłaćcie Polsce honorarium za poprzednie 09.05.09, 11:48 ocalenia Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecco Re: Najpierw wypłaćcie Polsce honorarium za poprz IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:09 hahahahah !! dobre. w końcu Polska nie pierwszy raz jest Prometeuszem narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory Tak Jestem Chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 11:50 Tak Jestem Chory ... od trzech dni mam Anginę. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino Należy wydać podręcznik dotyczący tego tematu 09.05.09, 11:55 i włączyć go do obowiązkowego nauczania w szkołach średnich. Skoro pedalstwo w Hiszpanii przeforsowało nauczanie o ich dewiacji to tym bardziej wydaje się zasadne powstrzymanie szerzenia się tej zarazy. Tak aby młody człowiek miał świadomość w co może wdepnąć. Oczywiście silne propedalskie lobby w Stanach marginalizuje tego człowieka zarzucając mu nierzetelność. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Należy wydać podręcznik dotyczący tego tematu 09.05.09, 17:56 sandino napisał: > Oczywiście silne propedalskie lobby w Stanach marginalizuje tego człowieka > zarzucając mu nierzetelność. Cały świat "marginalizuje tego człowieka, zarzucając mu nierzetelność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia bez sensu IP: 82.45.212.* 09.05.09, 12:11 Idąc twoim tokiem rozumowania, nie powinno się w ogóle w gazetach poruszać tematów, które są kontrowersyjne i dyskusyjne. Nie powinno się pisać o homofobach profesorach, bo usłyszy o nim ktoś więcej, niż studenci przybyli na wykład....nie powinno się pewnie też pisać o "tatusiach" pedofilach, bo a nuż inni ojcowie mogą zechcieć zobaczyć jak to jest? Kiedyś był temat o sponsoringu wśród studentek. I też odezwały się głosy, że nie było w artykule potępienia, a suche fakty??!!Ludzie, a jakie prawo ma redaktor artykułu do komentowania cudzej moralności? Od tego jest kościół (dlatego ja z jego szeregów wystąpiłam, bo owcą żadną nie jestem;) Gazety mają prawo do przedstawiania problemu jako zdanie relacji i to wszystko. Nikt normalny, czytając artykuł o studentkach prostytutkach nie zacznie szukać sponsora!A jak ktoś zacznie szukać, to i tak prędzej czy później by to robił. Tak samo jest z wieloma artykułami w "gazecie". Jeżeli drażni co niektórych sposób redagowania artykułów, czy tematy, po prostu nie wchodźcie, albo nie czytajcie takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick O tyranii homoseksualistów w KUL IP: 87.204.169.* 09.05.09, 12:11 >>wytwarzać więcej niż konsumować POWIEDZ TO OSZOŁOMIE SWOIM ZIOMALOM Z USA Odpowiedz Link Zgłoś
voytex O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 12:11 Prawdziwy pufta krytyk sie nie boi. Bledem homoseksualistow jest to,ze nadzwyczaj nadmiernie ukazuja swoje zamilowanie do pokazywania . Dlaczego przecietna zakochana para (man-woman)nie organizuja parady w ktorej rozbiora sie do naga i z haslami orgii publicznej beda "zakladac rodzine" .(owszem zdarzaja sie przypadki,ale rzadkie).Chomoseksualisci wszystkich krajow laczcie sie (i dzielcie dobrymi radami).To ze bedziecie wulgarni,rozebrani i lecacy w sline oraz kopulujacy na ulicach nie poprawi waszego wizerunku, pozycji,praw i bezpieczenstwa na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:06 para man-women też ma zamiłowanie do pokazywania. obściskiwanie i całowanie się takich par w miejscach publicznych: przystanki komunikacji miejskiej, ulice, kluby, restauracje, kina, a nawet kościoły, gdzie na oczach wszystkich się całują i niby "po raz pierwszy" :P:P. a jeśli chodzi o parady w których heteroseksualna większość zachowuje się wyuzdanie? A proszę - parada w Rio, gdzie laski mają tylko takie naklejki z cekinkami na sutach, albo Love Parade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: 78.131.137.* 09.05.09, 13:45 > anie? A proszę - parada w Rio, gdzie laski mają tylko takie > naklejki z cekinkami na sutach, albo Love Parade. Prawda - dzieje się to, ale nie w ramach promocji heteroseksualizmu ....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 18:03 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > > anie? A proszę - parada w Rio, gdzie laski mają tylko takie > > naklejki z cekinkami na sutach, albo Love Parade. > > Prawda - dzieje się to, ale nie w ramach promocji > heteroseksualizmu ....:-)) Skąd wiesz? A może...? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 18:00 voytex napisał: > To ze bedziecie wulgarni,rozebrani i > lecacy w sline oraz kopulujacy na ulicach A gdzieś ty widział podobne obrazki?! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 12:22 a co ma KUL, do cudzej d..y ? Uczelnia katolicka powinna zajmować się sprawami katolików. Ze sprawami d..y, katolicy sami sobie od czasów przed katolicyzmem - radzili zupełnie dobrze. Chyba władze uczelni, weszły nie dość że nie do tego "pociągu", to jeszcze pomyliły "przedziały". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: 78.131.137.* 09.05.09, 13:29 Grubo się mylisz - to nie tylko problem "d..py" ale poważny problem socjologiczny wiążący się z m.in. z prokracją, niżem demograficznym, zagrożeniem istnienia społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykaniec A ja uwazam ze Bozia tak chce IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 09.05.09, 12:24 Jesli dobrze pamietam lekcje religii to Pan Jezus is jego apostolowie to jakos zyli bez kobitek, no i oczywiscie ksiezulki sa bez kobitek i poloja na ministrantow. Czy to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: A ja uwazam ze Bozia tak chce IP: 78.131.137.* 09.05.09, 13:17 Cos słabo pamiętasz albo nie uważałeś na religii.:-))) Apostołowie mieli rodziny - bez wątpienia Piotr miał żonę. Celibat został wprowadzony dopiero w XI-XII w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Re: To już księża nie będą homoseksualistami ? IP: 193.138.241.* 09.05.09, 12:26 Jak to będzie możliwe do wykonania ? Czy już nie będzie "miłości bliźniego do bliźniego ? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Obrażono więszość księży i polityków pis! skandal. 09.05.09, 12:34 hahha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Walczmy z homofobią! IP: 78.131.137.* 09.05.09, 12:36 nie będzie homosekusalistów - nie będzie też homofobii..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Podobnie jak Twoi idole IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:11 > walczyli z antysemityzmem? Porównanie stanowczo nietrafione. Wręcz przeciwnie - jestem zwolennikiem leczenia choroby a nie niszczenia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Przymusowe 09.05.09, 14:18 leczenie? Szacownego abepe z Poznania też chcesz wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Przymusowe IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:28 > leczenie? Szacownego abepe z Poznania też chcesz wyleczyć? Jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 I doprowadzać będą na to leczenie 09.05.09, 14:29 tacy mili dżentelmeni w brunatnych koszulach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: I doprowadzać będą na to leczenie IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:37 Drogie dziewcze, skoro już myślisz schematami to zdecydyj się do której szufladki chcesz mnie zaklasyfikować - konfesjonał czy bojówki NSDAP? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Jedno drugiemu 09.05.09, 14:40 nie przeszkadza. Ks. Tiso i chorwackim ludobójcom w sutannach znakomicie jedno do drugiego pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio i dlatego jest trzecie.... IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:54 dodaj jeszcze krzyżaków, cylistów oraz Alfreda Hitchcocka, la boga, litości kobito.. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Jacy Krzyżacy? 09.05.09, 14:57 Nie Krzyżacy, tylko Zakon Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski A gdzie tu choroba? 09.05.09, 14:47 Może by tak zapytać któregoś z homoseksualistów czy chciałby się leczyć? Z resztą nie ma się z czego leczyć bo to nie choroba. To ze oni Tobie nie opowiadają nie znaczy ze mają się zmienić bo TY tak chcesz. To arogancja zmieniać kogoś na swoją modłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Choroba jak nabardziej społeczna. IP: 78.131.137.* 09.05.09, 16:31 Homoseksualizm to zjawisko mające jak najbardziej negatywne skutki społeczne. Z grubsza można wykazac, że jeśli skala zjawiska dotyczy 5% związków to skutkuje to 10% ujemnym przyrostem naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk O tyranii homoseksualistów w KUL 09.05.09, 12:37 A od idiotów takich jak wykładowca kto ocali świat, nie mówił temu licznemu 200 osobowemu gremium?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peedzioo O tyranii homoseksualistów w KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:37 pedały do pedlarni, na madagaskar z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Wkładanie ch...a w dupę jest chore 09.05.09, 12:44 GW zaciekle broni polskiego pedalstwa. Lobby gejowskie jest coraz bardziej bezczelne. To co jest zboczeniem próbuje się przedstawiać jako normalne praktyki. A przecież dewiację należy leczyć. Jeśli WHO uznaje homoseksualizm za zjawisko normalne, a nie chorobę, to znaczy, że nasza cywilizacja chyli się ku upadkowi. Homoseksualista jest tak samo ułomny jak człowiek, który ma wadę genetyczną. Trzeba szukać nowych terapii, a nie trąbić, że ułomność jest stanem normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmata [...] IP: *.bredband.comhem.se 09.05.09, 13:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wkładanie ch...a w dupę jest chore 09.05.09, 18:12 xabc123 napisał: > GW zaciekle broni polskiego pedalstwa. Lobby gejowskie jest coraz bardziej > bezczelne. To co jest zboczeniem próbuje się przedstawiać jako normalne > praktyki. A przecież dewiację należy leczyć. Jeśli WHO uznaje homoseksualizm > za zjawisko normalne, a nie chorobę, to znaczy, że nasza cywilizacja chyli się > ku upadkowi. Homoseksualista jest tak samo ułomny jak człowiek, który ma wadę > genetyczną. Trzeba szukać nowych terapii, a nie trąbić, że ułomność jest > stanem normalnym. Wiesz lepiej niż WHO, no, no... A skąd wiesz, jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: Wkładanie ch...a w dupę jest chore 09.05.09, 18:34 Każdy zdrowy i rozsądny człowiek wie co jest normalne i to samo ci powie, co ja. WHO to banda degeneratów. Co jakiś czas pojawiają się w cywilizacji skłonności do akceptacji zachowań sprzecznych z naturą. Prowadzi to do jej upadku. Jeśli do władzy dochodzą dewianci, nie można spodziewać się niczego innego. Starożytny Rzym też zginął na skutek demoralizacji swoich elit, które aprobowały nawet tak egzotyczne pomysły jak wybór konia na senatora. Ja nie mam nic przeciw gejom, o ile siedzą cicho i nie próbują wmówić innym, że ich praktyki są rzeczą normalną. Jeśli lubisz dać sobie w kanał to twoja sprawa, ale nie musisz się tym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Do pożal się Boże historyków IP: *.chello.pl 10.05.09, 21:34 xabc123 napisał: Starożytny > Rzym też zginął na skutek demoralizacji swoich elit, które aprobowały nawet tak > egzotyczne pomysły jak wybór konia na senatora. Mianowanie Incitatusa (konia cesarza Kaliguli) senatorem miało miejsce w PIERWSZYM WIEKU PO NARODZENIU CHRYSTUSA. Upadek Cesarstwa Zachodniorzymskiego nastąpił W PIĄTYM WIEKU PO NARODZENIU CHRYSTUSA, a więc jakieś CZTERYSTA LAT PÓŹNIEJ. Natomiast Cesarstwo Wschodniorzymskie upadło w ...piętnastym wieku, niemal półtora tysiąca lat później. Nie cytuj więc, dziecino, przykładów z historii, bo o histoii nie masz bladego pojęcia (jesteś przed maturą?). W czasach Incitatusa Rzym nie tylko NIE CHYLIŁ SIĘ ku upadkowi, ale nawet jeszcze NIE BYŁ u szczytu swej potęgi. > Ja nie mam nic przeciw gejom, o ile siedzą cicho i nie próbują wmówić innym, że > ich praktyki są rzeczą normalną. Dokładnie to samo mówiono w Niemczech o Żydach 1933, 1937, 1940... A potem, w 1942 odbyła się konferencja w Wansee - i sprawę "nienormalnych praktyk" żydowskich rozwiązano ostatecznie... Jeśli lubisz dać sobie w kanał to twoja sprawa > , > ale nie musisz się tym chwalić. Czy rozmawiamy tu o Stowarzyszeniu Wielbicieli Seksu Analnego (Heteroseksualnego i Homoseksualnego), czy o prawie do godności gejów i lesbijek (a więc ludzi, którzy niekoniecznie muszą kiedykolwiek w swoim życiu uprawiać seks analny)? Bo z logiki też masz gola, jak stąd do USA - zbiór wielbicieli analu i zbiór osób homoseksualnych to nie są zbiory tożsame. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Do pożal się Boże przemądrzałka 12.05.09, 20:09 Ja nie napisałem, że Rzym upadł tylko z powodu wyboru jednego konia na senatora, i to od razu, ale na skutek demoralizacji swoich elit, a temu żaden historyk nie zaprzeczy. Klęska Rzymu była tylko kwestią czasu. Pojawienie się Cesarstwa Wschodniorzymskiego jest początkiem upadku Rzymu. Ta część imperium, która się od zgniłego Rzymu oddzieliła i oparła na kulturze greckiej mogła dzięki temu przetrwać dłużej. Z tymi Żydami to bardzo naciągany argument. Wprawdzie hitlerowcy likwidowali także homoseksualistów, ale to nie powód, żebym ja miał dziś milczeć i nie mógł przeciwstawić się agresywnej propagandzie gejowskiej, która chce uznania tych praktyk za coś normalnego. Nie toleruję analu zarówno homo jak i hetero. Takich jak ja jest zdecydowanie najwięcej. Tak więc przecięcie zbioru dupojebów ze zbiorem heteroseksualistów jest zbiorem prawie pustym, a ponadto zbiór dupojebów może być traktowany właściwie jako podzbiór zbioru homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Do pożal się Boże przemądrzałka IP: *.chello.pl 13.05.09, 02:28 Jeszcze raz ci dobrze radzę - wróć do książek, dziecino, póki czas! xabc123 napisał: > Ja nie napisałem, że Rzym upadł tylko z powodu wyboru jednego konia na senatora > , > i to od razu, ale na skutek demoralizacji swoich elit, a temu żaden historyk ni > e > zaprzeczy. Podałeś przykład mianowania Incitatusa przez Kaligulę jako dowód na degenerację elit Rzymu. A ja ci ponownie piszę: w momencie mianowania konia senatorem Rzym NIE BYŁ jeszcze u szczytu potęgi, więc nie można tu mówić o rozpoczętej wtedy degeneracji. Inaczej należałoby uznać, że wzrost potęgi Rzymu sto lat po mianowaniu konia senatorem to objaw nasilającej się degeneracji, trwającej od czasów Kaliguli. Doszło, czy napisać większymi literami i wolniej? Wprawdzie hitlerowcy likwidowali > także homoseksualistów, ale to nie powód, żebym ja miał dziś milczeć i nie mógł > przeciwstawić się agresywnej propagandzie gejowskiej, która chce uznania tych > praktyk za coś normalnego. Dlatego wolisz poprzeć faceta, który żąda zamykania homoseksualistów do więzień? A jaką masz gwarancję, że ty mu jutro nie podpadniesz i nie znajdziesz się na indeksie (bo palisz papierosy, wolisz blondynki od brunetek albo słuchasz niewłaściwej muzyki)? Naziści też zaczynali niewinnie - tylko od Żydów, potem wzięli się za gejów, niepełnosprawnych umysłowo, Cyganów, Słowian, jazzmanów, ekspresjonistów... > Nie toleruję analu zarówno homo jak i hetero. Takich jak ja jest zdecydowanie > najwięcej. Tak więc przecięcie zbioru dupojebów ze zbiorem heteroseksualistów > jest zbiorem prawie pustym Prowadziłeś jakieś badania statystyczne na ten temat? Czy może tak mało wiesz o życiu seksualnym dorosłych? Ksiądz na katechezie polecał tylko pozycję misjonarską i to przy zgaszonym świetle? ponadto zbiór dupojebów może być traktowany > właściwie jako podzbiór zbioru homoseksualistów. Nie może, jeżeli istnieje na świecie choć jeden heteroseksualista- analista. A jest ich miliony... Ale teoria zbiorów dla ciebie jest nadal czarną magią - w szkole jeszcze nie omawialiście tego tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Do bezczelnego przemądrzałka 13.05.09, 22:22 Ty jesteś widocznie zbyt głupi, żeby zrozumieć co ja chciałem udowodnić, więc szkoda mojego czasu na jałową polemikę. Nie pier_dol także, że popieram tych, którzy chcą zamykać gejów do więzień. Zamknąć to bym chciał co najwyżej ich bezczelne pyski, żeby nie szerzyli swojej propagandy i kłamstw. Nigdzie nie pisałem o karaniu homoseksualistów. To kolejne insynuacje z twojej strony, tak samo trafne jak te o Rzymie. Teorię zbiorów fachowo nazywa się teorią mnogości. Źle trafiłeś, bo to dziedzina, na której znam się bardzo dobrze. Dlatego mogę się tylko wyśmiać z twojego mędrkowania i pouczania. Nie muszę także prowadzić żadnych badań statystycznych. To, że jednostki homoseksualne stanowią w każdej populacji margines jest od dawna przez naukę udowodnione. Na koniec drobna uwaga o seksie analnym. Jest wystarczająco dużo ciekawych pozycji dla par heteroseksualnych, żeby uprawiać urozmaicony seks. Ostatnio jednak propaguje się seks analny jako alternatywną technikę także dla tej grupy. Warto zatem zapytać kto i dlaczego to robi. Przecież kobieta ma doskonały narząd, specjalnie przystosowany do umieszczania w nim członka. Zapewne chodzi o to, żeby powiększyć grupę dupojebów, tak aby seks analny nie był już tylko i wyłącznie domeną homosiów. Wtedy te brudne praktyki nie robią już takiego wrażenia, a to służy do zacierania różnic między homo i hetero. Dla takich jak ty, ktoś kto nie uznaje analu jest oczywiście obskurantem, który nawet nie podejrzewa, że jest coś takiego jak orgazm. Daruj sobie te prymitywne uwagi o pozycji misjonarskiej i księżach. To jest po prostu żałosne. Mam wrażenie, że jesteś homoseksualistą, bo normalny człowiek nie broniłby praktyk homoseksualnych z taką zaciekłością. Jeszcze raz powtarzam: nie mam nic do gejów, jeśli ograniczają swoje zainteresowania do własnej grupy. Nie można jednak zaakceptować narzucania kultury homoseksualnej całemu społeczeństwu. Niedługo będziecie domagać się pod płaszczykiem walki z dyskryminacją wykreślenia z oficjalnych wystąpień i dokumentów w całej Unii Europejskiej słów ojciec i matka. To już się zaczęło, bo w niektórych krajach są w dokumentach tylko rubryki Rodzic_1 i Rodzic_2. To jest dekadencja i jedna z oznak upadku naszej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Prostakowi do sztambucha IP: *.chello.pl 13.05.09, 23:53 - jesteś zbyt głupi - nie pier_dol - zamknąć bezczelne pyski - dupojeby - homosie To rzeczywiście wysoki poziom dyskusji. Po prostu akademicki. Napisz jeszcze, że obdarzasz osoby homoseksualne najwyższym szacunkiem i traktujesz je z delikatnością, jak to nakazuje Katechizm Kościoła Katolickiego. > Teorię zbiorów fachowo nazywa się teorią mnogości. Źle trafiłeś, bo to > dziedzina, na której znam się bardzo dobrze. Wątpię - i powtórzę: jeżeli uznajesz zbiór wielbicieli seksu analnego za podzbiór zbioru homoseksualistów, to znaczy, że albo nie rozumiesz tych zależności (pomiędzy zbiorami), albo nie wiesz jeszcze, że istnieją heteroseksualni zwolennicy seksu analnego. Dosłownie godzinę temu o takich praktykach wśród par hetero opowiadał w radiu lekarz-seksuolog. No, ale ty wiesz lepiej... Nie muszę także prowadzić żadnych badań > statystycznych. To, że jednostki homoseksualne stanowią w każdej populacji > margines jest od dawna przez naukę udowodnione. No jasne - ty nic nie musisz, bo przecież wiesz już wszystko. Tak, jednostki homoseksualne stanowią mniejszość w każdej populacji, podobnie jak rudzi, leworęczni albo niebieskoocy lub osoby obdarzone absolutnym słuchem muzycznym. I co z tego? Jest wystarczająco dużo ciekawych > pozycji dla par heteroseksualnych, żeby uprawiać urozmaicony seks. Ostatnio > jednak propaguje się seks analny jako alternatywną technikę także dla tej grupy > . Bidoku... Nie masz pojęcia nie tylko o historii i seksualności, ale także o historii seksualności... Nie znasz "Dekameronu", "Gargantui i Pantagruela", "Żywotów pań swawolnych", markiza de Sade'a, że nie wspomnę w tym kontekście o zasuszonej staruszeczce - "Kamasutrze"... Wg ciebie seks analny dla heteroseksualistów wymyślili współcześni seksuolodzy, działający pod wpływem homoseksualnego lobby... I ty protestujesz, gdy zdiagnozować twój stosunek (sorry za słowo!) do seksu jako "buzia w ciup, rączki w małdrzyk - i na kołderkę", ew. "jak ciemno, to przyjemno" - bidoku, padłeś ofiarą zmasowanej propagandy "Naszego Dziennika" i siostry Leonilli... > Mam wrażenie, że jesteś homoseksualistą, bo normalny człowiek nie broniłby > praktyk homoseksualnych z taką zaciekłością. Argument ad personam? I co on ci daje? Poczucie wyższości? A jak się okaże, że jestem ojcem pięciorga pociech albo matką karmiącą po usunięciu macicy na powikłań, ew. czarnoskórą lesbijką - to co? Będę mieć więcej racji? To kolejn > e > insynuacje z twojej strony, tak samo trafne jak te o Rzymie. Z Rzymem to akurat racja jest po mojej stronie, bo od Kaliguli nie zaczyna się żaden upadek Rzymu, co potwierdzi ci dowolny historyk starożytności. Wprost przeciwnie - sto lat później Rzym będzie jeszcze mocniejszy. Dzięki mianowaniu konia? Nie sądzę. Po prostu ten fakt (koń-senator w I w. n. e.) nie miał żadnego wpływu na dalszy wzrost/upadek Rzymu - to nie ten argument, słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Koneserowi zboczeń na pamiątkę 14.05.09, 21:47 Jak się nie umie odpowiedzieć na oryginalne argumenty przeciwnika, to trzeba je przekręcić i odpowiednio nagiąć do swoich potrzeb. Właśnie taką metodę stosujesz, złotko. Do tego dochodzą insynuacje i przypisywanie mi wypowiedzi, które z mojej strony nie padły. Ponieważ uczepiłeś się mojego zdania o Rzymie, przytaczam je jeszcze raz w oryginale: "Starożytny Rzym też zginął na skutek demoralizacji swoich elit, które aprobowały nawet tak egzotyczne pomysły jak wybór konia na senatora." Żadną miarą racja odnośnie Rzymu nie jest po twojej stronie, bo nie napisałem tego, co mi wmawiasz. Jesteś po prostu manipulatorem. Gdybyś próbował udowodnić swoją tezę przed sądem, przegrałbyś z kretesem. Poza tym oba człony mojego zdania są prawdziwe. Inna sprawa, że kiepski z ciebie historyk, ponieważ widzisz tylko pojedyncze fakty, a nie trwające w czasie zjawiska, związki przyczynowo-skutkowe i ścierające się tendencje o różnej sile oddziaływania. Wzrost potęgi militarnej Rzymu szedł w parze z procesem degeneracji elit, który zaczął się bardzo wcześnie. Żeby ci ułatwić zrozumienie właściwego podejścia do zagadnienia podam przykład z innej beczki. Początek niektórych chorób nowotworowych ma miejsce nawet dziesięć lat przed ich właściwymi, nasilonymi objawami. W tym czasie człowiek może nawet zwiększać swoją sprawność i kondycję, ale po przekroczeniu masy krytycznej nowotwór złośliwy bezpowrotnie niszczy organizm i tylko zewnętrzna pomoc na odpowiednio wczesnym stadium może uchronić go przed śmiercią. Procesy historyczne, zwłaszcza te w starożytności, trwają oczywiście setki lat. Historia współczesna jest znacznie "szybsza". Tak jak każde mocarstwo Rzym musiał w końcu upaść, złożyło się na to wiele czynników, ale jednym z ważniejszych był bez wątpienia rozkład elit nim rządzących. Myślę, że obecnie jesteśmy świadkami początku końca cywilizacji zachodniej, i to nie jest tylko moje zdanie. > jeżeli uznajesz zbiór wielbicieli seksu analnego za podzbiór > zbioru homoseksualistów, to znaczy, że albo nie > rozumiesz tych zależności (pomiędzy zbiorami), albo nie wiesz > jeszcze, że istnieją heteroseksualni zwolennicy seksu analnego. Znowu manipulacja z twojej strony. Dlaczego pominąłeś słowo "prawie" w mojej wypowiedzi? Oczywiście, że wiem o pożałowania godnych zwolennikach hetero-analu, ale na razie jest ich na tyle mało (i chyba tak zostanie), że moje przybliżone twierdzenie jest bardzo bliskie prawdy. W statystyce właściwie nie ma twierdzeń absolutnych. Wszystkie mają charakter oszacowań i przybliżeń, serdeńko. > Dosłownie godzinę temu o takich praktykach wśród par hetero > opowiadał w radiu lekarz-seksuolog. No, ale ty wiesz lepiej... Czy aby to jeszcze hetero? A może krypto-homo albo bi? > Tak, jednostki homoseksualne stanowią mniejszość w każdej > populacji, podobnie jak rudzi, leworęczni albo niebieskoocy lub > osoby obdarzone absolutnym słuchem muzycznym. I co z tego? A to z tego, że rudzi, leworęczni, itp. nie szerzą swojej propagandy, nie robią parad, nie lansują malowania włosów na czerwono, ani pisania lewą ręką, itp. Rudy i leworęczny mi nie wadzi, ale nachalny pedał, którzy ślinili się i ośmiela wygłaszać komentarze na widok mojego męskiego ciała na plaży, już tak. Ręka świerzbi. Tak samo przeszkadzają mi agresywne gejowskie kampanie w prasie, w Internecie i roszczenia do adopcji dzieci przez homoseksualistów. Nie mogę zatem spokojnie czytać takich historii jak ta: www.dziennik.pl/swiat/article306489/Zabrali_dzieci_dziadkom_i_oddali_gejom.html > Nie masz pojęcia nie tylko o historii i seksualności, ale > także o historii seksualności... Nie znasz "Dekameronu", > "Gargantui i Pantagruela", "Żywotów pań swawolnych", > markiza de Sade'a, że nie wspomnę w tym kontekście o zasuszonej > staruszeczce - "Kamasutrze"... Ojej, znowu chciałeś zabłysnąć erudycją. Skąd ta pewność co do mojej znajomości literatury? I to tak pikantnej. Przecież takie kawałki przyciągają jak magnes. Markiz de Sade to był jednak ultra-zboczeniec i psychopata. Lepiej poczytać sobie coś bardziej subtelnego, np. wiersze miłosne Artura Rimbaud albo wspomnienia Jarosława Iwaszkiewicza, jak to chędożył Czesia Miłosza. Ale! Czemu tak płytko w historię seksualności sięgasz? Przecież homoseksualizm, nie dość że istnieje od tysięcy lat, to jeszcze występuje nawet w świecie zwierząt. > Wg ciebie seks analny dla heteroseksualistów wymyślili > współcześni seksuolodzy, działający pod wpływem > homoseksualnego lobby... Oto kolejna manipulacja z twojej strony. Nie sądzę, byś nie zdawał sobie sprawy, że przypisujesz mi opinię, której nie wyraziłem. Jeszcze raz mówię, że homoseksualne lobby, jest zainteresowane rozpowszechnianiem praktyk analnych w związkach hetero. W dodatku, kiedyś można było tylko poczytać o czymś takim z rzadka, w jakiejś książce, dziś mamy przepastny Internet i przemysł pornograficzny, który nieźle zarabia na wszelkich zboczeniach. Nie mieszaj do tego seksuologów, choć rozpowszechnianie zboczeń prowadzi do powiększenia grona ich klientów. Zresztą anal to mały pikuś. Czasem wyszukiwarka zawiedzie człowieka na jakieś strony ze zdjęciami sodomitów i aż się rzygać chce na samo wspomnienie. Niedługo i oni będą domagać się równouprawnienia. > I ty protestujesz, gdy zdiagnozować twój stosunek > (sorry za słowo!) do seksu jako "buzia w ciup, rączki > w małdrzyk - i na kołderkę", ew. "jak ciemno, to przyjemno" Protestuję (ja i moja żona) przeciw zaglądaniu nam pod kołdrę, bo tak można potraktować twoje diagnozy. Nie możesz mi odpowiedzieć, że ja także zaglądam homoseksualistom pod kołdrę. Niech się dupczą, tak jak lubią, ale zmasowanej propagandy gejowskiej nie toleruję. > - bidoku, padłeś ofiarą zmasowanej propagandy "Naszego Dziennika" > i siostry Leonilli... Bidokiem to ty jesteś, bo rozmaitość ludzkich poglądów nie mieści się w tych kilku szufladkach, którymi dysponujesz. Nie słucham "Radia Maryja", nie czytam "Naszego Dziennika", nie wiem co ma do tego wszystkiego jakaś tam siostra Leonillia. > Argument ad personam? I co on ci daje? Poczucie wyższości? W żadnym wypadku. Po prostu przypuszczam, że jesteś homoseksualistą, a nie człowiekiem o normalnej (tj. będącej normą) orientacji seksualnej. Jednakże nie traktuję cię ani z wyższością, ani z pogardą. Po prostu ostro polemizuję z twoimi poglądami. Mam za to wrażenie, że to ty traktujesz mnie z góry i próbujesz zakrzyczeć. > A jak się okaże, że jestem ojcem pięciorga pociech albo matką > karmiącą po usunięciu macicy na powikłań, ew. czarnoskórą > lesbijką - to co? Będę mieć więcej racji? Kiepsko wybrałeś. Ojciec pięciorga pociech albo matka karmiącą nie mają czasu na jałowe tyrady. Wolałbym znanego projektanta mody, aktora, fotografa... A w ogóle po co te pokrętne wywody? Czy nie lepiej wprost określić swoją orientację? > jesteś zbyt głupi > nie pier_dol Zagalopowałeś się w insynuacjach, skarbuńku, to i musiałem dołożyć ci mocnym słowem. > zamknąć bezczelne pyski > dupojeby > homosie To nie było o wszystkich homoseksualistach, ale o tych, co chcą zmusić społeczeństwo do zmiany modelu rodziny i zabronić ludziom krytyki tych poczynań, w imię poprawności politycznej. > Napisz jeszcze, że obdarzasz osoby homoseksualne najwyższym > szacunkiem i traktujesz je z delikatnością, jak to nakazuje > Katechizm Kościoła Katolickiego. Trudno mi obdarzać szacunkiem osoby idące w homo-paradzie i lżące wyznawane przeze mnie wartości. Czyż mogę tolerować berlińskie lesbijki maszerujące w szatach kościelnych i wykrzykujące hasło "Papst zur Hölle"? Wam jednak nie chodzi jedynie o szacunek i delikatność względem homoseksualistów, a o to, żeby Kościół Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Koneserowi zboczeń na pamiątkę cd. 14.05.09, 21:57 Powtarzam wątek, który się nie zmieścił. Trudno mi obdarzać szacunkiem osoby idące w homo-paradzie i lżące wyznawane przeze mnie wartości. Czyż mogę tolerować berlińskie lesbijki maszerujące w szatach kościelnych i wykrzykujące hasło "Papst zur Hölle"? Wam jednak nie chodzi jedynie o szacunek i delikatność względem homoseksualistów, a o to, żeby Kościół zaczął tolerować i szanować także homoseksualne praktyki. To niemożliwe. Doktryna kościelna mówi o szacunku do wszystkich ludzi, złych i dobrych, ale chrześcijańskie miłosierdzie nie oznacza miłosierdzia dla ich grzechów. Mam nadzieję, że Kościół Katolicki nie ustąpi się pod presją gejów, tak jak ustępują kościoły protestanckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Logisiowi na dobranoc IP: *.chello.pl 15.05.09, 00:54 Ty mi tu z żoną nie wyjeżdżaj! Czasem wyszukiwarka zawiedzie człowieka na jakieś strony ze zdjęciami sodomitów i aż się rzygać chce na samo wspomnienie. Skoro w bezsenne nocy zaglądasz na takie portale (oczywiście, po to, aby się utwierdzić w swojej nienawiści), to tylko współczuć ...twojemu komputerowi, stale paskudzonemu jakąś treściwo- żołądkową substancją. Żonie nie współczuję, bo w twoim przypadku to byt wirtualny... Co do reszty: Jasssne, Rzym gnił już przed tym, zanim stał sie potęgą. A stał się nią, bo właśnie upadał. Aby upaść, musiał przedtem powstać. Genialne wnioski - w jakim przedszkolu tego uczą? Jasssne, jestem gejowskim projektantem mody, który na imprezie pomiędzy sztachnięciem się marychą a zastrzykiem adrenokokainy pisuje do ciebie namiętne polemiki, mój ty słodziutki cameronisto... Jasssne, ty za to wiesz wszystko o życiu ojca pięciorga pociech (już poprzednio było pisane, że przecież zjadłeś wszystkie rozumy i możesz już tylko uczyć innych, bo żadna wiedza dodatkowa do ciebie nie dotrze, mój ty rycerzu, zakuty ...w pancerzu). Jasssne, jesteś katolikiem i czytujesz Katechizm Kościoła Katolickiego, ale przecież nie upadłeś na głowę, aby go stosować w życiu. Wybierasz sobie dowolne paragrafy, a inne masz w głębokim poważaniu... Jasssne, jesteś ordynarny i chamski w swoich wyzwiskach, ale jednocześnie jesteś współczujący i miłosierny... Jasssne, nikogo nie obrażasz, a jednocześnie obrażasz i masz tego pełną świadomość ("musiałem rzucić mięsem")... Jasssne, nikt nie ma prawa zaglądać ci pod kołdrę, ale ty za to doskonale wiesz, jak homoseksualiści uprawiają seks, i każdy ich postulat równouprawnienia (odwiedziny żony/męża w szpitalu, odbiór korespondencji, wspólne opadtkowanie, prawo do nie bycia zamykanym w więzieniu za orientację) kojarzy ci się z jednym... Jasssne, o seksie wiesz wszystko (jak i o wszystkim), seksu analnego nie wymyslili homoseksualiści, ale go wymyślili, a heteroseksualiści nie uprawiają seksu analnego, a jednocześnie go uprawiają. Po prostu anioł i diabeł w jednym, tak zwany SzatAnioł. Przeczytaj poprzednie posty i postaraj się zaprzyjaźnić z logiką, bo będzie ci ciężko w życiu, dziecinko... Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Kiciusiowi na dobry wieczór 15.05.09, 20:57 Piszesz mi na dobranoc? Ja chodzę wcześnie spać, więc twoje komentarze nie ubarwiły moich snów. Już zaczynałem cię powoli lubić, a ty znowu wystawiasz pazurki. Oj nieładnie, kiciusiu. Ciągle stosujesz te same metody względem mnie, a nawet obrażasz moją żonę. Tego to się po tobie nie spodziewałem. Rozczarowujesz mnie. Musisz wreszcie poskromić swoją chorą wyobraźnię. Będąc z zawodu informatykiem, interesuję się kwestiami bezpieczeństwa. Czasami odwiedzam strony hackerów i crackerów, chcąc poznać ich sztuczki i techniki. To jest internetowe podziemie, o którym nie masz zapewne pojęcia. Wiele z tych witryn powiązanych jest z szajkami przestępczymi i pornobiznesem. Ot cała tajemnica moich odkryć. Tylko nie fantazjuj dalej w tym temacie, please! W całym twoim komentarzu roi się od frustracji i sprzeczności. Jakże więc mógłbyś mnie nauczać logiki? Czepiłeś się rzymskiego argumentu, jak tonący brzytwy, ale nic z tego nie wyszło. Zrozum wrzeszczcie, że nie jesteś w stanie wygrać ze mną tej polemiki. Co ty znowu z tym zamykaniem do więzienia wyjeżdżasz? Kto i gdzie was do cholery zamyka? Czasy Oscara Wilde'a już dawno minęły. Mnie chodzi przede wszystkim o te poronione pomysły dawania gejom praw rodzicielskich. Do ciebie chyba nic nie dociera? Ręce opadają. Przeczytaj moje poprzednie posty i postaraj się je jeszcze raz przemyśleć, bo będzie ci ciężko na starość, kiciusiu... Nie tracę nadziei w sprawie rozwiązania problemów homoseksualistów. Trzeba tylko wrócić do badań, a nie mówić, że praktyki homoseksualne są rzeczą normalną. Cała nadzieja w medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kiciusiowi na dobry wieczór IP: *.chello.pl 16.05.09, 14:15 > W całym twoim komentarzu roi się od frustracji i sprzeczności. Na razie to ja wykazałem tobie kilka wypowiedzi w stylu "jestem za, a nawet przeciw". > Co ty znowu z tym zamykaniem do więzienia wyjeżdżasz? Kto i gdzie was do choler > y > zamyka? To nie wiesz, co mówi twój ulubieniec Paul Cameron? Przecież on domaga się penalizowania homoseksualizmu. Czyli - zamykania do więzienia za bycie lesbijką/gejem. Powtórzyć czy dotarło do ciebie? Twórczo jego poglądy są rozwijane np. w Arabii Saudyjskiej albo Iranie, gdzie skazuje się za homoseksualizm nawet na karę śmierci (zresztą Cameron wydaje się być jej zwolennikiem wobec lesbijek/gejów, bo to jedyny sposób, aby ta grupa ludności "przestała obciążać budżet państwa", co tak bardzo go martwi - tylko całkowita likwidacja osób homoseksualnych zapewni Cameronowi i jego zwolennikom spokojny sen). Trzeba tylk > o > wrócić do badań, a nie mówić, że praktyki homoseksualne są rzeczą normalną. Cał > a > nadzieja w medycynie. A la doktor Menegele? Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: Kiciusiowi na dobry wieczór 16.05.09, 21:26 Nie napisałem w swoich komentarzach ani słowa o Cameronie, ale to oczywiście nie przeszkadza ci w zaliczaniu mnie do jego zwolenników. Ciągle te same chwyty. Nie zgadzam się jednak na ograniczanie wolności dyskusji przez poprawnych politycznie krzykaczy. Na temat krajów barbarzyńskich także się nie wypowiadałem. Tam różne okropieństwa się dzieją, np. okaleczanie narządów kobiet. Póki zachodnia cywilizacja nie upadnie, nic homoseksualistom nie grozi. Islamizacja postępuje jednak w zastraszającym tempie, a imigranci kultywują swoje zwyczaje w krajach zamieszkania. W przyszłości mogą zechcieć narzucić swoje prawo. Poprawność polityczna obróci się kiedyś przeciw jej głosicielom, ponieważ sprzyja odrzucaniu europejskiej tradycji i ekspansji islamu. Doktor Menegele? Ależ nie! Doktor Dolittle. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g O tyranii homoseksualistów 09.05.09, 12:44 No coz, wychowanie mlodziezy przez Giertycha i Orzechowskiego daje skutki. Biolodzy beda poszukiwac dinozaurow pod Wawelem a Zyzak bedzie pisal nowa historie Polski. Farfal zadba o nasza rozrywke a Polska bedzie liderem narodow... A w ogole to po co sprowadzac profesorow z tej zgnilej Ameryki? To nie lepiej braci ze wschodu? Przeciez Ruskie sa bardziej stanowczy w walce z gejami: www.dziennik.pl/swiat/article375032/Moskwa_nie_chce_satanistycznych_parad_gejow.html Dlatego lepiej nawolywac, aby przylaczyc Polske do Bialorusi i Rusi i wtedy bedzie spokoj z gejami, Zydami, Walesami i tym zgnilym Zachodem! I bedzie wreszcie wolnosc slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? tak w ogóle to nie rozumiem co to za przyjemność IP: 77.236.12.* 09.05.09, 12:48 tak w ogóle to ja ich nie rozumiem tych homoseksualistów co to za przyjemność mieć włożony w odbyt członek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
fibius punkt G 09.05.09, 15:11 Kobiety mają swój punkt G a mężczyźni swój ... lecz heteroseksualiści o tym nie wiedzą jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu a poza tym wyjątkowe doznania zapachowe IP: 78.131.137.* 09.05.09, 16:04 Doprawdy ubodzy ci hetero - nie wiedza co tracą... Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Re: tak w ogóle to nie rozumiem co to za przyjemn 09.05.09, 17:28 myślisz, że lepiej byłoby w uchu albo w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: tak w ogóle to nie rozumiem co to za przyjemn 09.05.09, 18:15 Gość portalu: ? napisał(a): > tak w ogóle to ja ich nie rozumiem > > tych homoseksualistów > > co to za przyjemność mieć włożony w odbyt członek ???? Coś widzę, że bardzo byś chciał spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 NSDAP i SA to organizacje pederastów! Dzisiaj ... 09.05.09, 12:52 uznane za przestępcze. Homoseksualiści mają na swoich rękach największą ilość zbrodni w dziejach! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: NSDAP i SA to organizacje pederastów! 09.05.09, 18:19 Na pewno nie NKWD, SB i GRU? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Jaki KUL, taki Srul! 09.05.09, 12:53 Najbardziej anty są przechrzty. A od nich się roi - zwłaszcza w kościele i wśród papagajów biskupich. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 A może by wreszcie zamknąć ten śmieszny 09.05.09, 13:06 "uniwersytet"? Nawoływanie do nienawiści chyba jest wystarczająca przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: A może by wreszcie zamknąć ten śmieszny IP: 78.131.137.* 09.05.09, 13:11 Tobie do miłości i tolerancji też daleko... Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Najwyższy 09.05.09, 13:13 zniszczył Sodomę i Gomorę, a przykładem miłości ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Najwyższy IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:01 > zniszczył Sodomę i Gomorę, a przykładem miłości ma być okazywanie miłości nie jest tożsame z patrzeniem przez palce Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Najwyższy 09.05.09, 18:21 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > zniszczył Sodomę i Gomorę, a przykładem miłości ma być > okazywanie miłości nie jest tożsame z patrzeniem przez palce Jasne, najlepiej wyrżnąć od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:37 on na pewno miałby też coś ciekawego i "nałkowego" do powiedzenia. Np. że żywi głębokie przekonanie że homoseksualizm jest zły, bo tak mówi biblia, a jak ona powie to już powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.09, 13:48 wypada tez podziekowac dr.Camerona za nienawisc oraz za to ze dzieki takiemu sianiu nienawisci, zaklamaniu coraz wiecej ludzi odwraca sie od KK.Moze i reklama mu zrobiono ale kosciol KK ktory sieje taka nienawisc do innych ludzi co jest dla mnieniewyobrazalne dzieki takim postawom niezgodnym przeciez z nauka Jezusa o milosci podcina galaz pod soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: O tyranii homoseksualistów w KUL IP: 78.131.137.* 09.05.09, 14:21 Arku - tolerancjonizm i miłość to nie są synonimy tudzież otwarte wyrażanie odmiennych poglądów nie jest jeszcze tożsame z nienawiscią. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Arek, 09.05.09, 14:29 nie zawracaj głowy Jasiowi, bo ciągle odchodzi od konfesjonału i proboszcz go z roboty wygoni! Odpowiedz Link Zgłoś