ejno 29.12.03, 19:00 Wiem wiem temat sciagniety ale zastanowmy sie kto sie najbardziej udzielal na forum lubelskim? Kto wywalil najwiecej postow? Komu mozna nadac taki tytul i wreczyc szampana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to bylem ja Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.lublin.mm.pl 29.12.03, 19:42 nominacje: ryza_malpa1 & pepperoni78 Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Forumowicz roku 2003:) 29.12.03, 19:45 Ja sie calkowicie zgadzam i jegszcze bym Docka wsadzila na liste:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.resetnet.pl 29.12.03, 19:54 Również popieram w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Forumowicz roku 2003:) 29.12.03, 20:47 Sądzę, że jednak tej parze do pięt nie dorastam. W związku z tym, wspieram kandydaturę Ryżej w kategorii damskiej... hm... rzekłbym nawet: uroczej damskiej i oczywiście Peppe - w męskiej. Dla Peppera, ze swej strony, proponuję dodatkowe wyróżnienie - tytuł Rzetelnego Lokalnego Dziennikarza... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Forumowicz roku 2003:) 29.12.03, 21:29 Zaraz zaraz....a czy ktos mie o zgode pytał??? Ja się nie zgadzam!!!! Ja tam proponuje Doćka! Jako ze łeb przypruszony szlachetną siwizną a i wątków wygenerowal dostatek. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 29.12.03, 21:48 Malpka rzecz jasna, bo bodaj dwa pierwsze RAF-y wygrala, 200 postow miesiecznie jakos tak wychodzilo. No, ale nie ilosc sie liczy, lecz jakos wyslanych postow....w tym wzgledzie Malpa bije wszystkich na glowe. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Forumowicz roku 2003:) 29.12.03, 22:57 ryza_malpa1 napisała: > Zaraz zaraz....a czy ktos mie o zgode pytał??? > Ja się nie zgadzam!!!! > Ja tam proponuje Doćka! Jako ze łeb przypruszony szlachetną siwizną a i wątków > wygenerowal dostatek. > Howgh. Hehehe. Wcześniej wpisało mi się nie tu gdzie trzeba :] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=9882964&a=9895447 Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 09:25 Oponuję wobec samego siebie, albowiem wielce niepolityczny to pomysł, który może prowadzić do zarzutów wspierania konkretnej opcji światopoglądowo- politycznej, a w konsekwencji do zmasowanych roszczeń w sprawie ocenzurowania, bąź zamknięcia Forum Lublin, że strony tzw. Ciemnej Mocy, która to Power dominuje w regionie. Konkludując, podtrzymuję nadal koncepcję młodej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 09:30 Uważam też, że wielkie uszanowanie za wiadome dzieło należy się, temu, który zapewne ze względów konspiracyjnych zniknął, niejakiemu... AntyMPK !!! I to jest moja nowa, negocjacyjna, asertywna propozycja - nie do odrzucenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 10:58 Też popieram. AntyMPK - forumowiczem roku 2003 - w uznaniu dla starań i zasług. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 PS 30.12.03, 10:59 Parafrazując napis na murze przyuważony kilka (ładnych kilka) lat temu - "Niech żyje MPK!!!! (ale własnym kosztem)". Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 12:43 -Towarzysze, chwalą nas!!! -Kto? -Wy mnie a ja Was!!! Wasza Musia-Komusia. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 12:49 a mi powiedzieli ze to nie ladnie gdybym swoja kandytature wysunal sam :P wiec tez sie nie wystawiam ;))) z powyzszymi typami sie jednak zgadzam:))) a moze znajdzie sie dla mnie jakas kategoria na tym forum??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.digimer.pl / 62.233.233.* 30.12.03, 13:38 Pierwszy raz podpisuję się pod musiąkomusią ;) Kadzicie sobie, aż dym bucha. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.resetnet.pl 30.12.03, 13:01 O właśnie może zmodyfikujemy ten pomysł i wymyslimy kategorie ... najbardziej kontrowersyjna osoba, najbardziej czarująca, osoba o największej liczbie wypowiedzi, debiut roku (hehehe masz szanse Swoja droga), itd ... itd ... ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 22:09 to moze ustalmy kilka kategorii ja proponuje np: 1.Forumowicz roku 2.Forumowiczka roku 3.Forumowe wydarzenie roku 4.Forumowy debiut roku 5.Forumowy watek roku Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: Forumowicz roku 2003:) 30.12.03, 22:46 Popieram mloda_komunistke (choc ukradla mi nicka:)) i Docka, i nie chodzi tu ideologie, lecz o osobiste, czasem subiektywne, ale pisane prosto od serca spojrzenie na komentowane sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 02:59 A nazwa brzmi Towarzystwo Wzajemnej Adoracji . Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 11:17 Tak jest. Jak się sam nie poadorujesz , to nikt cie nie poadoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 12:45 Niektorzy jak widze nie czytaja uwaznie:)Forrumowicz roku czyli osoba, ktora duzo sie na forum udzielala, odpowiadala na temat, wyrazala swoje osobiste opinie czasem wbrew innym, ktora nas ujela inteligencja. To nie ma nic wspolnego z lizaniem dupy to po pierwsze a po drugie jak sie komus nie podobaja obecna kandydatury to moze wysunac swoja wlasna bo kazdego zdanie powinno sie liczyc:) Pozdrawiam:) Osoby, ktore mi przypadly do gustu czyli Ryza, Pepe i Dociek udzielaly sie ostro i uwazam je za inteligentne. Jezeli ktos uwaza za lizustwo to ze kogos sie szanuje i lubi no to ja gratuluje, powinien wobec tego nienawidziec wszystkich bo inaczej bedzie w swoich oczach lizusem. Tak w odpowiedzi do forumowego dabiutu roku to powinien stanowczo wygrac Swojadroga, bo mimo iz jest na forum krocej niz ja to udzielal sie setnie:) Wszystkim zycze lepszego 2004 roku obfitego w nowe doznania i odkrycia:)" W 2004 roku idz do przodu krok po kroku, niech cie nadmiar kasy meczy, niechaj fikus cie nie dreczy, niech rodzina zyje w kupie, reszte miej daleko w dupie:)". Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 13:10 To ja bede kontynuowal swoje lizuzostwo :D to juz chyba drugi raz mi zarzucone :P i podam moje propozycje do poszczegolnych kategorii, ktore zaproponowalem (a moze ktos jeszcze ma jakies pomysly na kategorie??): Forumowicz roku: Tu sie wahalem miedzy Peppe a Dockiem i wybieram Docka ;) moze to nie bedzie jakies idealny motyw mego dzialania, ale wypowiedzi Docka (inteligentne i jezykiem, ktory mnie... powala:P ) czytam z wielka przyjemnoscia... Forumowiczka roku: Tu zdecydowanie Ryza Malpka ;) wedlug mnie krzewi kulture lubelska z wielkim sercem:))) Forumowe wydarzenie roku: Tu mi w pamieci tkwi dzien cudownego rozmnozenia Ryzych Malpek ;) Mimo wszystko to wydarzenie ozywilo wielka dyskusje, na krotko, ale jednak ;))) Forumowy debiut roku: Przez wrodzona skromnosc :P:P:P proponuje Ejno ;) Forumowy watek roku: Ja proponuje Bezsennosc poniewaz jest ciagle aktualnym watkiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 13:12 Zgłaszam swoja kandydaturę w kategorii miss forum 2003. Liczę na poważne potraktowanie i zorganizowanie sie komitetu wspierającego ją. Przemawia za mną wrodzony wdzięk i wieczna uroda mej ideologii. Wasza Musia-Komusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Forumowicz roku 2003:) IP: *.resetnet.pl 31.12.03, 13:38 Niestety chyba przegrasz niejaka Iza przekupiła gremium sędziowskie przez okazanie pełni swych wdzięków. Ukazała się na wybiegu w pełnej krasie i bez odzienia - golusieńka - tak jak Bóg ją stworzył. Z poważniem ZOh. Ps. Widzę Ciebie w debiucie, chociaż kto wie może jesteś jedynie nowym obliczem jakiegoś strego forumowicza/forumowiczki :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 14:37 widzę, że to całe jury to nie kolektyw a klika kierująca się minn. porubstwem. Widać to od razu, nie wierzą w Boga ani Lenina. Zadnych wzorców i norm etycznych, kompletna zgnilizna. Wasz Musia-Komusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 14:50 Dociek Uzasadnienie: Pomimo, iż zdarza mi się i to dość często mieć odmienną odeń opinię na całokształt rzeczywistości, cenię człowieka za konsekwencję jego poglądów, inteligentny sposób ich wyrażania i niezaprzeczalne walory towarzyskie. Poza tym, a to chyba w tej konkurencji najważniejsze, jest kimś bez kogo to forum byłoby o wiele uboższe. Tak trzymaj Doćku i nie uchylaj się od odpowiedzialności przyjęcia wyróżnienia. Co do kategorii żeńskiej to uważam że jak rónouprawnienie to rónouprawnienie i nie ma co rozdzielać tej kategorii "płciowo". Kandydatury Ryżej i Peppego sa bardzo mocne i jak najbardziej na miejscu ale jak to w plebiscytach, wybierać trzeba. Forumowy Debiut:Jak dla mnie Ervumem. Chciał bardzo wiele zrobić dla tego forum co nie zawsze spotykało się ze zrozumieniem, ale inicjatywy były fajne. Wydarzenie roku: Oskarżenie internautów przez Miłosza. To wtedy tak naprawdę wirtualna rzeczywistość przełożyła się na real, bo w jakimś tam, choćby niewielkim stopniu nadepnęliśmy komuś na odcisk. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Forumowicz roku 2003:) 31.12.03, 15:00 Chcialam nadmienic, ze jury to wszyscy ktorzy zagoscili przynajmniej troche na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś