maciekzy 13.08.09, 17:48 Do kogo śmieje się arbuz gdy jest mordowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrka1 Tir z arbuzami w rowie. Wypadek w Wandzinie 13.08.09, 18:26 bardziej debilnych kierowców niż litwini nie widziałem!toż to małpy z brzytwą,dla nich jak ktoś przestrzega przepisy,zwalnia,jest słabym kierowcą i zawalidrogą.Mnie osobiście na terenie zabudowanym,co prawda w nocy wyprzedzało trzech debili z litewską rejestracją przy czym objeżdżali wysepkę z lewej strony nie zwalniając prędkości(ok 90)Nie wiele lepsi są kierowcy pojazdów osobowych z tego dzikiego kraju,będzie pędził na złamanie karku i wyprzedzał,aby hamować mi przed nosem bo skręca na skrzyżowaniu.Ich przed wpószczeniem do Polski trzeba egzaminować na drodze bo wielu u nich po prostu kupiło prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Tir z arbuzami w rowie. Smacznego! IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 13.08.09, 19:06 "Ich przed wpószczeniem (!!!) do Polski..." Polski jezyk jest trudny i jeszcze ta ortografia...Prawda "borrko"? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Tir z arbuzami w rowie. Smacznego! 13.08.09, 20:20 Gość portalu: kaczo i ponuro napisał(a): > "Ich przed wpószczeniem (!!!) do Polski..." > > Polski jezyk jest trudny i jeszcze ta ortografia...Prawda "borrko"? a tak na poważnie,to z czym masz problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman faszyzm - paskudztwo IP: *.lublin.mm.pl 13.08.09, 22:32 nieuctwo - tragedia, bezczelny nieuk - tragedia do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Tir z arbuzami w rowie. Wypadek w Wandzinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:38 Poza epitetami zgadzam się ze wszystkim. Dziś widziałem za Białymstokiem litewskiego kierowcę w akcji. Kompletny brak odpowiedzialności i łamanie wszelkich możliwych przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Tir z arbuzami w rowie. Wypadek w Wandzinie 14.08.09, 16:13 Nie znacie się. Ten wiadukt to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc na polskich drogach. Porównywalne z drogami górskimi. Tam naprawdę jest wiele wypadków. Narodowość kierowcy ciężarówki nie ma tu wiele do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Tir z arbuzami w rowie. Wypadek w Wandzinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:45 Znam się, wiadukt jest niebezpieczny, to fakt. Ale faktem jest że jest tam cały szereg znaków ostrzegawczych, które ten, pożal się Boże, kierowca zlekceważył. Faktem jest to że widziałem jakie cuda wyprawiają Litwini na drodze. Jakoś Białorusini, Ukraińcy, Rosjanie takich głupot nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman wracałem dzisiaj w tym czasie.... IP: *.lublin.mm.pl 13.08.09, 22:45 z Białej.P. I najbardziej vqrviło mnie to, że tuż za objazdem przez Rokitno, w Niemcach zasrana ekipa drogowców o godz. 15:30, w czasie największego ruchu na tej trasie instalowała semafory sygnalizacji świetlnej na przejściu. Podnośnikiem koszowym zajęli 1/2 jezdni i spokojniutko sobie pracowali. W ciągu 10 minut korek zrobił się w obie strony od Rokitna do stacji paliw na dwupasmówce. Co za poyeb wydał zgodę na takie prace na drodze krajowej w szczycie ruchu??? Pikanterii dodaje fakt że równocześnie z kościoła w Niemcach wyruszył kondukt pogrzebowy w kierunku Rokitna. Rozumiem, pogrzeb, ale jest pobocze-chodnik po którym szła większa część żałobników ale czoło konduktu czyli dwóch facetów z krzyżami, ksiądz, ze cztery osoby z wieńcami, karawan i rodzina zmarłego - w sumie z 15 osób maszerowali dostojnie jezdnią a za nimi sznur z 50 samochodów - nie mogli konduktu wyprzedzić bo pas jezdni w kierunku Lublina zajęty był korkiem stojącym z powodu prac w Niemcach. Horror. Jechałem, a właściwie (stałem) z Zalesia przed Niemcami do skrzyżowania w Niemcach (droga na Garbów) 25 min. Odpowiedz Link Zgłoś